damageplan написа:Top Reactions to the USA’s Shootout Defeat of Russia

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
damageplan написа:Top Reactions to the USA’s Shootout Defeat of Russia
RedeviL написа:rhaegar написа:RedeviL написа:Някой може ли да светне как стоят нещата с класирането в групите и жребия след това? Смисъл нали първите два отбора от всяка група продължават напред!? И как точно се определеят съперниците за елиминациите след това?
Има някаква схема http://en.wikipedia.org/wiki/Ice_hockey ... tournament
Аз ли не съм прочел както трябва или наистина само първите отбори от групите ще продължават директно, а останалите ще играят плейоф?
Ботевъ Пловдивски написа:RedeviL написа:rhaegar написа:RedeviL написа:Някой може ли да светне как стоят нещата с класирането в групите и жребия след това? Смисъл нали първите два отбора от всяка група продължават напред!? И как точно се определеят съперниците за елиминациите след това?
Има някаква схема http://en.wikipedia.org/wiki/Ice_hockey ... tournament
Аз ли не съм прочел както трябва или наистина само първите отбори от групите ще продължават директно, а останалите ще играят плейоф?
Не точно. Първите 4 в таблицата с общото класиране на 12-те отбори отиват на четвъртфиналите (1D-4D). А самото класиране се определя по тези показатели:
1. По-челно място в групата
2. По-голям брой точки - за победа в редовното дават 3 т., след продължения и дузпи - 2 т., за загуба в овъртайма и дузпи - 1 т.
3. По-добра голова разлика
4. По-голям брой вкарани голове
5. По-челно място в 2013 IIHF World Ranking. Там подреждането е както следва: 1. Швеция 2. Финландия, 3. Русия 4. Чехия 5. Канада 6. САЩ 7. Швейцария 8. Словакия 9. Норвегия 11. Латвия и т. н.
Най-общо казано, и най-добрия 2-ри отива директно на четвъртфиналите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Много сметки, много нещо, истината е, че само един от САЩ, Русия, Канада, Финландия и Швеция няма да е на 1/2 финал, освен ако не стане много сериозна изненада.
Не можах да гледам щафетата днес, що така са се пробили норвежките?
rhaegar написа:Много сметки, много нещо, истината е, че само един от САЩ, Русия, Канада, Финландия и Швеция няма да е на 1/2 финал, освен ако не стане много сериозна изненада.
Ботевъ Пловдивски написа:rhaegar написа:Много сметки, много нещо, истината е, че само един от САЩ, Русия, Канада, Финландия и Швеция няма да е на 1/2 финал, освен ако не стане много сериозна изненада.
Ами те общо взето на което място си се движиха, там и свършиха. Венг бяга най-добре тя ги държеше на 5 секунди от първото място на 1-ви пост, а Уренхолд Якобсен изгуби най-много време на 3-ти пост. Според някои, Марит Бьорген по някое време е спряла да си дава зор на 4-ия пост, след като стана ясно, че нямат шанс за медал.
Честно казано, най-постоянно си бягаха финландките, на които Килонен им беше само малко по-слаба на първи пост, и ако не беше феноменалната Шарлоте Кала, щяха да си вземат златото.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта