Долен съдия...без измислената дузпа българо-мохамеданите от Ловеч нямаше как да бият.
Както и да е...Всички очакваха да ни прегазят, ама нещо не стана така.Момчетата играха със сърца, и се раздадоха.
Коконов едно голямо браво.
Предупреждавам гражданите със силно изразен провинциален манталитет да мислят преди да пишат в този форум.
Черно море - Литекс - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Черно море - Литекс - 1:2 FT
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Saint Etienne написа:Очаквах да паднем,но поне не се дадохме без бой.
+ 1
+ Много поздрави на собствениците и техните роднини
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
на мене ми хареса как играхме днес ... на фона на последните ни мачове (Добруджа и ПиринГД) у играчите имаше невероятно желание за игра, скорост, комбинативност ... дори и Божилов се разигра!!! Сашко според мене направи мача на живота си, Коконов също беше много добър, особено в началото отне толкова много топки ... ако Литекс са мерило за топ-отбор и гедайки какво правят други грандове - почти съм оптимист за доиграването на сезона.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Re: Черно море - Литекс
ehh написа:Няма какво да се сърдят феновете на Черно море. Базата им е много под трагичната за елитна дивизия.Тук се играе нещо средно между ръгби и ММА, все едно съм се бил с Кубрат
Колкото и смешно, толкова и е истина това. Просто не знам, как се дава лиценз на този отбор. Нека веднъж за винаги да се говори с шефовете им и ако искат да поддържат професионален футбол, поне малко средства да вложат. Ако не - без лиценз и надолу в групите. Но това е просто абсурд, което виждаме.
Такава база на отбор от първа дивизия на някой шампионат сигурно можеш да видиш само в някоя от бившите соц държави, завършващи на -стан или някъде из Африка.
Аве умнико, за нелицензиран стадион значи трябва да се вземе и лиценза на отбора ли? Какви долни дивизии та гонят? Ще вземат лиценза на ТИЧА и ще играем я в Каварна или Разград. Не се излагай така, явно разбираш от футбол, колкото аз от политика.
П.П За мача, грозна картина но желанието във футболистите е на лице и чакам да видя какво ще направят в Любимец, Димо Атанасов се включи според мен със желание но за малко време, мисля че ще помогне. Не знам до колко са верни разказите за Домовчийски но ако накажат Бакари който ЖК от фаул няма и бъде наказан за 2 мача бая ще увиснем, мисля че Домо ще пасне идеално в нашата формация.

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Гледах отчасти мача,сами сте си виновни за резултата-след изравняването Литекс бяха готови ама вие се върнахте назад вместо да търсите победа!Съдията опорочи мача,играча излиза от наказателното,дори и да има погалване
не е дори за фал,ще чакам с интерес решението дали ще го помилват
Явно за излаз към Европа ще играят всякакви средства,иначе всички се кефиха
на играта на младежката формация на Литекс 

Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
Sole написа:при 0:1 съдията Д.А. се чудеше как да бави времето и да накъсва играта,а после при 1:1 се разбърза и даде дузпа,защото мъглата спъна П.Николов.
Това ми хареса

Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
-
- Контакти:
Литекс са смешен отбор!Долнопробна сбирщина от симуланти и циркаджии начело с най-голямата гнида - Г.Г.!Жалки,жалки опити на БФС и лично смешника Г.Г. да се държат близо до Лудогорец.Дакъв дърводелски отбор няма място дори в 4-ката.Не стига,че им спеси КРИСТАЛЕН ЧК при 1:1,когато ги мачкахме тотално,т.е. с 10 човека отиваха на поне 3 парцала....ами им подари и дузпа,за да реши мача...Какво да говорим.Смешното отборче Литекс ми стана толкова противно,че ще стискам палци дори за Левски и ЦСКА да го изпреварят накрая...Няма такова ЖАЛКО отборче.Левски и ЦСКА си дойдаха тука нормално,без съдии,играха и паднаха,но като мъже....а тези мижетурки за едни въшливи 3 точки се върнаха в Памти века,купуват съдии....Абе тези от както са се пръкнали така процедират!Токато този ЦИРЕЙ Литекс не бъде изтрит от картата на футбола ще има корупция,сега очаквам и други да почнат да купуват съдии,то няма да стоят като малоумници докато онзи КРАДЕЦ НА ДДС трупа НЕЗАСЛУЖЕНИ ТОЧКИ
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- ralimavridov
- Контакти:
Може да са всякакви,но имат най-важното-ВИЗИЯ ЗА РАЗВИТИЕ,АМБИЦИЯ,ПРЕЗИДЕНТ,СТАДИОН,БАЗА,ШКОЛА и т.н.
Не знам за вас,но мен вече не ме интересува игра,играчи,треньори,селекция.Играта беше супер преди чистката,всичко вървеше нормално,имахме шанс за по-предно класиране.
Това,което се случи през зимата ми даде отговор какво е мнението и визията на ръководството за Черно море.
БЛАГОДАРЯ ИМ ЗА ВСИЧКО
сторено за отбора,но моята подкрепа
ПРИКЛЮЧИ!
Не знам за вас,но мен вече не ме интересува игра,играчи,треньори,селекция.Играта беше супер преди чистката,всичко вървеше нормално,имахме шанс за по-предно класиране.
Това,което се случи през зимата ми даде отговор какво е мнението и визията на ръководството за Черно море.
БЛАГОДАРЯ ИМ ЗА ВСИЧКО
ПРИКЛЮЧИ!
-
- Контакти:
ralimavridov написа:Може да са всякакви,но имат най-важното-ВИЗИЯ ЗА РАЗВИТИЕ,АМБИЦИЯ,ПРЕЗИДЕНТ,СТАДИОН,БАЗА,ШКОЛА и т.н.
БЛАГОДАРЯ ИМ ЗА ВСИЧКО
ПРИКЛЮЧИ!
+1. Моята също. Да са живи и здрави ТИМ.

ralimavridov написа:Може да са всякакви,но имат най-важното-ВИЗИЯ ЗА РАЗВИТИЕ,АМБИЦИЯ,ПРЕЗИДЕНТ,СТАДИОН,БАЗА,ШКОЛА и т.н.
БЛАГОДАРЯ ИМ ЗА ВСИЧКО
ПРИКЛЮЧИ!
Разгеле.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!