Ликвидацията на Левски и ЦСКА - ликвидация на българщината !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ликвидацията на Левски и ЦСКА - ликвидация на българщина
Левски никога няма да го ликвидират. Той винаги се ползвал с протекциите на държавата. Винаги им спускат отгоре богати собственици мафиоти. Като се бият в гърдите, че са милиони да си съберат по 5 лева от всеки и ето ги примерни 10 милиона бюджет(+ независимост от собственик).
Corwin написа:Два факта:
Факт първи е, че Левски и ЦСКА винаги са били и винаги ще бъдат лицето на българския футбол, дори единият да е във В група, а другият да се чуди как да свърже двата края. Вече 9 години двата града са във свободно падане, което (О, ЧУДО), съвпада със свободното падане на българския футбол като цяло. Който го отрича, е комплексиран фен на някой от отборите в сянката, който повече мрази двата големи клуба, отколкото да се гордее със спорадичните успехи на собствения си отбор.
Факт втори е, че България и българи е имало много преди играта футбол изобщо да дойде по нашите земи, какво остава за Левски и ЦСКА, и България и българи ще има и много след като всякакви спортни клубове останат в небитието. Случващото се в/с Левски и ЦСКА не е резултат на някаква целенасочена политика (още по-малкото пък конспиративна такава), а на великата некадърност в управленските им нива. Моментното им състояние е нещо, което трябваше да се случи още преди 2-3-4 години. Който го отрича, е крайно заблуден грандоман, за който ако неговия син/червен отбор не взима средно поне по трофей на година, то за това неизбежно са виновни външни подмолни фактори.
Ливърпул да не би да не е лицето на футбола в Англия? Ама там няма да видиш сълзливи теми как Ливърпул трябва да бъде спасен и да стане отново гранд.
Каква българщина има в ЦСКА и Левски.Абсолютно конюнктурни клубове,облагодетелствани от БКП и нейните репресивни структури,един тумор в българския спорт.А българщината ще я съхраним,когато уважаваме и спазваме законите а не да да привилигероваме едни а да съсипваме всичко останало.
Каква българщина,и двата отбора играеха с по 2-3 българина максимум в титулярния си състав 

Обединете ги! :D
За сведение на автора, Левски не е ликвидиран, а напук на всичко е жив, и то благодарение най-вече на своите привърженици!
Ликвидираха цесекато, ама тама аз не виждам нищо българско, по-скоро се забелязват най-гнусните неща присъщи за живота в България - мизерия, разруха, пост и не съвсем комунисти-ръководители, лъжи, далавери, дългове, много негри и друга чуждестранна сволоч, арогантност без покритие, наглост, чувство за безнаказаност, усещане за живот над закона и т.н.
Ликвидираха цесекато, ама тама аз не виждам нищо българско, по-скоро се забелязват най-гнусните неща присъщи за живота в България - мизерия, разруха, пост и не съвсем комунисти-ръководители, лъжи, далавери, дългове, много негри и друга чуждестранна сволоч, арогантност без покритие, наглост, чувство за безнаказаност, усещане за живот над закона и т.н.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
айде да видим как ще вържете и цъфнете сега всичките :D
TristaNNN написа:За сведение на автора, Левски не е ликвидиран, а напук на всичко е жив, и то благодарение най-вече на своите привърженици!
Викаш за Левски не важи същото?
Alexx написа:TristaNNN написа:За сведение на автора, Левски не е ликвидиран, а напук на всичко е жив, и то благодарение най-вече на своите привърженици!
Викаш за Левски не важи същото?
Не, що?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс