Влатко изпълни ми условието и ще получиш дебат. По-ясно от това как да ти го кажа?Защо не искаш да го изпълниш?
Задал съм ти един куп резонни въпроси, от които си изпаднал в истерия, а отговор на НИТО ЕДИН няма, НЯМА И ДА ИМА.
Вместо това от теб чета глупости от детската градина, никове-микове - на баба ти хвърчилото. А,з за разлика от теб, нямам нужда от виртуални изяви, за да се чувствам значим.
Ще ти отговоря само относно ОМРАЗАТА - няма как да обръщаш уж "внимание на собствената си история", като уж "между другото" постоянно да правиш съпоставки с тази на БОТЕВ, да изкарваш изрезки с негативни мнения, коментари, цитати относно историята на водещият пловдивски отбор и манипулативно да изкарваш съперника по-черен и от дявола, на фона на което твоят отбор да изпъкне като неоправдания, като благородния, като по-светлия от бялото! Ами аз ако искам да намеря, ще събера минимум 1000 страници материал за негативни практики в историята на Реал или Байерн примерно, това означава ли че тези велики клубове трябва да се демонизират???
Защо ти, радетелю за историята на пловдивския футбол, не посочи поне веднъж как Ботев е единственият отбор - вицешампион на България, лишен от участие в ЕКТ с нефутболно, административно решение на ГК на БКП - Пловдив за сметка на заелия място във втората половина на таблицата Локомотив? Защо никога не спомена, че това не е единственият такъв случай, при който ГК на БКП - Пловдив решава по административен начин да подари на Локомотив незаслужено участие в ЕКТ за сметка на Ботев и Спартак? Защо никога не спомена, че след като през 1949г същият този ГК на БКП - Пловдив отне построеното със СОБСТВЕНИ средства игрище Ботев(сега ст. Спартак) и го предаде на стопанисване на Динамо Пловдив, 5-6 пъти Ботев домакинства на твоя Локомотив на вашето игрище на БДЖ на Асеновградско? Иначе доскоро развяваше статистиката от мачовете помежду ни за първенство с нескрита гордост, но никога не спомена за тези няколко мача от началото на 50-те. Да не говорим за поредната очерняща теза как ние сме били отборът на народната власт, а вие дисидентите. Не ставаш, Влатко, тук съм на едно мнение с една клета женица, която се оплакваше по медиите от теб! Продължавай да пишеш за "никовете" ми, то друго не ти остава. Остани си със здраве!
"Заспалият" гигант Спартак (Пловдив) на 67 години!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: "Заспалият" гигант Спартак (Пловдив) на 67 години!
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита!
- plovdivram
- Контакти:
Re: "Заспалият" гигант Спартак (Пловдив) на 67 години!
Пловдив
Ама ти и УСЛОВИЕ ли си ми поставил?! И... какво ти е условието "Пловдив"?!
Аз КОНКРЕТНО такова не видях! Може да съм го пропуснал, ако е така, моля да ми го сведеш по простичко, като за "сервитьор"!
Сега, сериозно, защото това, което си написал наистина е НЕСЕРИОЗНО!!!
Ти и "групата учени", да не си мислите, че по някакъв начин аз или който и да е сред нас "умираме" от желание да водим някакъв дебат с хора, които по НАЙ-НЕДОСТОЙНИЯ начин с ГОДИНИ СИПЯТ "ОПРЕДЕЛЕНИЯ" и ОТКРОВЕНИ ОБИДИ и КЛЕВЕТИ по нас и това, което правехме по отношение на историята на нашия клуб!!! Ето, дори сега си написал една ОТКРОВЕНА КЛЕВЕТА, която мога да сравня само с ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГНУСНАТА ИСТОРИЯ, когато в "АРСЕНАЛА" си включихте дори членове от семейството ми!!! Ето, това, което си написал е една ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГНУСНА и ГРОЗНА КЛЕВЕТА, която съм СИГУРЕН, че НЕ МОЖЕШ ИЗОБЩО да си АРГУМЕНТИРАШ и ЗАЩИТИШ с примери... всъщност... вие, по отношение на всичките си ОБИДИ и КВАЛИФИКАЦИИ, какво ли можете да си АРГУМЕНТИРАТЕ изобщо?!!! Виж само каква ГНУСОТИЯ си написал:
Пловдив
Дай де... дай да видим какво те кара да мислиш по този начин?! Дай ПРИМЕРИ!!! Дай КОНКРЕТНИ ПРИМЕРИ!!! КЪДЕ И КОГА СЪМ ПРАВИЛ ТОВА, ЗА КОЕТО ГОВОРИШ?! Можеш ли?! СЪМНЯВАМ СЕ!!! Ама много се съмнявам... Мисля, че се познавам много добре и знам както какво съм правил и какво съм "дискутирал" дори с такива като ТЕБ!!! Айде... ПОНЕ ТОВА СИ ЗАЩИТИ!!! Ще можеш ли...
Едно ще ти кажа... ОМРАЗА в мен определено няма!!!
Не ме интересува дали ми вярваш или не... За теб обаче същото не мога да кажа!!! Та ти човече не можеш да водиш дори нормална ДИСКУСИЯ със СЪПЕРНИК... не казвам ВРАГ, а СЪПЕРНИК!!! Ти нямаш ГРАМ УВАЖЕНИЕ дори в ОБРЪЩЕНИЯТА си към човека, с който водиш тази дискусия, а си седнал да говориш за ОМРАЗА, която "НАСАЖДАЛ ОТСРЕЩНИЯ" без той по никакъв начин да е провокирал това!!! Т.е. това, което правиш НЕ Е ДОСТОЙНО! Ако пък смяташ, че е - ДОКАЖИ го, ама се съмнявам!!! Или с две думи казано - ако търсиш ИЗТОЧНИК НА НАСАЖДАНЕ НА ОМРАЗА... търси я някъде другаде... не пропускай обаче и себе си да погледнеш!!!
Влатко изпълни ми условието и ще получиш дебат. По-ясно от това как да ти го кажа?Защо не искаш да го изпълниш?
Ама ти и УСЛОВИЕ ли си ми поставил?! И... какво ти е условието "Пловдив"?!
Аз КОНКРЕТНО такова не видях! Може да съм го пропуснал, ако е така, моля да ми го сведеш по простичко, като за "сервитьор"!

Сега, сериозно, защото това, което си написал наистина е НЕСЕРИОЗНО!!!
Ти и "групата учени", да не си мислите, че по някакъв начин аз или който и да е сред нас "умираме" от желание да водим някакъв дебат с хора, които по НАЙ-НЕДОСТОЙНИЯ начин с ГОДИНИ СИПЯТ "ОПРЕДЕЛЕНИЯ" и ОТКРОВЕНИ ОБИДИ и КЛЕВЕТИ по нас и това, което правехме по отношение на историята на нашия клуб!!! Ето, дори сега си написал една ОТКРОВЕНА КЛЕВЕТА, която мога да сравня само с ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГНУСНАТА ИСТОРИЯ, когато в "АРСЕНАЛА" си включихте дори членове от семейството ми!!! Ето, това, което си написал е една ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГНУСНА и ГРОЗНА КЛЕВЕТА, която съм СИГУРЕН, че НЕ МОЖЕШ ИЗОБЩО да си АРГУМЕНТИРАШ и ЗАЩИТИШ с примери... всъщност... вие, по отношение на всичките си ОБИДИ и КВАЛИФИКАЦИИ, какво ли можете да си АРГУМЕНТИРАТЕ изобщо?!!! Виж само каква ГНУСОТИЯ си написал:
Пловдив
относно ОМРАЗАТА - няма как да обръщаш уж "внимание на собствената си история", като уж "между другото" постоянно да правиш съпоставки с тази на БОТЕВ, да изкарваш изрезки с негативни мнения, коментари, цитати относно историята на водещият пловдивски отбор и манипулативно да изкарваш съперника по-черен и от дявола, на фона на което твоят отбор да изпъкне като неоправдания, като благородния, като по-светлия от бялото!
Дай де... дай да видим какво те кара да мислиш по този начин?! Дай ПРИМЕРИ!!! Дай КОНКРЕТНИ ПРИМЕРИ!!! КЪДЕ И КОГА СЪМ ПРАВИЛ ТОВА, ЗА КОЕТО ГОВОРИШ?! Можеш ли?! СЪМНЯВАМ СЕ!!! Ама много се съмнявам... Мисля, че се познавам много добре и знам както какво съм правил и какво съм "дискутирал" дори с такива като ТЕБ!!! Айде... ПОНЕ ТОВА СИ ЗАЩИТИ!!! Ще можеш ли...
Едно ще ти кажа... ОМРАЗА в мен определено няма!!!
Не ме интересува дали ми вярваш или не... За теб обаче същото не мога да кажа!!! Та ти човече не можеш да водиш дори нормална ДИСКУСИЯ със СЪПЕРНИК... не казвам ВРАГ, а СЪПЕРНИК!!! Ти нямаш ГРАМ УВАЖЕНИЕ дори в ОБРЪЩЕНИЯТА си към човека, с който водиш тази дискусия, а си седнал да говориш за ОМРАЗА, която "НАСАЖДАЛ ОТСРЕЩНИЯ" без той по никакъв начин да е провокирал това!!! Т.е. това, което правиш НЕ Е ДОСТОЙНО! Ако пък смяташ, че е - ДОКАЖИ го, ама се съмнявам!!! Или с две думи казано - ако търсиш ИЗТОЧНИК НА НАСАЖДАНЕ НА ОМРАЗА... търси я някъде другаде... не пропускай обаче и себе си да погледнеш!!!

Върни се в “Футбол - България”