Нека наддаването започне сега ...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Re: Нека наддаването започне сега ...

Мнениеот Val3ncia » 20 юни 2015 19:18

RedSkin написа:
ivaka написа:Момчета много съжалявам за вас, НЕ ЗА ЦСКА, за вас, като фенове!
Не се сърдете на никой, всичко това си го направиха само цесекари, НО НЕ ТАКИВА, КОИТО МИЛЕЯТ ЗА ЦСКА, а такива, които се кичат само с ЦСКА!
Грандовете не са КИЧ.
СБОГОМ ЦСКА!
ДОБРЕ ДОШЛИ НОРМАЛНИ ЧЕРВЕНИ ФЕНОВЕ!
Припознайте си отбор, но недейте да ни уверявате, че това е старото ЦСКА.

А феновете на Ботев и други отбори? Наистина няма да има общо по документи. Но за мен ще е ЦСКА, отстранявал европейски шампиони и всички легенди минали през него.

Leeroy
Контакти:

Мнениеот Leeroy » 20 юни 2015 19:19

Поне за купата няма ли да участваме? :shock:

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 20 юни 2015 19:19

На мен като левскар ще ми е тъпа А група без ЦСКА. Но и с тях и без тях 2 стотинки за Диема спорт няма да дам.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 20 юни 2015 19:19

1982 написа:Стига си пробутвал тук жалките им лъжи, Ботев купиха Металик и го прекръстиха, това е, другото е смешно да се обсъжда дори.

Закрит, не плямпай тъпотии. Нито сме купували друг клуб и нито сме го прекръствали. Имаше СНЦ от 1990, което много време беше със замразена дейност, след което дейността му се възстанови. Не е имало никакви нови регистрации и тем подобни. Нашият и вашия казус са коренно различни, ама си прекалено... семпъл, за да го разбереш.
Последна промяна от Thurman Murman на 20 юни 2015 19:20, променено общо 1 път.

levskarski
Контакти:

Мнениеот levskarski » 20 юни 2015 19:19

viking22 написа:Ми първо извинение от всички които ни плюха- без да станало факт и Браво че така се получи .Аз като фен ще ходя където мога и зави си от работата.Но искам да приканя всички да спрат тоя платен канал и сайтове др. Това го казва само и само някой хора да разберат какво е ЦСКА . За да може да видят разликата в телевизиите и сайтовете И всеки когато може да си облече фланелката или шала или да развей знамето над домат си .И САМО ЦСКА

Да развеЙ знамето над домаТ? Аз ще го развея над синя слива....САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 20 юни 2015 19:22

1palq4o1 написа:Създаден е 6 години преди да ни бият-доволен ли си?
Ама това се случи на ПРОФЕСИОНАЛЕН футболен клуб "Левски", а не за АМАТЬОРСКИ футболен клуб ЦСКА СОФИЯ 2015

Всъщност това не го решавате вие, не го решаваме и ние. Решава го УЕФА. Ако някога пак участваме в ЕКТ, нека видим какво дава УЕФА като история на отбора. Или ще е 1948, или 2015. ОК?

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 20 юни 2015 19:22

dozz12 написа:Мислих си да напиша тема но размислих.
Тема за какво? За отбор от 4-та дивизия в България. Няма начин. Ще пиша тук във вече започната такава. Бюджет на ЦСКА ( прочетох в други сайтове не тук ) щял да бъде 6 000 000 лв на сезон. Ако е толкова, това са много пари. Три години по шест милиона. Това прави 18М. Без възвращаемост. Какъв финансов ферплей, какви пет лева. ОК да кажем има ферплей. Това са 18М в кофата. Ако се бяха дали тези 18М и с тях се бяха погасили 10М към НАП и някой други наложителни задължения ЦСКА можеше да си съществува, да играе в ЕВРОПА да взима пари от ТВ права за България и ЕКТ, да продава играчи. Да ама не. Сега ще се хвърлят ЕВЕНТУАЛНО за 3 години 18М лева и ще видим какво ще стане. 18М който няма как да се възвърнат за тези 3 години.

Има още един въпрос. Какво ще стане с истинското ЦСКА. Онова което ще фалира. То ще изчезне ли? Фалира и край? Ако е така значи ЦСКА изчезва. Това ще е краят. Новият ЦСКА ще е основан през 2015 г и ще е нула на нула. Знам, че всички цесекари ще си мислят друго но фактите са факти. Има вариант истинското ЦСКА да отиде да играе във В група. Е тогава ще гледаме цирк. ТОва което гледахме тези няколко години ще е нищо пред цирка който ще се заформи и ако онзи дебелият викаше смешно по телевизията "АЗ СЪМ ЦСКА, АЗ СЪМ ЦСКА" то скоро това ще стане най-популярният слоган в България.

НЯМА, НЯМА ВЕЧЕ ЦСКА, ИМА САМО ЛЕВСКИ СОФИЯ

САМО ЛЕВСКИ

Зачетох се в коментара ти. Интересен е. Разбрах , че си Левскар, А аз съм Армеец в точния смисъл защото все още ме водят на отчет в БА. Имам чувството , че след 5-6 години ще играете с минимум 2 хибрида на ЦСКА в А група , а може и повече. Но никога няма да срещнете истинския.

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 20 юни 2015 19:23

Цска Септемврийско Знаме
Обичам Левски

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 20 юни 2015 19:23

viking22 написа:[offtopic]
bobo_13 написа:
viking22 написа:korteneca и бобо-13 кажете вие какво искате и да се спираИ кажете каква вие заплатата че гледам сте запознати със всичко и то най вече за ЦСКА .За 5 дена имате над хиляда изказвания.А ко може вие да оправите нашите проблеми да ви наемем!

Ми пич, аз вземамм от първата работа 3200 лв, а от втората още 1500 лв(за 4 часа работа на ден от вкъщи). Допълнително с ИТ проектчета докарвам още по 1000-2000 лв на месец според зависи. Моята работа е такава, че съм 12 часа на компа и нямам никакъв проблем да пиша когато си искам.

Сега да те ограмотя малко:

ПРАВИЛНИК НА ФУТБОЛЕН КЛУБ - ЧЛЕН НА БФС. РАЗДЕЛ IV НАИМЕНОВАНИЕ И ПРЕИМЕНУВАНЕ НА КЛУБА Член 6. Новоучреден клуб не може да приеме наименованието на вече съществуващ клуб от същото населено място. Член 9. Футболният клуб не може да вземе името на прекратил съществуването си или изваден от първенствата друг ФК в продължение на 5 (пет) години. След това той се регистрира в съда и в БФС на общо основание. Тъй като ПФК ЦСКА АД все още си е реално съществуващ клуб,който би трябвало да участва в Югозападната В група,според чл.6 няма как новоучреденият клуб да се казва ЦСКА.Ако ПФК ЦСКА АД бъде обявен в несъстоятелност и фалира(въпреки,че процедурата е дълга и не става от днес за утре) тогава чл.9.

Айде кахърете се сега аз отивам на салса парти. Наздраве!
[/offtopic]
ИБре тия сините много плащат пак дългове за 65 мил-оп забравих че те 50 мил вътрешен дълг на Батков(той ще ги опрости и ще си прехвърли всичко на И Тонев без пари ) пак другите 15 на Тръст.... да се оправят...............

Не че нещо, ама ми е през оная работа за сините от Подуяне. Ходя на мачове на Армията и Герена, защото имаме служебни абонаментни карти и който иска може да ходи. Даже са за ложите, ама не ми се тика сред всички шефчета :)
Интериорни врати - Врати хармоника

levskarski
Контакти:

Мнениеот levskarski » 20 юни 2015 19:25

dreben23 написа:Кога ще се извини някой? :) Достойнство? Чест? Ще ги видя ли някога у вас? :) Или само можем да щракаме по клавиатурите и да обвиняваме, че другите ги нямат? Не виждам нито една статия или коментар с изивинение към ЦСКА! Кога?

Какви достойнства имате? Покажете ги да ги видим и ние! :)

Извиняваме се на ЦСКА за :
Това че няма да си платят дълговете към НАП
Това че фалираха десетки други отбори чрез кражба на футболист
Това че сте създадени от БКП
Това че цяла България ви презира и ненавижда. :)
ЗАКРИВАЙ !

Върни се в “ЦСКА”