Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За или против сливането между ЦСКА и Литекс?

За
109
32%
Против
232
68%

Общо гласове: 341

Възрастен
Контакти:

Re: Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Мнениеот Възрастен » 24 май 2015 21:21

BRF написа:
bnborisov1 написа:
Мирослав Танчев написа:Аз съм против.Като фен на ЦСКА искам отбора да остане да съществува във варианта в който е сега. Но имам един въпрос:
Защо за Ботев,Локо ПД,Берое и др може и не е срамно.Как само за ЦСКА неможе

Ботев ли :shock:

Пич,не се прави на учуден!Как се казва към момента отбора ти?Защо?

Само където Ботевъ мина през "В" и "Б" група. Защо за вас да не може? (Нали това питаш?).

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 24 май 2015 21:21

Твърдо ЗА!
От два изкуствени отбора ще остане само един :lol:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 май 2015 21:22

Аз не виждам какво толкова страшно има, да започнат отначало от В група? Нали са голям отбор - за 2-3 сезона ще се върнат в елита и пак ще стават шампиони и ще убиват еврогиганти. Защо трябва да си лепват това петно в историята, да вземат лиценза и да унищожават друг отбор, като заемат мястото му, а после ще си приписват пак титлите отпреди?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 май 2015 21:23

bulgaro написа:Твърдо ЗА!
От два изкуствени отбора ще остане само един :lol:

Вие сте живия пример какво ние не трябва да станем... Металик4о :idea:

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 24 май 2015 21:25

damyanov1963 написа:Аз не виждам какво толкова страшно има, да започнат отначало от В група? Нали са голям отбор - за 2-3 сезона ще се върнат в елита и пак ще стават шампиони и ще убиват еврогиганти. Защо трябва да си лепват това петно в историята, да вземат лиценза и да унищожават друг отбор, като заемат мястото му, а после ще си приписват пак титлите отпреди?

Е те най вероятно ще си присвоят и четирите титли на Литекс.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 24 май 2015 21:26

Chefos написа:Гледам всички пишете за сливане. Да, ама правният термин е вливане - когато едно дружество, без ликвидация, се прекратява и пасивите и активите му преминават в друго. ЦСКА ще се влее с всичките си права и задължения в Литекс и нищо повече - може би ще се спасите за А група и Европа, но задълженията остават. Нали никой не си представя, че милиони задължения просто ще изчезнат, щото видиш ли, ама тва е ЦСКА? Ганчев не може да е толкова луд, че да си навлече тия милиони на главата. Това е положението, законът е такъв, а всичко останало би било селска далавера.

Няма вливане тук. Просто Литекс се преименува на ЦСКА. Задълженията остават в стария ЦСКА, демек държавата ще го духа. Проблемът е, че
УЕФА няма да им позволи три години да играят в Европа и ще им перне такава глоба, че свят ще им се вие. Те да не мислят, че са открили топлата вода, кой знае колко отбори от източна европа са пробвали този номер...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 май 2015 21:27

saract написа:
damyanov1963 написа:Аз не виждам какво толкова страшно има, да започнат отначало от В група? Нали са голям отбор - за 2-3 сезона ще се върнат в елита и пак ще стават шампиони и ще убиват еврогиганти. Защо трябва да си лепват това петно в историята, да вземат лиценза и да унищожават друг отбор, като заемат мястото му, а после ще си приписват пак титлите отпреди?

Е те най вероятно ще си присвоят и четирите титли на Литекс.

Задължително!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 24 май 2015 21:27

BRF написа:
rebel написа:Ако ЦСКА даде мача на Литекс, то Литекс ще си осигури участие в Европа, което означава , че един измежду Локо Сф и Берое, ще го издухат. Да се обединяват, но да не е за сметка на феърплея!

Локо Сф няма лиценз!

Честно да ти кажа и аз не знам кой има кой няма. А и тогава става въпрос за разпределение на местата в тройката.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 24 май 2015 21:28

Не могат да започнат от В група. По наредба започват от А окръжна - с нова регистрация и без дългове. От В може да започнат по нареждане на БФС, но тогава дълговете остават, тъй като регистрацията си остава....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 24 май 2015 21:33

Твърдо против!
ГГ ако го сърби да се нарича "собственик/благодетел на ЦСКА" има само едно решение, заделя 7 млн. лв. за бюджет за догодина
и му прехвърлят контролния пакет без да плаща нищо, това е. По същият начин Томов взе клуба.
Гарантира вземането на НАП (дори не е необходимо да го плаща кеш) и отбора взима лиценз оттам нататък всичко друго е работа и само работа.
Трансфери на футболисти от Ловеч към ЦСКА е горе долу приемливо но сливане на 2-та отбора твърдо не.

Върни се в “Архив”