Контрола: ЦСКА - Есберг, 17:00 часа; 2:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Контрола: ЦСКА - Есберг, 17:00 часа; 2:1 FT

Мнениеот petko.h.markov » 02 фев 2014 21:41

Venko123 написа:Петко, от къде знаем че няма пари? Купуват Христов, платени са повечето заплати...Не ми изглежда като нямане на пари? Нали се сещаш, че за да бъдат взети тия играчи, значи първо му е разрешено и после му е казано, че има пари за тях.

Човек трябва да е сляп или много наивен,за да да не вижда,че няма пари.От 10 дни купуват Христов,а той още е в Берое.
Колко са платени заплатите-само господ знае.Всички повтарят,че лиценза виси.Ти опитваш ли се да четеш и между редовете?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 фев 2014 21:42

Абе,тоя Венко,когато се каже някоя критична дума за Стойчо и е като Матросов на амбразурата.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 фев 2014 21:49

гражданин от село написа:Абе,тоя Венко,когато се каже някоя критична дума за Стойчо и е като Матросов на амбразурата.

Ако е само той-ще го прежалим.Сега гледам началото на Юве-Интер.Стадион-красавец,публика-страшно много.Красота!

petko.h.markov
Контакти:

Re: Контрола: ЦСКА - Есберг, 17:00 часа

Мнениеот petko.h.markov » 02 фев 2014 22:13

Teo написа:
Червени_шампиони написа:Новото момче от школата на Барса, Браян Ереро е голям талант и според мен ще е грешка, ако Стойчо го отпрати за сметка на някой некадърник, който не става за нищо. По същата логика аз казвам, че сина му няма опит в треньорската професия и не ни трябва.

Стою иска ''опитен'' за предстоящите дербита пролетта! В същото време го хвали, че е добър и има много добро бъдеще пред него, но кофти че е юношка :lol:
Мен Ереро също много ми харесва как играе - много офанзивен играч.

Той иска готови,защото не може да работи с млади.И ако може с бюджет на Реал,МЮ и другите големи.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Контрола: ЦСКА - Есберг, 17:00 часа

Мнениеот Teo » 02 фев 2014 22:40

petko.h.markov написа:
Teo написа:
Червени_шампиони написа:Новото момче от школата на Барса, Браян Ереро е голям талант и според мен ще е грешка, ако Стойчо го отпрати за сметка на някой некадърник, който не става за нищо. По същата логика аз казвам, че сина му няма опит в треньорската професия и не ни трябва.

Стою иска ''опитен'' за предстоящите дербита пролетта! В същото време го хвали, че е добър и има много добро бъдеще пред него, но кофти че е юношка :lol:
Мен Ереро също много ми харесва как играе - много офанзивен играч.

Той иска готови,защото не може да работи с млади.И ако може с бюджет на Реал,МЮ и другите големи.

Прав си Петко, но има набито око за талантливи играчи което е +. / за момента е събрал 11 човека на възраст м/у 17-21 години и това е при Стою смятай /
Стою не е Юрген Клоп, а е Моу :idea: #единия изгражда млади футболисти, докато другия ги взима на готово.
Другия Стою от Разград го видяхме що за стока е с малки отбори, като отиде при парите всичко потече идеално.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 фев 2014 23:01

Моу-ът със "страхлива" тактика два пъти стана ЕШ,а ние си отпадаме....дори и от Мури.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 фев 2014 23:03

гражданин от село написа:Моу-ът със "страхлива" тактика два пъти стана ЕШ,а ние си отпадаме....дори и от Мури.

Не забравяй, че през 2008 стил Моу с яко пари станахме с 16 точки пред подуяне, а този отбор щеше да направи пробив в ШЛ.
Стою с пари може да прави чудеса!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 02 фев 2014 23:12

Teo написа:
гражданин от село написа:Моу-ът със "страхлива" тактика два пъти стана ЕШ,а ние си отпадаме....дори и от Мури.

Не забравяй, че през 2008 стил Моу с яко пари станахме с 16 точки пред подуяне, а този отбор щеше да направи пробив в ШЛ.
Стою с пари може да прави чудеса!

Номера е да го направи без пари,но до лятото вообще не се знае какво ще се случи.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 фев 2014 23:22

То с пари и аз мога(не само във футболът :lol: ),а какво е могло или не само можем да фантазираме.С/у Тулуза слаб отбор ли имахме и резултат в първият мач?Някои плюти за Радомир ит.н. им трябваше една година да си извадят изводите и на следващата още показаха какво е да си треньор(или пък Стойчо ги е извадил от ситуацията :lol: ).Защо Альоша Димититров не е легенда,че без неговият гол в последните минути с/у Гленторан нямаше да има Ливърпул?Или на кой друг треньор на ЦСКА са му отпускани такива средства за селекция и заплати.Изключвам далаверите на титаните - Гранден,Зику,Мораес и провалите талянците,ония играли в РМ,Боладо и онова черното биче,забравих му името.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 02 фев 2014 23:26

Във футбола вече без пари няма как да имаш успехи. Аз лично не се сещам в Европа отбор да е станал шампион на страната си само със свободни агенти и да е играл в групите на ЛЕ или ШЛ. Няма как да стане вече без пари, за съжаление...

Върни се в “ЦСКА”