контрола/ FT 1:2 ЦСКА - Рапид Виена 31.01.2015.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

alexpetrof
Контакти:

Re: контрола/ FT 1:2 ЦСКА - Рапид Виена 31.01.2015.

Мнениеот alexpetrof » 01 фев 2015 10:49

Гледам, че австрийците са останали "очаровани" от "българите" в ЦСКА http://www.blitz.bg/sport/article/261788
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 фев 2015 11:34

alexpetrof написа:Гледам, че австрийците са останали "очаровани" от "българите" в ЦСКА http://www.blitz.bg/sport/article/261788

Пусни молба,ще я разгледаме!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 фев 2015 12:22

Оршулич и Николич са най-големите българи, верно си е. :)
Австрийските журналисти може да се окажат фенове на Лудогорец, ако са чували за такъв отбор. :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 фев 2015 09:10

Оставям настрана фенските тъпотии в цялата тема, дребните заяждания и гледането през изкривени очила!
ЦСКА игра добре и в тази контрола, напук на някои мнения. Пак се опитаха нови неща, някои се получиха, други не. Защитата е напълно нормално да допуска грешки в този си вариант с Апостол централен и неигралия сума време Оршулич! И въпреки това аз не видях повече от 3-4 по-опасни атаки за Рапид през целия двубой. ЦСКА беше отборът, който търсеше победата, който имаше идеи в атака и който пропусна много повече положения.
Милисавлевич отново беше най-добрият ни футболист, Силва също се пораздвижи този път.
Вторият гол опитен вратар нямаше да го допусне, топката беше прекалено лека. Господинов обаче е много далеч от класата, необходима за първия отбор.

Апропо, за феновете на Лудогорец, които все по-често висят в темите на ЦСКА и дават "акъл" кой как да играе. Аз погледах вашата контрола със Спартак (които между другото тепърва започват подготовката си и имаха 2 контроли за 2 дни) горе долу 30 минути. В тях видях прибрал се в защита отбор на Лудогорец и безспирни реплики към съдиите, удар с глава по противников играч на Кайсара, 15 минути бутане и разправяне със съдията, псувни от Дяков и Минев, и разбира се Моооци, Мооооци. Явно грандоманската болест се разпространява с пълна сила в Разград и не знам къде ще му излезе края. Щом Дерменджиев го хвана срам след мача...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 фев 2015 09:39

mistreated написа:Оставям настрана фенските тъпотии в цялата тема, дребните заяждания и гледането през изкривени очила!
ЦСКА игра добре и в тази контрола, напук на някои мнения. Пак се опитаха нови неща, някои се получиха, други не. Защитата е напълно нормално да допуска грешки в този си вариант с Апостол централен и неигралия сума време Оршулич! И въпреки това аз не видях повече от 3-4 по-опасни атаки за Рапид през целия двубой. ЦСКА беше отборът, който търсеше победата, който имаше идеи в атака и който пропусна много повече положения.
Милисавлевич отново беше най-добрият ни футболист, Силва също се пораздвижи този път.
Вторият гол опитен вратар нямаше да го допусне, топката беше прекалено лека. Господинов обаче е много далеч от класата, необходима за първия отбор.

Апропо, за феновете на Лудогорец, които все по-често висят в темите на ЦСКА и дават "акъл" кой как да играе. Аз погледах вашата контрола със Спартак (които между другото тепърва започват подготовката си и имаха 2 контроли за 2 дни) горе долу 30 минути. В тях видях прибрал се в защита отбор на Лудогорец и безспирни реплики към съдиите, удар с глава по противников играч на Кайсара, 15 минути бутане и разправяне със съдията, псувни от Дяков и Минев, и разбира се Моооци, Мооооци. Явно грандоманската болест се разпространява с пълна сила в Разград и не знам къде ще му излезе края. Щом Дерменджиев го хвана срам след мача...

Съгласен съм с всичко написано от тебе.Както намекнаха от ръководството,че ще се продаде само един от двамата Буш и Силва!След като продадохме Буш,явно Силва спря да се пази и направи добър мач.Милисавлевич е много активен,а в средата всички играят според това,което очаквам.В защита е ясно,че ще има проблеми без Вальо и Тунчев.Поне единия да се върне и Оршулич ще стане по-стабилен.
Резултата от мача не е най-важното нещо,въпреки че щеше да е по-добре да победим,за самочувствие.След като Силва асистира на Милисавлевич,сърбина му върна асистенцията по същия начин.Това ми напомни мача с Динамо в Москва,когато след като Данчо Т направи асистенция на Делев за гола,след няколко минути Делев му върна жеста.Леко отклонение :lol: !
Като цяло съм доволен от това,което виждам до момента.

Върни се в “ЦСКА”