Наказанието - " Мач без публика "

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Наказанието - " Мач без публика "

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 02 сеп 2014 06:38

В Англия са по-прагматични.Повече камери по стадионите и глоби за провинилите се и наказания за посещения на отбора.Но хранителната верига Боби и ко предпочитат да налагат глоби на клубовете и да наказват И нормалните фенове.А във всяка агитка има и ненормалници.За това съм твърдо против да наказват едни за сметка на други.Няка колективна отговорност,господа.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 сеп 2014 10:51

Наказанието "мач без публика" щеше да е страхотно ако клубовете се интересуваха от това на стадиона да има хора. Защото тогава те щяха лека полека да забранят достъпа на проблемните индивиди до стадионите и причината за каквито и да е наказания щеше да отпадне.

Така или иначе аз все още си мисля, че решението не се свежда до ограничаването на разни лумпени по стадионите. В края на краищата това, което тези хора правят за да предизвикат наказанието освен, че е забранено от БФС май кажи-речи винаги е забранено и от законите на държавата. Именно от там трябва да се започне. А не... щом било футболна работа.. 24 часа в ареста и глоба, максимум условна.

Ако утрепам някой с камък, който съм метнал нарочно и това стане на улицата ще ме съдят като убиец.
Ако го направя на стадиона съм.. футболен хулиган. Логика...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 02 сеп 2014 12:56

Наказанието без публика е неприятно поради две причини. Първата- лишават с клубовете от приходи. То така сме я вързали и цъфнали, ами и това. И второ-мотивацията на футболистите рязко спада.

Върни се в “Футбол - България”