Анкета: Koй да е? И. Колев, Е. Велев, Ж. Тасевски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Анкета: Koй да е? И. Колев, Е. Велев, Ж. Тасевски
Не е необходимо да се купуват нови футболисти. Стоилов успя без нито едно попълнение. Как го направи? Определено имаше много късмет.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Помощник треньор на Локо и Кокала.........Лошо ми става като видя вариантите. Кокала е тактически неграмотен като "сухия" и митов. Докога все некадърници ще се назначават за треньори ? Левски не е училище.
С кокала пак ще го играем на мускули, не ви ли писна ?
Ами от тия само Велев става така като гледам на пръв поглед ,ама защо трябваше Батков да го сменя и да се влияе от някакви тъпанари.Тия не много умни хора обаче диктуват в последните години какво да става на "Георги Аспарухов" и явно няма лесно да се отървем от тях ,стройна команда са,добре обезпечени и явно с някакви прерогативи се ползват ,щом си позволяват да решават кой да е треньор и кой директор а и да поставят условия,нещо крайно недопустимо в професионален клуб,все едно сме някакъв махленски или селски тим.ИЗРАЗИШ ли някакво мнение различно от техните виждания боят не ти мърда ,с такива какви дискусии, какви спорове да водиш ,видяхме как се отнесоха със Сираков ,представям си на някой редови фен какво може да му се случи.Само като им знам шибаните физиономии и ми е ясно защо много хора не искат да ходят на стадиона .Те били подкрепяли ,аз някакви позитиви от тая тяхна подкрепа не съм видял,нали затова всички сме фенове да подкрепяме отбора ,а не да да търсим някаква изгода и привилегия спрямо други които също подкрепят отбора .Ако назначат Велев ,тия ще му правят мизерии и няма да го приемат добре ,Кокала не ги бръсне и ще му подливат вода.За мен във всеки случай е малко по-добър вариант от Сухия ,но дали ще може да се справи в този момент,до там сме я докарали, че ни остава само да се молим да не се провали тотално и той, и да успее да вдигне по някакъв начин отбора.
Eminem написа:Помощник треньор на Локо и Кокала.........Лошо ми става като видя вариантите. Кокала е тактически неграмотен като "сухия" и митов. Докога все некадърници ще се назначават за треньори ? Левски не е училище.
Ние и сега играем на мускули, ама още по-зле отколкото при Кокала.
- levskar forever
- Контакти:
Батков си прави далаверите,а ние само си хвърляме нервите на вятъра.Подари титлата на Разград,раздава точки на Славия и локото.Кокала изглежда най-удачен вариант.Здравков не става,не може треньора на локотот да излиза и да казва,че били знаели с каква тактика и състав ще излезем,знаел как ще играем също,а нашият некадърник нищо не направи!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com
- фифи перото
tihomir_rs написа:Абе кво го защитавате този Йовов.Голям кадър го направихте,голям шеф.
Вили Вуцов е човека за Левски,но до това едва ли ще се стигне.
Той би си дал дал и душата и сърцето за Левски.Жалко ,че го изгониха след само 1 мач ръководен от него.
Ако го бяха оставили да работи сигурен съм,че би успял.
Виж, не ни трябва душата, сърцето или дирника на някой.
Трябва ни треньор с мозък в главата си.
В момента няма такъв на пазарЯ.

И да, треньорът е голям проблем.
Чужденците са научени на това, да им се дават тактически указания.
Неумението на нашите треньори ги обърква много.Не ги защитавам, но те така са научени.
А и са средна ръка, не може да се очаква да са като Роналдо или Меси и да им идват гениални ходове.
Нашите мърди пък се нуждаят от човек, който да ги бие.
И не се шегувам, защото има доста такива треньори.
Понеже тактик няма откъде да вземем, поне да има кой да ги бие, че и чужденците може от това да се поразмърдат малко.

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
CTAHKO написа:Колко треньори се смениха през последните 5-6 годиниНещо да се е променило
Как пък нито един да не става за Левски
Ами то не останаха треньори, които да не са минали през нас
Какво ви кара да си мислите, че точно с назначението на някой от тези тримата, нещата ще се променят
Проблемите не са в треньора
Мхм, наистина. Проблемите ви са в растежа. Не може да си сукал 80 години от цицката и тогава да започнеш да дъвчиш..нямаш зъби. Това сте, един беззъб отбор
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
-
CTAHKO написа:Добре де, ами кой ги назначава и не се ли гледат треньорските им качества(въпросите са риторични)Докато Батков е президент, толкова. Ще купуваме футболисти на килограм и ще сменяме през 3 месеца треньори и после ще се чудим защо нищо не ни се получава
Ами сега на новия треньор ако не му трябват половината футболисти, какво правим
Лятото ще ги сменим и след 3-4 месеца като го уволнят ще остави някакви футболисти след себе си, които отново може да са ненужни на наследника му. Така отбор не се гради
Моето мнение е, на първо време да разкараме Здравков.
Ест. не е нещо, което ще промени коренно Клуба, или играта на отбора, но след като към момента не може да се направи кардинална промяна на върха в управлението, поне да се опитаме да пооправим играта на отбора.
А това със Здравков, просто не виждам как ще стане.
То някакво подобрение ще има, след около месец-месец и нещо, така или иначе, щото играчите ще се напаснат, поопознаят и т.н.
Ама ако имаме и някой, който го разбира това животно тактиката, нещата може да се случат по-бързо.
Да, кофти е сега да се направи нова треньорска смяна, ама ако нещата продължат със "Сухия", като нищо болшинството фенове ще изгубят интерес да гледат Левски.
Щото това вчера в Кв. Надежда бе тотален отврат.
- Bombardier
Гонзи майна,махате кмета и заспива филма майна. Няма се тварите майна, ма на тоя женствен колектив му трябва мъж, не Йовов...Гонзо
Последна промяна от Bombardier на 01 мар 2014 14:37, променено общо 1 път.
tevez написа:Eminem написа:Помощник треньор на Локо и Кокала.........Лошо ми става като видя вариантите. Кокала е тактически неграмотен като "сухия" и митов. Докога все некадърници ще се назначават за треньори ? Левски не е училище.
Ние и сега играем на мускули, ама още по-зле отколкото при Кокала.
И сега като играем на мускули, дай да вземем друг треньор, с който пак ще играем на мускули. Къде е логиката ?
Може и да е по-зле от Кокала, ама тогава бяха други футболистите. Гонзо направи кокала шампион.