Левски -Ботев Враца ( 06.09.2014 Събота Контрола 18.00часа)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

konvoec
Контакти:

Re: Левски -Ботев Враца ( 06.09.2014 Събота Контрола 18.00часа)

Мнениеот konvoec » 07 сеп 2014 13:24

gzagorov написа:
konvoec написа:
gzagorov написа:Чудя ви се на акъла - те нормални тренировки нямат, вие за хранителни диети говорите. Остава само да кажете нещо и за режим на съня, оставане вкъщи и ранно лягане. Това да не ви е сериозен професионален спорт, тук в България, играем "нашата си игра", бе хора...

И това за нормално ли трябва да го приемаме? Еми то тука и ограбват и изнасилват старици, това викам за нормално да го отчетем? Ако искат тия "ръководители"(умишлено са в кавички) да има някакъв професионален спорт, трябва с режима да се започне. И 11 дървара да има на терена, ако са добре физически, здрави и тренирани, могат да се противопоставят на всеки друг отбор.

Разбира се, че не е нормално. Опитах се да вложа ирония в коментара си, очевидно не съм успял.
Един приятел в гимназията тренираше лека атлетика и освен тренировките и диетите, треньорът му го следеше кога излиза и се прибира вечер, даваше се отчет в колко часа си е легнал и кога е станал, особено преди състезание. Та затова дадох такъв пример, но за футболистите явно не е важно, че взимат минимум 5-10 пъти повече от обикновения човек, съответно няма кой да ги накара да се потрудят малко за тази привилегия.

wilge написа:Виждам как хора с умствен капацитет на ниво Гонзо се подиграват на сигналите за липсата на хранителен режим в някои футболисти, в случая Крумов.

Моля, по-полека с класификацията на умовете! Изразът тук в България, играем "нашата си игра" да ти подсказва случайно тона на коментара ми? Дали наистина смятам, че футболистите трябва да ядат каквото си искат и могат да седят до сутринта по дискотеките?

Не ти се е получило, човек, извинявай! Само дето ме уцели по мазола :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 сеп 2014 15:58

mimi29 написа:Гонзо маха Жужу .Той е луд играча е добър за нашите условия сега ще го вземе някой друг отбор от БЪЛГАРИЯ и после ще съжаляваме .Гонзо да не търси РОНАЛДО да дойде .Само изпускаме играчи за без пари.

За Жужу и аз недоумявам. Не знам, как се е представил на контролата, но оправданието, че не са се разбрали за личните условия малко ми издиша.
Амари е такъв тип футболист, че е способен 10 минути да играе феноменално и само за 5 минути да те накара да се съмняваш въобще в качествата му.
Жужу е постоянен и е боец. И в Черноморец му трябваше време...след това сам побеждаваше противниците ни. И вас включително. :P
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7X5_YfpHdBE[/youtube]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 08 сеп 2014 13:41

ntodorov написа:
mimi29 написа:Гонзо маха Жужу .Той е луд играча е добър за нашите условия сега ще го вземе някой друг отбор от БЪЛГАРИЯ и после ще съжаляваме .Гонзо да не търси РОНАЛДО да дойде .Само изпускаме играчи за без пари.

За Жужу и аз недоумявам. Не знам, как се е представил на контролата, но оправданието, че не са се разбрали за личните условия малко ми издиша.
Амари е такъв тип футболист, че е способен 10 минути да играе феноменално и само за 5 минути да те накара да се съмняваш въобще в качествата му.
Жужу е постоянен и е боец. И в Черноморец му трябваше време...след това сам побеждаваше противниците ни. И вас включително. :P
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7X5_YfpHdBE[/youtube]

Е кво има да недоумяваш. :) Все пак Гонзо е доказан "треньор и селекционер". Нека си спомним при предишния му престой, че се опитваше да вземе в Левски Борносузов, Камбуров и Бандаловски и за наше щастие те му отказаха, та така се появиха в Левски Мюлдер, Сержиньо Грийн и Гара Дембеле, че иначе...

Върни се в “Левски”