24 кръг: Ботев - Литекс - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Отговор на ПФК Литекс по повод думите на Домусчиев
Браво на Гришата. Право в десятката.
-
- Контакти:
ГАНЧЕВ ГОЛЕМЕЦ! !!
Кашчей написа:Вие наистина ли смятате, че такъв език е нормален за т.н. собственик на ПФК, не само у нас?
Простащина от висша класа си е това!
Точно ти ли ще даваш определение за хората.Ти си доказан съвършен простак!
С риск да бъда определен като селянин, простак, нискоинтелигентен и т.н, напълно се изкефих на тази декларацийка...Наистина беше крайно време някой да му каже на Домус ага нещата в очите на разбираем за него език.
P.S.
Не мисля обаче , че това е излязло от ръководството на Ловеч.
P.S.
Не мисля обаче , че това е излязло от ръководството на Ловеч.
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!
- Черният козел
- Контакти:
miro_rz написа:Черният козел написа:miro_rz написа:Радвам се , че си бих камшика от родна България .
За жалост все повече такива отрепки , който не си знаят парите се държат по този начин .
Значи си слабохарактерен като Кораба,еми нормално.
Аз тук си въртя сенжира , пък ти бачкай за циганите
Аз бачкам за себе си !!! Вярно трудно ми е с 2000лв на месец 4-членно семейство,но съм си у нас в родината !!! Значи ти си чаргара,тоест циганина и не бачкам за теб,мой !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
- Синьо сърце
- Контакти:
Баси мамата, Ганчев каза истината, какво толкова?
Това днес за Левски да стискат палци фенове на отбори, които, как да го кажа по-меко, не харесват Левски, си е нещо немислимо, което Гела обаче успя да постигне с наглостта си и селендурското поведение на играчите и треньора им.
Да, най-добри са в България-спор няма. Но селянията и простащината са факт. Ганчев просто му го каза по-грубичко, но пък вярно. Още веднъж-поздравления за ловешкия президент, и му завиждам, че друг не се сети за подобен цветист отговор!
Това днес за Левски да стискат палци фенове на отбори, които, как да го кажа по-меко, не харесват Левски, си е нещо немислимо, което Гела обаче успя да постигне с наглостта си и селендурското поведение на играчите и треньора им.
Да, най-добри са в България-спор няма. Но селянията и простащината са факт. Ганчев просто му го каза по-грубичко, но пък вярно. Още веднъж-поздравления за ловешкия президент, и му завиждам, че друг не се сети за подобен цветист отговор!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
-
- Контакти:
parazit написа:Дамусчиев убий жалкото джудже.Първо да го изнасилят баретите и после жив да го нарежат парче по парче.
То май Домуса е тръгнал на там като че ли
Черният козел написа:miro_rz написа:Черният козел написа:miro_rz написа:Радвам се , че си бих камшика от родна България .
За жалост все повече такива отрепки , който не си знаят парите се държат по този начин .
Значи си слабохарактерен като Кораба,еми нормално.
Аз тук си въртя сенжира , пък ти бачкай за циганите
Аз бачкам за себе си !!! Вярно трудно ми е с 2000лв на месец 4-членно семейство,но съм си у нас в родината !!! Значи ти си чаргара,тоест циганина и не бачкам за теб,мой !
Няма смисал да ти отговарям , нямам цел да се заяждам
Може би гелчо си е заслужил тези думи, но не и по такъв начин. Наистина ли всички тук ,които се обиждате на определението "пубер" ,имате се за големи "граждани" ,и всички сте професори,доценти и "меринджеи" мислите, че това е нормално поведение и даже му се радвате? УАУ Браво ГРАЖДАНИ (15-то поколение Софиянци), добре са ви възпитали родителите ви .
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
fire написа:Няма по-гнусно и селяндурско нещо от това, което са написали тези от Литекс днес, като отговор на Домусчиев![]()
Ако подобна и арогантна простотия е излязла от ръководството на един сериозен клуб като Литекс, това говори лошо само и единствено за самите тях! За мен това е по-скоро евтина фенска изцепка, която петни сериозно името на клуб като Ловешкия!
Такъв език и такъв "отговор" не приляга дори на клуб от селските дивизии, та камоли на четирикратен шампион на страната и пак толкова носител на националната купа![]()
Не знам, какво толкова му харесват повечето участници в темата, но това е меко казано просташко и приляга само на хора, които просто имат проблеми с нервите провокирани от една евентуална истина, поне според Кирил Домусчиев, а и не само!
Почти съм убеден, че този "умствен шедьовър"е по идея на другия засегнат клуб и то по ясни за всички ни причини
Те са корифеи на подобни словоизлияния....
![]()
Ако такива селяндурщини са толерирани от който и да било, то означава, че нищо не става от нас като нация! ......За кой ли път?
Ти сигурно ходиш на стадиона с трудовете на Достоевски, докато слушаш "Травиата".