/контрола/ Левски - Лех Познан FT - 2:2
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /контрола/ Левски - Лех Познан HT - 2:1
В предни позиции и в центъра добре (като го няма Гаджев), ама отзад няма оправия. Каквито и да идват, каквито и да се въртят, все се намира някой да подари поне един гол на мач.
-
- Контакти:
Rivaldo10 написа:И новата ни селекция е пълна скръб...
Тоя изглежда читав, случва се да сбърка. Нека сега бъркат, в подготовката... Освен това трябва някаква двойка да изиграе няколко мача заедно, да не кажа четворка и тогава да се види. По-голяма трагедия от Йети в защита, няма, освен Милиев(защо не си го върнем?!)..
Аз мисля,че сме на прав път 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
- Контакти:
Абе знаете ли какво ..... много от вас сигурно не са играли футбол през живота си, а сте тръгнали коментари да правите.
PFK_Levski написа:И това го реши щото човека сгреши веднъж ?
Сашо Александров и Нину съм ги критикувал след всяка контрола досега, за мен и двамата изобщо не са за Левски.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Rivaldo10 написа:PFK_Levski написа:И това го реши щото човека сгреши веднъж ?
Сашо Александров и Нину съм ги критикувал след всяка контрола досега, за мен и двамата изобщо не са за Левски.
Нину е бек нз защо сме го взели за ЦЗ
-
- Контакти:
Вие пък от къде го видяхте това нещо, че е бек бе..... леле ебахти футболните капацитети тук.... човека направи една единствена грешка и се скъсаха да кълват!
PFK_Levski написа:Вие пък от къде го видяхте това нещо, че е бек бе..... леле ебахти футболните капацитети тук.... човека направи една единствена грешка и се скъсаха да кълват!
Такава му е визитката на бек който може да играе ЦЗ
-
- Контакти:
way написа:PFK_Levski написа:Вие пък от къде го видяхте това нещо, че е бек бе..... леле ебахти футболните капацитети тук.... човека направи една единствена грешка и се скъсаха да кълват!
Такава му е визитката на бек който може да играе ЦЗ
Е недей бе човек, тоя висок корав човек ( типичен централен защитник ), ти ми говориш за някакви визитки, написани от някой отвеян журналист дето не може да различи футболна от баскетболна топка.
Една, която беше фатална, в действителност доста повече... Щом смятате, че Йоргачевич, Нину и Александров са футболисти, с които Левски ще бъде силен, ок. Всеки има право на мнение... 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]