volf написа:iliyan написа:volf ти вярваш ли на това което си написал а ?! Ще ти кажа , че за мача на Лудогорец с Ливърпул имаше билети до последният момент.
Ти си поредният форумен фен на Лудогорец.А да ти кажа на от ШЛ така се смял на едно лапе което в началото на мача се развика за Лудогорец и след гола на Ливърпул замлъкна и си отвори устата чак след като изравниха в края.Горкото толкова беше унило целият мач , че чак го съжалих.
А да не говорим , че "фенчета" на Лудогорец около мен дори не знаеха имената на футболистите на Лудогорец , но щяха да кажат че са били на мача.Искрено се забавлявах с хората около мен които след първото полувреме коментирахме , че само късмета ще помогне на Лудогорец за равен.Мисля , че стана ясно колко си искал да гледаш Лудогорец в ШЛ.Е аз си гледах любимият Ливърпул и съжалих горкото лапе,но беше забавно да гледам мнимите посърнали фенове на Лудогорец и да установя , че Лудогорец си има 200-500 фена и толкоз.
Имам позната, фенка на Ливърпул, която пропътува разстоянието от Бургас до Ливърпул с личния си автомобил за да гледа мача, а също така ходи и на мача в София.
Ще я цитирам:
„И в двата случая тръгвах, като фенка на Ливърпул и се връщах, като фен на Лудогорец! Може би занапред ще си остана фенка на Ливърпул, но никога няма да забравя, колко горда се чувствах че съм Булгарка !
Във Ливърпул бях седнала в сектор на домакините с шалче на отбора и флагче на България в ръката.
Побиваха ме тръпки, когато от сектора отделен за гости ехтеше Българи юнаци, а целия останал стадион замлъквше уважително. Емоциите ми бяха толкова силни, че за никой около мен не остана в тайна от къде съм дошла! След последния сигнал всички те отправиха комплименти за мен и отбора на Лудогорец!
Никога не бях виждала нашия капитан (Стиван), толкова безпомощен, колкото в София!”
Разсъждавай ако искаш......
Малеееее... разплака ме с тая фенка! Нещо друго ще измислиш ли?