Т'ва подценяване да не ви изиграе лоша шега само.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
iliev72 написа:Трябва да го бием ! И ако пусне Салах и нашите да го накарат да си приказва сам и да разбере колко е сбъркал като отиде в Челси
Бием ли този мач ще покажем ,че на Анфийлд от нататък всеки ще си тръгва със загуба.
Да им е ясно , че на Анфийлд могат да се надяват най-много на равен !
Този сезон показваме , че на този стадион сме безмислостни и сега момента да го напомним на такива като Моу !
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:iliev72 написа:Трябва да го бием ! И ако пусне Салах и нашите да го накарат да си приказва сам и да разбере колко е сбъркал като отиде в Челси
Бием ли този мач ще покажем ,че на Анфийлд от нататък всеки ще си тръгва със загуба.
Да им е ясно , че на Анфийлд могат да се надяват най-много на равен !
Този сезон показваме , че на този стадион сме безмислостни и сега момента да го напомним на такива като Моу !
Е, ако не бяха грешките със Саутхемптън от началото на сезона и равенството с Вила, до сега да сме станали шампиони. Ех, този Анфийлд.![]()
Бате Митко написа:Съдия на мача-Мартин Аткинсън.Този е доказан мръсник и винаги е обслужвал силните на деня.Отделно за мен сетубалския циганин ще пусне по-силен състав срещу нас,отколкото срещу Атлетико,визирам Матич,Иванович,вероятно Шурле и Оскар.Но въпреки това Анфилд ще ври и кипи и това ще ни донесе победата.3-1 за нас с поне 2 гола на Луис.
usurper написа:Аз викам да не излизаме за мача![]()
mahtava написа:suareshampion написа:wolf написа:Преди няколко години им пуснахме аванта и станаха шампиони, този път ще си изядат боя 3-1
И след боя ,ще кажат ,че са ни върнали авантата.
Да казват каквото си искат Сетубалския слабо ме вълнува!!!!!!!
Само след мача да не сме му пописали командировачното от Абрама)
usurper написа:Аз викам да не излизаме за мача![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта