Ултраси на ЦСКА пребили хърватите в Борисовата градина

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Ултраси на ЦСКА пребили хърватите в Борисовата градина

Мнениеот 1982 » 10 окт 2014 18:48

727150 написа:Олигофрени ,с най-големите ни врагове - сърбите , се целуват под път и над път .

Тихо, да не вадя снимка как веете турското национално знаме в Сектор Б, еничари.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 окт 2014 18:55

deceitt написа:
diplomat написа:Изображение

Предполагам си 130-килограмов шопар, щом се засягаш от този надпис. :lol:

Да се засягам? Ти си много просто парче, гонзи, ама от 15 годишни какво да очаква човек. :lol: Що не кажеш на майка си как ги виждаш тия неща, после баща ти ще ти направи задника червен от бой. 8-)
Последна промяна от diplomat на 10 окт 2014 18:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 10 окт 2014 18:56

saffron написа:Как може да набиеш 4-ма без защитни туристи от Германия бе? :o Вместо да се хванат да ги намерят кой са тия и да върнат знамето на хърватските туристи и да поднесат извинение , те пак се правят на големи Холигани :lol:
Срам за България е това ! Те за тва Левски са уважавани навсякъде по света и особенно на Олимпико а цесекарите ги бият там а тук ги знаят само отрепките на Белград и Букурещ !

Браво бе отличник,Да на расизма,Ратко Младич ви ........... сега е наш ред,Нож жица ......... и тн.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 10 окт 2014 19:07

diplomat написа:
deceitt написа:

Да се засягам? Ти си много просто парче, гонзи, ама от 15 годишни какво да очаква човек. :lol: Що не кажеш на майка си как ги виждаш тия неща, после баща ти ще ти направи задника червен от бой. 8-)

Знам, че си на 19 и се чувстваш голям и аз бях така на тази възраст, но повярвай ми, нито си особено голям, нито особено неПросто парче, така че нормално е да те е страх от ваще още.. иначе сигурно е тъпо да гледаш надпис, написано специално за теб, на една стена. :cry:

iaworr
Контакти:

Мнениеот iaworr » 10 окт 2014 19:41

Бях на мача в Загреб 2003г, тогава ултраси на цска се закачаха с една девойка в центъра на Загреб и си изядоха боя, послпитай дучето после бяха на мача със счукани глави,абе свинска работа

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 10 окт 2014 19:56

iaworr написа:Бях на мача в Загреб 2003г, тогава ултраси на цска се закачаха с една девойка в центъра на Загреб и си изядоха боя, послпитай дучето после бяха на мача със счукани глави,абе свинска работа

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 окт 2014 20:03

deceitt написа:
diplomat написа:
deceitt написа:

Знам, че си на 19 и се чувстваш голям и аз бях така на тази възраст, но повярвай ми, нито си особено голям, нито особено неПросто парче, така че нормално е да те е страх от ваще още.. иначе сигурно е тъпо да гледаш надпис, написано специално за теб, на една стена. :cry:

Да не си го писал ти, че толкова ми се напъваш, бе, "измамнико"? Ама то ти личи, че си на хероин, даже и Минев ви го показа преди време в сектор Б какви сте. :mrgreen: 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 окт 2014 20:05

zlato1234 написа:
iaworr написа:Бях на мача в Загреб 2003г, тогава ултраси на цска се закачаха с една девойка в центъра на Загреб и си изядоха боя, послпитай дучето после бяха на мача със счукани глави,абе свинска работа

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

:lol: :lol: :lol:

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 10 окт 2014 20:22

тук се трият неправилните мнения,е.а си цензурата.
що така бе другари?

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 10 окт 2014 20:28

Ей,ще ме уморите от смях.10 страници изписани от бургазлии обсъждащи изстъпления в София :lol: :lol: Колкото до хърватите,мачът от октомври 2002 го изгледах с приятели в хърватско заведение в населен с доста хървати квартал на западно германски град,понеже мача го даваха по хърватската тв,а по онова време не беше толкова лесно да се гледа българска телевизия в чужбина и всичко си беше нормално,ние си се радвахме на головете на Бербатов и Стилиян и никой нищо не каза,а след края хърватите ни поздравиха за добрата игра и победата,а и доколкото съм имал допир с хървати не съм останал с впечатление някой да има отрицателно настроение спрямо българите.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Върни се в “Футбол - България”