Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА, 2-ри кв. кръг

Мнениеот Red joker » 21 юли 2014 10:27

За сьжаление ,не сьм оптимист и ако ги елиминираме ще е голям успех, с оглед на моментното ниво на отбора-дано да имаме кьсмет :!: ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 21 юли 2014 11:00

Нужен ни е един гол в началото, а след това на контри да ги довършим. Не искам изобщо да си мисля за отпадане, за продължения и дузпи. Лошото е, че времето е малко, а новите ни играчи много. Толково контузени също не са нормални само след два мача. Изобщо, чака ни изпитание, от което е задължително да излезнем с чест. С половин гол, като срещу Кула, но да продължим. Иначе сезона ще е провал и гръмката селекция безсмислена. За, какво са ни тези 14 играчи ако няма да играем в Европа. Във А група можем да бием почти всички и с юношите от дубъла. Отделно идва мач с Левски и не трябва да даваме повод на синьо - лилавите дори за мъничко радост.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 юли 2014 11:44

Трябва вкараме гол това е цялата система... колко по-рано падне, толкова по-добре!
Тия ако играят за 0:0 ще ги бием :idea:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 юли 2014 14:20

Добър ви ден :) Познах, че ще завършите наравно в София, макар че точният резултат ми убягна, та предполагам, че и сега ще уцеля с прогнозата. Смятам, че ще ви победят с 2-1, макар да ги смятате за недодялани и несериозни. Изпуснаха ви в първия мач с тази греда, но сега няма да играят за едната точка. Мисля си, че като типичен домакински отбор, ще ви натиснат здраво в първите 20 минутки и ураганът ще е страшен. Тия пичове са окрилени и хич няма да ви жалят много. Освен това се видя, че физическата ви подготовка куца, докато тяхната си я бива, та дори и да изравните с някой щастлив рикошет, ще имат сили да се върнат в мача.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 21 юли 2014 14:38

Беше ми приятно да прочета вашия съвет за мача ни със такива съперници,все пак сте мнооооого по-опитни срещу такива отборчета. И такива съвети как да действаме, са много полезни. :mrgreen:
Все пак Бог знае резултата,a точния резултата от мача ще си го запазя за себе си, важното е да продължим! :geek:
Последна промяна от Червени Воини на 21 юли 2014 15:40, променено общо 1 път.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Vencho
Контакти:

Мнениеот Vencho » 21 юли 2014 15:12

Дано ЦСКА отстрани Зимбру, резултата е без значение!!!
I Am The Only Thing I'm Afraid Of

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 21 юли 2014 18:28

тия ги минаваме на 100% Дори нямам търпение да дойде мача

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 21 юли 2014 18:30

На фона на моментната ни форма е много вероятно да отпаднем, все пак дано да имаме малко късмет и да вкараме 1ви гол, тогава нещата може и да се получат.
Ще се предава ли мача по някоя телевизия ?
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 21 юли 2014 18:43

Joni_ написа:На фона на моментната ни форма е много вероятно да отпаднем, все пак дано да имаме малко късмет и да вкараме 1ви гол, тогава нещата може и да се получат.
Ще се предава ли мача по някоя телевизия ?

Малко няма да стигне,трябва да ни покрие изцяло.Като вчера например.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 21 юли 2014 21:11

Бодряшки оптимизъм :)
Не знам от какво идва при положение, че ще играете без типични централни защитници и без читав нападател :)
А и резултат 1:1 от първия мач е кофти. Ако трябваше да играете за 0:0 друга работа - паркиран автобус пред вратата, антифутбол, бутане, ръгане. Молдованците като цяло се наливат с патриотизъм преди подобни мачове и кат се почне забавени проверки на летището, закъснял автобус, който пука гума, рокконцерт пред хотела и се стигне до самия мач ще е голям цирк :) А и като гледам какви успехи жънете навън с отборчета като Мура, Дъ Ню Сейнтс и Клифтънвил :) :) :)
Но знае ли пък човек, без удар към вратата на Латекса вкарахте гол, може и тия нещо да си вкарат някой. Топка, винаги има шанс за изненада :) :) :)
Иначе ще ми е много интересно да ви видя срещу австрийския Лудогорец ;)

Върни се в “ЦСКА”