Левски София - ЦСКА - 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА 08.03.2014, 16:15

Мнениеот groti » 03 мар 2014 13:26

Stahlgewitter написа:
Santiago Munezz написа:
Nestor Mahno написа:"Надзърнах" в червения форум по темата - нашите приятели са категорични че ще ни бият,някои ни качват и на резултат - нека,както казват - който се смее последен се смее най-добре :)

А най-добре се смее мустакатия и маскираните наркомани,които са на заплата при него !

Така е.И се смеем на такива заблудени типове като теб,дето хал хабер си нямат за какво става въпрос.

E,хайде осветлете ни де. Твоите мнения все са едни такива загадъчни..ахааа и ще се появи спасителя на бял кон. Вие откакто изгонихте Петев все с един покровителствен тон говорите,все едно сте яко навътре в кухнята и знаете нещо,което драскачите не знаем. Кажете защо сте толкова спокойни. Всичко наред ли е? Как вървят отношенията с Тонев? Вдига ли ви телефона от раз все още? Я,кажи шефО защо изгони Йовов? Вие съгласни ли сте?
110 години любов!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 03 мар 2014 13:29

Ако искаш да дойде Пеевски ,ходи и махай Батков.
Ама ти отивай ,а не да чакаш все на другите. Така да щракаш пред компютъра е лесно. ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 мар 2014 13:36

turbogena написа:Ако искаш да дойде Пеевски ,ходи и махай Батков.
Ама ти отивай ,а не да чакаш все на другите. Така да щракаш пред компютъра е лесно. ;)

То,щото са само Пеевски и Батков в БГ-то. Да излезе Ганьо и да каже за колко продава Левски пък тогава да коментираме. Сега говори простотии как отказал на някого защото нямало да даде Левски на всеки. Значи да разбирам,че теб всичко те устройва?
110 години любов!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 мар 2014 13:39

А тази история с Пеевски, не е ли застраховка на Батков ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 03 мар 2014 13:40

groti написа:

То,щото са само Пеевски и Батков в БГ-то. Да излезе Ганьо и да каже за колко продава Левски пък тогава да коментираме. Сега говори простотии как отказал на някого защото нямало да даде Левски на всеки. Значи да разбирам,че теб всичко те устройва?

Разбира се ,че не ме устройва. Просто няма реални купувачи за Левски. Разберете го това! Единствено Пеевски е проявявал някакъв интерес към клуба (не знам дали все още има такъв интерес). Аз лично съм твърдо против тази персона.
Писнало ми е от простотиите на Ганьо (махането на Ицо и Мариян е върха...) ,но какво правим ако го махнем? Това не е шега работа.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 03 мар 2014 13:44

modor написа:

А тази история с Пеевски, не е ли застраховка на Батков ;)

Няма как да знаем със сигурност. Ясно е ,че игрите и далаверите са страшни на върха на пирамидата.
Аз лично си казвам ,че ме е страх кой може да дойде ако се махне Ганьо. Казваме често ,че не може да по-зле от това ,но не сме прави...

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 03 мар 2014 13:57

groti написа:
Stahlgewitter написа:Така е.И се смеем на такива заблудени типове като теб,дето хал хабер си нямат за какво става въпрос.

E,хайде осветлете ни де. Твоите мнения все са едни такива загадъчни..ахааа и ще се появи спасителя на бял кон. Вие откакто изгонихте Петев все с един покровителствен тон говорите,все едно сте яко навътре в кухнята и знаете нещо,което драскачите не знаем. Кажете защо сте толкова спокойни. Всичко наред ли е? Как вървят отношенията с Тонев? Вдига ли ви телефона от раз все още? Я,кажи шефО защо изгони Йовов? Вие съгласни ли сте?

Какво да те осветли?Нали ги знаеш заплатаджиите при Ганьо какви са,дава им по някой лев колкото да си взимат дозата и за по две банички с айрян,те си го пазят и постоянно говорят и знаят за уж някакви неща от "кухнята" колкото да имитират някаква дейност и те така...Ганьо доволен и наркоманите доволни, живуркат на гърба на Левски,а ние обикновените фенове се ядосваме!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 мар 2014 14:23

turbogena написа:
groti написа:

Разбира се ,че не ме устройва. Просто няма реални купувачи за Левски. Разберете го това! Единствено Пеевски е проявявал някакъв интерес към клуба (не знам дали все още има такъв интерес). Аз лично съм твърдо против тази персона.
Писнало ми е от простотиите на Ганьо (махането на Ицо и Мариян е върха...) ,но какво правим ако го махнем? Това не е шега работа.

Това е което е достигнало до нас. Истината може да е друга,знаеш. Боратков няколко пъти е казвал,че продава /подарява/ отбора,но е отхвърлял оферти. Нека каже за колко го продава и чии оферти отхвърли. И аз не искам Пеевски,Сталийски и Боко.Да не говорим,че проблемът не е толкова в парите,колкото в глупостта на борат. Последните 5-6 години няма нито едно вярно решение. Нека Левски остане негов,но да спре да се меси. Да назначи правилните хора и да си седи във ВИП ложата.
110 години любов!

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 03 мар 2014 16:36

2:0 за Левски.

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 03 мар 2014 22:25

И двата отбора са на едно ниво така че мача е троен.

Върни се в “Левски”