Ако това футболист да може да си прекрати договора след 1 месец забавяне на заплатата се превърне в обичайна практика в бедния ни футбол... Ще стане мазало!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
gacobacov написа:Прав му път, ама само ще напомня че който е предал ЦСКА, добро никога не е видял![]()
Ще се самоцитирам пак след време
motg написа:За Менди ми дреме на к***, поредния дебил, който не оценява футбола а гледа да преживява от него.
iliyan написа:angelco77 написа:Илияне,съгласен съм с теб,но какво значи Менди да се държи коректно,след като клуба ЦСКА не е коректен.
Няма как в един и същи ден хем да разтрогнеш с един отбор и да подпишеш с друг ! Много лоша режисура отстрана на Литекс !
Сега ще видим какво ще се случи с тази бледолик идиот !
Долно уйно написа:motg написа:За Менди ми дреме на к***, поредния дебил, който не оценява футбола а гледа да преживява от него.
Явно всички футболисти по света са дебили, щото неоценяват футбола, а гледат да преживяват от него, пък и който не играе за М§Х автоматично му лепва етикет предател.iliyan написа:angelco77 написа:Илияне,съгласен съм с теб,но какво значи Менди да се държи коректно,след като клуба ЦСКА не е коректен.
Няма как в един и същи ден хем да разтрогнеш с един отбор и да подпишеш с друг ! Много лоша режисура отстрана на Литекс !
Как ще е в един и същи ден?
СТК разтрогва договора на 16.06, а той подписва на 17.06
iliyan написа:angelco77 написа:Илияне,съгласен съм с теб,но какво значи Менди да се държи коректно,след като клуба ЦСКА не е коректен.
paceto написа:Само, че Менди е разтрогнал на 16-ти в понеделник и подписва във вторник вечерта с Литекс.
Документите му предполагам са подадени в БФС още в петък на 13-ти, за да се вземе решение в понеделник, така че нещата в ЦСКА са ги знаели много преди това, но просто са си мълчали и са чакали да станат публични тези неща и да настроят феновете срещу играчите с такива декларации и заплахи за съд.
СТК констатира прекратяване натрудовите договори без предизвестие от следните футболисти:
- Джаксън Мендис ПФК „ЦСКА” Сф считано от 16.06.2014 г.
Няма значение от кога е протокола и затова се изчака решението му и след това вечерта обявиха трансфера му.
Ако са искали са можели още на обяд да го обявят както правят по принцип от Литекс като идват нови играчи ги представят на обяд.
Менди е пристигнал в Ловеч вечерта след 17 часа т.е. много часове след излизането на решението на БФС, а и той все пак е знаел че ще бъде прието, защото не се подават документи на сляпо и всичко се проучва предварително. Ако от БФС са го били спънали нямаше да пътува до Ловеч и след това да подписва договор с нов клуб.
Протокола излиза след 14:00 часа на 17-ти юни, а Менди подписва договор след 18 часа на същият ден.
paceto написа:Нали това се опитвам да ти обясня, че договора му идва след като е взето решението, а не го е чакал вече след свършен факт. Разтрогването е станало на обяд, а той пристига в Ловеч, за да подпише вечерта. Бил е решен да разтрогне, а дали Литекс или някой друг отбор е щял да го вземе е било въпрос на време. Просто Литекс са се възползвали от ситуацията и са изпреварили другите отбори за подписа му. Вече дали си имат източници, които да им казват за подобни катаклизми ние няма как да знаем, ама не е и нещо изненадващо. Отборите си имат схема от скаути, хора близки до клубовете и т.н.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта