Здравко Чавдаров (Сливен)-напълно ненужен-нито е млад нито нищо.по-добре да се даде шанс на Караджов-аз лично много го харесвам-Против
Костадин Стоянов (Сливен)-стабилен,ама с нищо според не превъжхожда Бранеков-Против
Коста Янев (Сливен)-ако бяхме зимата-твърдо да ,през пролетта формата му падна и вече не съм обеден,все пак ЗА
Иван Стоянов (Сливен)-най-класния от този списък-ЗА
Спас Делев (Пирин)-многократно съм си казал мнението за него,дано дамо не прегори-ЗА
Тодор Тимонов (Ботев)-пълна загадка,миналия сезон често седеше на пейката в Ботев,че за ЦСКА ли ще става-ПРОТИВ
Николай Манчев (Ботев)-на мене лично ми харесва,ама незнам дали има качества за ЦСКА-?????-по скоро -ЗА
Светослав Петров (Нефтчи)-опитен-вече подписа,така че при всички положения ще е от полза
Благой Пасков (юноша)
Самир Аесс (юноша)
Кристиян Велинов (юноша)
Мартин Дечев (юноша)
Томи Костадинов (юноша)
Юношите не съм ги гледам,ама чувам добри думи за тях!
Аз лично съм много разочарован заради отказа да вземем Янев-дано само не стане като с Камбуров-да ни го предлагат без пари да не го вземем и после да си чукаме главите.Вижда се ,че колкото и да не играят в чужбина и да сеюдят резерви там,като дойдат тука са най-добрите-Гъргоров,Кривия,Лазаров,Манчев!