slash1912 написа:До буферите,киснещи постоянно във форума на Ботев и интересуващи се от отбора:
Строежа на стадион "Христо Ботев" започна.Защо не пускате теми за това
Като по-евтин вариант или ще е както по плановете на Цецо (4 звезди УЕФА)?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
slash1912 написа:До буферите,киснещи постоянно във форума на Ботев и интересуващи се от отбора:
-1914- написа:slash1912 написа:До буферите,киснещи постоянно във форума на Ботев и интересуващи се от отбора:
Като по-евтин вариант или ще е както по плановете на Цецо (4 звезди УЕФА)?
bnboris0v написа:Цигани и говеда отново рамо до рамо- безценно![]()
mark1926 написа:Джони, Джончо, взе да ми ставаш любимец, Камбуров е на път да стане втори голмайстор в историята Локомотив!!! Легенда! Чико ви е легенда- като има неадекватни изказвания защо да не ги кажа!???
Аз оставам на другите потребители да разгледат твоята логика-добавям че играч на възрас и без пари ще играе(здравко) !!!
Ми не, просто питам. Но комплексар като тебе го приема първо като нападка.
джони написа:mark1926 написа:Джони, Джончо, взе да ми ставаш любимец, Камбуров е на път да стане втори голмайстор в историята Локомотив!!! Легенда! Чико ви е легенда- като има неадекватни изказвания защо да не ги кажа!???
Аз оставам на другите потребители да разгледат твоята логика-добавям че играч на възрас и без пари ще играе(здравко) !!!
защо мен да ме разглеждат като ти идваш и почваш да пишеш за черно тото и т.н,после идват други ,идвам и аз и буквално те насирам-а ти почваш пищиш-ама вижте го,вижте го,какво ми прави
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта