ralka_levskarka написа:Прохазка колко дроба има? Това момче всеки мач прави ебати тичането.
Всички са добре физически, което на този етап е по-важно от качеството на игра.
Имат ли сили за тичане играчите, ще покачат и качеството на играта си.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:Прохазка колко дроба има? Това момче всеки мач прави ебати тичането.
ChelseaFUN написа:ralka_levskarka написа:zlatan написа:ralka_levskarka написа:zlatan написа:отборът ни има много сериозна нужда от нападател.Вижда се някъв синхрон въпреки че играхме срещу Марек.
Задължително ни трябва нападател.
Дано навият Доре от Ботев,тоя колко е взимал в Ботев
30 хилки?
а нашия таван е 15 хилки т.е. срещу 20 може и да се навие.
Само че в Ботев не мисля, че е ставало дума за 30 хиляди лева
Евро, евро...
zlatan написа:terata написа:zlatan написа:отборът ни има много сериозна нужда от нападател.Вижда се някъв синхрон въпреки че играхме срещу Марек.
Доре и аз го харесвам като играч, но взима прекалено много пари, а и доколкото четох иска да играе в чужбина. Иначе ако остане тук, най-вероятно ще го вземе Литекс. Аз друго не разбирам, Гонзо казва, че чака вратар. Е що тогава разкарваме М.Иванов и Блажевич.
терата, Блажевич го махат само заради заплатата му,но не разбрах защо махнаха М.Иванов.
И все пак никой не е искал контузията на Пламен.
THE G.A.M.E написа:ralka_levskarka написа:Прохазка колко дроба има? Това момче всеки мач прави ебати тичането.
Всички са добре физически, което на този етап е по-важно от качеството на игра.
Имат ли сили за тичане играчите, ще покачат и качеството на играта си.
turbogena написа:Още днеска на контролата с Марек ще му покажем на тоя селяк Минев ,че не е желан в Левски.
memnto написа:turbogena написа:Още днеска на контролата с Марек ще му покажем на тоя селяк Минев ,че не е желан в Левски.
Показахте ли му, че не се видя?
zlatan написа:terata написа:zlatan написа:отборът ни има много сериозна нужда от нападател.Вижда се някъв синхрон въпреки че играхме срещу Марек.
Доре и аз го харесвам като играч, но взима прекалено много пари, а и доколкото четох иска да играе в чужбина. Иначе ако остане тук, най-вероятно ще го вземе Литекс. Аз друго не разбирам, Гонзо казва, че чака вратар. Е що тогава разкарваме М.Иванов и Блажевич.
терата, Блажевич го махат само заради заплатата му,но не разбрах защо махнаха М.Иванов.
blue atak написа:zlatan написа:terata написа:zlatan написа:отборът ни има много сериозна нужда от нападател.Вижда се някъв синхрон въпреки че играхме срещу Марек.
Деко остава каза Гонзо няма да се маха.
CSKA 78 написа:Виждам,че се радвате на победата,ама това все пак е контрола с новак от А групата,който най-вероятно ще изпадне в Б догодина!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino, honda и 21 госта