Трансфери в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Трансфери в ЦСКА!

Мнениеот cska_90 » 20 юни 2009 13:21

На мене ми се струва,че започваме да вършим глупости.Айде помислете малко -вземаме 4 играча от Сливен,4 от Ботев,което напрактика са им една трета от отборите.Добре разбирам един, двама може-ами ако бяха толкова класни играчи дали отборите им щяха да са на 12 и 13 място- :?: :?: :?: :?:

Здравко Чавдаров (Сливен)-напълно ненужен-нито е млад нито нищо.по-добре да се даде шанс на Караджов-аз лично много го харесвам-Против
Костадин Стоянов (Сливен)-стабилен,ама с нищо според не превъжхожда Бранеков-Против
Коста Янев (Сливен)-ако бяхме зимата-твърдо да ,през пролетта формата му падна и вече не съм обеден,все пак ЗА
Иван Стоянов (Сливен)-най-класния от този списък-ЗА
Спас Делев (Пирин)-многократно съм си казал мнението за него,дано дамо не прегори-ЗА
Тодор Тимонов (Ботев)-пълна загадка,миналия сезон често седеше на пейката в Ботев,че за ЦСКА ли ще става-ПРОТИВ
Николай Манчев (Ботев)-на мене лично ми харесва,ама незнам дали има качества за ЦСКА-?????-по скоро -ЗА
Светослав Петров (Нефтчи)-опитен-вече подписа,така че при всички положения ще е от полза
Благой Пасков (юноша)
Самир Аесс (юноша)
Кристиян Велинов (юноша)
Мартин Дечев (юноша)
Томи Костадинов (юноша)

Юношите не съм ги гледам,ама чувам добри думи за тях!
Аз лично съм много разочарован заради отказа да вземем Янев-дано само не стане като с Камбуров-да ни го предлагат без пари да не го вземем и после да си чукаме главите.Вижда се ,че колкото и да не играят в чужбина и да сеюдят резерви там,като дойдат тука са най-добрите-Гъргоров,Кривия,Лазаров,Манчев!
Изображение

dani***
Контакти:

Мнениеот dani*** » 20 юни 2009 17:54

Ако имаме Манчев и Спас Делев в атака ще забравим проблемите с вкарването. Аз лично мисля, че от всички тези, въпреки, че ще бъде неочаквано Николай Манчев ще успее да се наложи в средата.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 20 юни 2009 18:06

Ако продадат Кирил Котев - много ще се оплескат нещата отзад...защото нито Бранеков нито Кристиян Узунов стават на тоя етап за титуляри....Това момче от Сливен защитника не го знам какво представлява.....

В началото на предния шампионат Сашо Станков беше върнал в отбора Адриан Олегов - не знам защо го напъдиха после, той можеше да свърши някаква работа при евентуална продажба на някой от централните защитници......

Иначе халфова линия от Тошо Янчев, Светльо Петров, Коста Янев и Иван Стоянов ми харесва... ;)

Според мен Чипев и Тошев още не са за ЦСКА, а Тонев и Караджов трябва непременно да останат...

За Самир Аесс нямам впечатления много-много, но Томи Костадинов и Благой Пасков - тези двамката задължително трябва да са на подготовка сега с отбора и да се итегрират постепенно в него.....

Още преди 2 месеца ви казах, че Спас идва при нас, това е добър трансфер но не знам предвид ниския му ръст дали ще го пускат там където играе най-добре - централен нападател...
Със Саидходжа, Владо Манчев и евентуално Благой Пасков ще ги въртят за първенството, купата и евротурнирите.....

Биваше да си върнем Ицо Янев - никой от тези халфове, които ги спрягят за трансфери при нас не са от неговата класа, а освен това е играл доста време заедно с Тошо и Светльо....

Селекцията като цяло обаче е слаба - това според мен значи че пак ще бъдем горе-долу равностойни на онези от "Герена" вместо да ги отнесем с 7-8 точки в крайното класиране.... :roll:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 22 юни 2009 15:36

Някой знае ли кога ще е въпросната пресконференция,за окоято спомена г-н Живков на която би трябвало да се обявят по-голямата част от играчите,които ще бъдат привлечени!
Изображение

Потребителски аватар
litex02
Контакти:

СЕДЕМ НОВИ В ЦСКА

Мнениеот litex02 » 23 юни 2009 12:55

Нали уж ЦСКА нямаше ПАРИ ????????????
Изображение

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Re: СЕДЕМ НОВИ В ЦСКА

Мнениеот lionel_messi » 23 юни 2009 12:56

Тцтцтц .. пак купувате на килограм. :lol:
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 23 юни 2009 12:57

Отборът на ЦСКА вече си осигури седем нови попълнения. Става въпрос за Иван Стоянов, Костадин Стоянов и Здравко Чавдаров от Сливен, като има огромна вероятност до часове още един футболист от тима на Лечков да се присъедини към червените. Останалите нови играчи са Тодор Тимонов и Николай Манчев от Ботев Пд, както и Спас Делев от Пирин и Светослав Петров (свободен агент). Всички изброени футболисти са преминали медицински прегледи в Дианабад тази сутрин.

Колкото до пловдивските играчи тепърва ще се обмисля как да се обвържат с ЦСКА, тъй като те все още имат договорни отношения с Ботев и им предстои разтрогване.

Утре всички изброени играчи ще преминат ядрено-магнитен резонанс, като от ЦСКА искат на 100 процента да са сигурни че, че тези нови попълнения нямат никакви здравословни проблеми.

По непотвърдена информация, спортно-техническият щаб, начело с Любослав Пенев иска всички нови попълнения, които са в списъка да пътуват с отбора в Австрия.

Страхувам се,че пак се започна със слекция на килограм,само че сега вместо чужденци се вземат българи.Незнам дано да не се окажа прав,ама ще видим!
Последна промяна от cska_90 на 23 юни 2009 13:02, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: СЕДЕМ НОВИ В ЦСКА

Мнениеот a boy named goo » 23 юни 2009 13:00

lionel_messi написа:Тцтцтц .. пак купувате на килограм. :lol:

Не мисля, че това е купуване на килограм. Всички тези футболисти са млади перспективни български момчета, които тепърва ще се развиват и които определено осъзнават какво е ЦСКА . ТИТАН АС за сега заслужават само поздравление за политиката на привличане на българи.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 23 юни 2009 13:02

Това,което ме притеснява е че се купуват играчи на всички постове,но не и тези на които най-много ни трябват-а именно-ЛЯВ БЕК и ОФАНЗИВЕН ХАЛФ,тин плеймейкър!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”