След цялата помия,изсипана от някои софийски субекти/повтарям от НЯКОИ/ и аз да кажа нещичко по темата.Харесва ми колко са надъхани нашите фенове.Виждам,че нещо подобно има и във футболистите.Именно така можеш да започнеш да градиш нещо по-голямо!
За софийските ми приятели мога да дам един пример с едно наистина голямо име ЛЮБКО!!!Спомнете си един мач в Торино 1:1 с Юве и колко много поздрави за невероятния успех.Големия Любко само изсъска през заби"Какво ме поздравявате,нали отпаднахме..."Това за големия е загуба!!!А нашите големи/Гочета,Марита и тн.../2:4 насред София и "Невероятни бяхме,браво на момчетата,че загубиха само с толкова,все пак туй е Ливерпул"
Коментарите и изводите си ги правете вие!
ГОНГ:комично и излишно е да се коментира Айндховен-Ч.Море!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ГОНГ:комично и излишно е да се коментира Айндховен-Ч.Море!
vivedan написа:След цялата помия,изсипана от някои софийски субекти/повтарям от НЯКОИ/ и аз да кажа нещичко по темата.Харесва ми колко са надъхани нашите фенове.Виждам,че нещо подобно има и във футболистите.Именно така можеш да започнеш да градиш нещо по-голямо!
За софийските ми приятели мога да дам един пример с едно наистина голямо име ЛЮБКО!!!Спомнете си един мач в Торино 1:1 с Юве и колко много поздрави за невероятния успех.Големия Любко само изсъска през заби"Какво ме поздравявате,нали отпаднахме..."Това за големия е загуба!!!А нашите големи/Гочета,Марита и тн.../2:4 насред София и "Невероятни бяхме,браво на момчетата,че загубиха само с толкова,все пак туй е Ливерпул"
Коментарите и изводите си ги правете вие!
Браво за коментара.Право в десетката!Радва ме че в Черно море на всички нива се забелязва точно това отношение.Играе се за победа във всяка среща.Няма грандове,няма слабаци.Излизаш и играеш за победа.Така се става голям.Иначе се превръщат отборите и играчите в големи,но СИВИ МИШКИ!Не в победители.А за журналистите като за умрелите.Или добро,или нищо.За сега аз ще си замълча.Т.е. нищо.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
greenpeak написа:СТОЯНОВ, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ЧЕРНО МОРЕ ОЧАКВАМЕ ПУБЛИЧНОТО ВИ ИЗВИНЕНИЕ В ЕФИРА НА ДАРИК РАДИО - ПОНЕДЕЛНИК 17 ЧАСА, " СПОРТНО ШОУ ГОНГ".
Предлагам най-краткия вариант за извинение:''Фенове на ЧМ,простете.Трябваше да кажа''Да ПСВ е фаворит,но моряците с амбиция и воля за победа,с характер и пълно себераздаване и малко спортен шанс,могат да направят чудото и да отстранят именития съперник от турнира Лига Европа''.
П.С.Това най-вероятно щеше да е коментара на г-н Стоянов,ако жребия бе пратил отбора на Левски,за съперник на ПСВ Айндховен.Само че,вместо Моряците,щеше да има сините.
Само Черно море.
НЕ ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ СА ТАКИВА - ИЛИ ПОНЕ МИ СЕ ИСКА ДА НЕ СА.........
Стефане , наистина няма да е лошо да се извиниш или поне да обясниш и да кажеш по нов начин това което си искал да го кажеш,но това в Гонг да ви е за урок- да знаете ,че съществуват и други отбори освен столичните и те имат достатъчно фенове- отнася се и за това дали искате да ви се слуша радиото ,или да си останете само с Левски и Цска,ако е така то не си слагайте названието НАЦИОНАЛНО,а регионално софийско радио

Стефане , наистина няма да е лошо да се извиниш или поне да обясниш и да кажеш по нов начин това което си искал да го кажеш,но това в Гонг да ви е за урок- да знаете ,че съществуват и други отбори освен столичните и те имат достатъчно фенове- отнася се и за това дали искате да ви се слуша радиото ,или да си останете само с Левски и Цска,ако е така то не си слагайте названието НАЦИОНАЛНО,а регионално софийско радио

аз имам чувството,че се опитват да запазят двуполюсния модел в наши футбол,наложен ни още от комунистическо време.Двуполюсен модел-Левски и ЦСКА,като други отбори не съществуват или се правят,че не съществуват и им харесва това.А когато други отбори надигнат глава и се опитват да правят нещо,както се вижда вече стават освен тези два и още няколко отбора-4.море,Литекс,Черноморец и на някои журналисти това явно не им харесва.И продължават да налагат убеждението,че левски и цска са водещи.Е съжалявам ама от 2-3 години не виждам точно с какво тези два водят другите,единствено с медийното си пространство и ,че са столични отбори.Да,но уважаеми журналисти този двуполюсен модел вече е разбит,колкото и да не ви се нрави.Първо го направи литекс,локо пд(с титлата си),вече Ч.море и Черноморец се намесват
За вас моряци ний живеем...
Да, а наи много ме дразнят като ми говорят за измислените си титли през комунистическо време.
- Sagittarius
Защо се опитват да запазят двуполюсния модел?Защото Левски не може без ЦСКА,защото така са създадени от комунистите,че,за да съществуват тези два отбора другите трябва да са много слаби,едва маждукащи.Левски и ЦСКА са създадени от комунистите върху кървавите трупове на останалите БГ клубове.Целия просперитет се дължи на безогледно грабене на талантите на останалите клубове(без пари),на стъпкване на традициите на другите и изкувствено създаване на своите собствени-само двата ще ги тикаме в Европа,само двата ще правим шампиони....то феновете тогава няма къде да идат,ще викат за тях.Това е комунистическата марка.Само за Левски и ЦСКА ще се говори,само за БКП,за Бай Тошо и за СССР.Гнилото комунистическо наследство в България включва Левски и ЦСКА и всичките им журналистически сервилни подлоги.Ако Левски и ЦСКА играеха с ПСВ-това щеше да е велиииииик мач,поредно довеждане на гранд в България,шанс за пробив в Европа....но щом Черно Море играе с ПСВ-няма шанс,евроидиотите от Тампере и БАТЕ,онея от МТК и Кула-ееее,те щяха да имат шансове срещу холандците.Абе плюя на тях,плюя на измислените им титли,плюя на кирливата им история-съчинена от комунисти.Ние сме сами срещу всички.Разбирате ли,че комунистическата левскаро-цесекарска мафия....не иска Черно Море да бие в Европа,не иска Черно Море да е отново най-горд и пръв български евробоец,не иска още цяла година във световните футболни статистики Черно Море да е най-напред от българските клубове(лапсусче,къде са отборите с по 10-15 поредни победи в А група хахахахаха)....не искат,комунистите искат Черно Море да отпадне!Но няма да стане,Черно Море ще е в Европа след като те са отпаднали.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
-
- Контакти:
stoyanov написа:За нас е най-добре всичките ни отбори да вървят добре в турнирите, повярвай!
Много ясно, че е добре - нали това са ви нови екскурзии на аванта из Европата. И напълно естествено Черно море - ПСВ да не ви интересува - нали няма да си правите безплатен фен туризъм до Айндховен... Пак ще си клечите пред лайвскорчето, да ми отразявате "професионално" участието на български отбор в ЕКТ, хехехе

Вие не сте никакви журналисти, вие сте обикновени платени туристчета! Само чакате жребия лятото, за да видите накъде да се командировате, пък спортната страна на нещата, професионализма - кучета ги яли...
Успех на моряците! Аз съм софианец, но с удоволствие бих пътувал до Бургас, за да гледам мача с ПСВ, ако имам свободен ден. То ти е кеф - и стадиона му стадион, и отборите му отбори, на тези прехвалени софийски грандове какво да им гледаш освен болните грандомански амбиции...
Булгаристанец написа:stoyanov написа:За нас е най-добре всичките ни отбори да вървят добре в турнирите, повярвай!
Много ясно, че е добре - нали това са ви нови екскурзии на аванта из Европата. И напълно естествено Черно море - ПСВ да не ви интересува - нали няма да си правите безплатен фен туризъм до Айндховен... Пак ще си клечите пред лайвскорчето, да ми отразявате "професионално" участието на български отбор в ЕКТ, хехехе))
Вие не сте никакви журналисти, вие сте обикновени платени туристчета! Само чакате жребия лятото, за да видите накъде да се командировате, пък спортната страна на нещата, професионализма - кучета ги яли...
Успех на моряците! Аз съм софианец, но с удоволствие бих пътувал до Бургас, за да гледам мача с ПСВ, ако имам свободен ден. То ти е кеф - и стадиона му стадион, и отборите му отбори, на тези прехвалени софийски грандове какво да им гледаш освен болните грандомански амбиции...
Подкрепям на 100%
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
Цитат от един филм: "След полицатите и журналистите, най-мнго мразим американците". Ето още един великолепен пример защо мразим журналистите. Те или не разбират или... просто не знам какво е. Страстта на феновете към отбора и желанието за победа над всеки 1 отбор, без значение дали е "Права поляна" от Куртово Кунаре или Ливърпул. Това е страст, която само фен може да изпита. За журналистите - нямам коментар, защото ако го кажа, ще трябва да използвам нецензурни думи, а няма смисъл да се хабя.
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!