gzagorov написа:konvoec написа:gzagorov написа:Чудя ви се на акъла - те нормални тренировки нямат, вие за хранителни диети говорите. Остава само да кажете нещо и за режим на съня, оставане вкъщи и ранно лягане. Това да не ви е сериозен професионален спорт, тук в България, играем "нашата си игра", бе хора...
И това за нормално ли трябва да го приемаме? Еми то тука и ограбват и изнасилват старици, това викам за нормално да го отчетем? Ако искат тия "ръководители"(умишлено са в кавички) да има някакъв професионален спорт, трябва с режима да се започне. И 11 дървара да има на терена, ако са добре физически, здрави и тренирани, могат да се противопоставят на всеки друг отбор.
Разбира се, че не е нормално. Опитах се да вложа ирония в коментара си, очевидно не съм успял.
Един приятел в гимназията тренираше лека атлетика и освен тренировките и диетите, треньорът му го следеше кога излиза и се прибира вечер, даваше се отчет в колко часа си е легнал и кога е станал, особено преди състезание. Та затова дадох такъв пример, но за футболистите явно не е важно, че взимат минимум 5-10 пъти повече от обикновения човек, съответно няма кой да ги накара да се потрудят малко за тази привилегия.wilge написа:Виждам как хора с умствен капацитет на ниво Гонзо се подиграват на сигналите за липсата на хранителен режим в някои футболисти, в случая Крумов.
Моля, по-полека с класификацията на умовете! Изразът тук в България, играем "нашата си игра" да ти подсказва случайно тона на коментара ми? Дали наистина смятам, че футболистите трябва да ядат каквото си искат и могат да седят до сутринта по дискотеките?
Не ти се е получило, човек, извинявай! Само дето ме уцели по мазола