Военният министър: Ще бъде изграден контролен център на НАТО

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

cska-632
Контакти:

Re: Военният министър: Ще бъде изграден контролен център на НАТО

Мнениеот cska-632 » 31 яну 2015 14:28

Преди време ви написах, че Русия и Турция имат един и същ интерес към нас и глупците се смяха. Руснаците не са ни никакви братя. Напълно различни сме. Русия ни е освободила, за да ни пороби и толкова. Всички пиошещи как трябва да сме с НАТО, ЕС, САЩ или Русия сте глупци. България трябва да е неутрална и когато всичко е решено да взема страна.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 31 яну 2015 14:29

Със съжаление напускам фундаменталната тема - трябва все пак да обядвам, окъснях... После ще гледам мач по телевизията. Оставям русофилите и руснаците във форума да си правят ми-ми. :lol: На останалите потребители - приятен ден! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 31 яну 2015 14:29

Captain Stottlemeyer написа:
pampi написа:...Капитане, докато си търгувал с руснаците по време на соца, нещо много лошо са те подложили, та още ти държи влага... :lol: А бе, жена ти да не би да е рускиня? Това би обяснило привидно нелогичните ти разсъждения и огромните ти комплекси... Що си мислиш, че руснаците пият толкова много, ми живеят с рускини бе... :lol:

pampi, отново се изказваш неподготвен:
1. По времето на соца почти не ми се е налагало да работя с руснаци. Все пак си спомням много добре, че на една изложба моят по-старши колега влизаше винаги на преговори в офисите на руските фирми с бутилката напред и възгласа: "Давайте выпьем"! :lol:
2. Жена ми не е рускиня, а тракийка - от Пловдив. :)
3. "Привидно нелогични" = логични: Благодаря за вярната ти оценка.
4. Комплексар май си ти - аз нямам причина за комплекси, напротив.
5. Аз не мисля че руснаците пият толкова много - това са факти. Цитирах ти Андрей Кончаловски (предполагам, че си чувал за него). Ето ти още малко факти:
"По данным «Анализа рынка водки и ликероводочных изделий», подготовленного BusinesStat, розничные продажи водки и ЛВИ в России в 2010 году составляли 1,67 млрд литров[29], (ок.12 литров на душу населения в год). При этом не учитывалось потребление суррогатов алкоголя (самогона и пр. спиртосодержащих жидкостей).
По утверждению руководителя отдела информатики и системных исследований Московского НИИ психиатрии Минздрава РФ, доктора медицинских наук Александра Немцова в России до 40% мужского трудоспособного населения регулярно злоупотребляют спиртным, алкоголизмом страдают 2 миллиона человек, а от отравлений спиртными напитками, преимущественно суррогатами водки, ежегодно умирают порядка 500 тысяч[30].

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B8%D0%B8

6. Оправи си правописните грешки в подписа - това, че си копнал текста от сайт не значи, че е верен. :lol:

Ами като нямаш причина за комплекси, що си толкова комплексиран? Що делиш хората по раса, националности т.н.?
Колкото до жените, и моята е от Пловдив, ама мисля да я сменям, трудно се живее с византийка... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 31 яну 2015 14:35

...3. "Привидно нелогични" = логични: Благодаря за вярната ти оценка...

Капитане, за за самият извършител действията му са винаги логични... :lol:
Изразът "Привидно нелогични" в никакъв случай не означава " = логични". Това обаче е философска дискусия, която няма да ти е интересна, предполагам...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 31 яну 2015 14:39

Captain Stottlemeyer написа:Със съжаление напускам фундаменталната тема - трябва все пак да обядвам, окъснях... После ще гледам мач по телевизията. Оставям русофилите и руснаците във форума да си правят ми-ми. :lol: На останалите потребители - приятен ден! :)

Ето, пак комплекси!... :lol:
На едните приятен ден, на другите ми-ми... Демократът уважава чуждото мнение и е учтив дори със своите идеологически противници, комплексарят обаче...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 яну 2015 16:11

pampi написа:Ако беше ходил в казармата, щеше да знаеш що е туй плацдарм, за твое улеснение, ти го копвам:
Във военната терминология, плацдарм (на френски: place d'armes - буквално: място за събиране на войските) се нарича територия (или части от територия), използвана при подготовка и нападение над противника, в качеството си на база за съсредоточаване и развръщане на въоръжените сили. Може да има голямо стратегическо или оперативно значение.

Ей за туй сме им на западняците! Забележи най-важното - " използвана при подготовка и нападение над противника." Проблемът е, че плацдармът е и стратегически обречен, защото е първото нещо подложено на удар от защищаващата се страна.

Ами греда за казармата.
Не само греда, но удара ти е 2 метра в аут.
Не знаех че на учения с натовци и руснаци, се допускат хора не изкарали казарма. ;)

И с другото не си уцелил.
За атака над Русия си има много по-удобни страни.
Като например Румъния, Полша, Балтийските и Скандинавските.

За действия в близкият Изток, до скоро НАТО и САЩ си имаха Турция, напоследък турците се отдръпнаха от сътрудничеството си със Запада ( огромна грешка но по-добре за нас ) ... Но Запада си има Ирак... И Израел.
Така че, местоположението ни е удобно за война, единствено против Турция. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 31 яну 2015 16:39

Включвам се във фундаменталната тема само за да дам допълнително разяснение относно вътрешните тоалетни в руските училища. На специалното внимание на руския ни колега fcb, който си позволи да ме обвини в лъжа :
„— Доля школ с горячей и холодной водой составляет сейчас 58% (а в 2010 году — 53%). А с нормальными туалетами — в школьном здании, а не во дворе, — 77,7%. То есть в четверти школ нет нормальных туалетов. Это плохая цифра. Помню посещение одной школы на юге 1 сентября. Мне рассказали, как там все хорошо: Интернет, интерактивные доски... А одна мама берет меня за руку и говорит: в школе нет туалета.”

http://www.mk.ru/politics/2012/06/05/71 ... aleta.html

„Делът на училищата с топла и студена вода възлиза сега на 58 % (през 2010 година – 53 %). А с нормални тоалетни – в училищното здание, а не на двора – 77,7 %. Тоест, в една четвърт от училищата няма нормални тоалетни. Това е лошо число. Спомням си посещението на едно училище на юг, на 1 септември. Разказаха ми, колко хубаво е всичко там – интернет, интерактивни дъски… А една майка ме хваща за ръката и казва: в училището няма тоалетна.”
Дмитрий Ливанов – министър на образованието и науката на РФ (данните са от лятото на 2012 година).

А в едно руско училище малките деца (за да не ползват порутената външна тоалетна, пишкат и акат в клас:

http://censor.net.ua/video_news/319144/ ... asse_video

:lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
fortuna
Контакти:

Мнениеот fortuna » 31 яну 2015 16:55

anihilator написа:
Eminem написа:хаххахахаххахахахха по-спокойни се чувствали......... :lol: :lol:
Това е потенциална мишена, бе

Ние от много години сме мишена най вече на Руснаци така , че по добре да има някой зад нас 8-)

То зад нас са много и все дебели с разширени вени!
Ние сме със вас който сте на власт

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 31 яну 2015 18:26

Винаги съм казвал, че най-върлите антикомунисти и русофоби, са бившите партийни номенклатури, ДС агенти и най-големите галеници на бившия соц. режим :!: Който разбрал, разбрал 8-)
[rimg]http://forexforum.bg/download/file.php?id=21106[/rimg]

Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.

Върни се в “Свободна зона”