Висша Лига: Челси - Манчестър Юнайтед, Неделя 19.01.2014 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Висша Лига: Челси - Манчестър Юнайтед, Неделя 19.01.2014 г.

Мнениеот boabbb » 14 яну 2014 10:59

THE G.A.M.E написа:Няма значение какъв футбол играе Челси, от как ги гледам са кошмар за великите Клубове.
ФАКТ :!:

Издънките са част от играта, но като цяло Челси наруши балансът във В.Л. а преди да се превърнат в един от водещите Клубове на Острова, често се гавриха с М.Ю. Пуул, Арсенал и т.н. :mrgreen:

Аз ти казвам, че харесвах Челси преди да дойде Абрамович, може да не са били шампиони, но клуба имаше облик. Това в момента, трупата на Моуриньо ... играят отвратителен футбол и не го приемам. За мен не е нормално да имаш Вилиан, Оскар, Мата и Де Бруин и да играеш по този начин :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 яну 2014 11:05

boabbb написа:Това в момента, трупата на Моуриньо ... играят отвратителен футбол и не го приемам. За мен не е нормално да имаш Вилиан, Оскар, Мата и Де Бруин и да играеш по този начин :roll:

Чак отвратителен ...
Пестелив е, по-скоро.

Не може да се каже, че срещу Сити и Ливърпул играхме "отвратително.
Имахме доста положения, хубави атаки и те така.
Срещу малките Челси се пестят, и на мен ми е чудно и трудно го приемам, но точките идват с лекота.
Сравнително.

Аз съм го писал и във всекидневната на Челси - Към момента Моу се опитва да изгради дефанзивни навици у всички.
Когато това стане, отборът ще е играе много по-офанзивно и атрактивно.
Гледай следващият сезон к'во става. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

NemanjaVidic
Контакти:

Мнениеот NemanjaVidic » 14 яну 2014 15:29

sslevski написа:Победа за Челси.Няма друг развой.За това примирете се......рогати.....

Рече и отсече ! Ами то по твоята логика по-добре направо да не излизат да играят. Няма нищо лошо някой да си подкрепя клуба и да се надява да бие, но такива като тебе, които предричат мач в който играят 2 гранда в Англия ей така с лека ръка , ме навежда на мисълта , че това животно футбола изобщо не го разбираш ! Да, Юнайтед е в лоша форма , да ВИЕ СТЕ ФАВОРИТИ , ама така да ми отписваш настоящия шампион е много смешно.А, представи си Юнайтед бие !? Къде ще се криеш тогава ми кажи ? Защото е напълно възможно . В такива дербита нищо не се знае . Забелязъл съм , че всички фенове на другите отбори (Включително и някой от Ливърпул колкото и да не ги харесвам) са с една идея мааалко по стъпали на земята и имат НАЙ ВАЖНОТО УВАЖЕНИЕ И РЕСПЕКТ , докато при вас такова нещо не виждам.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 14 яну 2014 16:44

NemanjaVidic написа:
sslevski написа:Победа за Челси.Няма друг развой.За това примирете се......рогати.....

Рече и отсече ! Ами то по твоята логика по-добре направо да не излизат да играят. Няма нищо лошо някой да си подкрепя клуба и да се надява да бие, но такива като тебе, които предричат мач в който играят 2 гранда в Англия ей така с лека ръка , ме навежда на мисълта , че това животно футбола изобщо не го разбираш ! Да, Юнайтед е в лоша форма , да ВИЕ СТЕ ФАВОРИТИ , ама така да ми отписваш настоящия шампион е много смешно.А, представи си Юнайтед бие !? Къде ще се криеш тогава ми кажи ? Защото е напълно възможно . В такива дербита нищо не се знае . Забелязъл съм , че всички фенове на другите отбори (Включително и някой от Ливърпул колкото и да не ги харесвам) са с една идея мааалко по стъпали на земята и имат НАЙ ВАЖНОТО УВАЖЕНИЕ И РЕСПЕКТ , докато при вас такова нещо не виждам.

Ти не виждаш по-далеч от носа си.Относно респект,точно вие феновете на МЮ няма да говорите,че докато беше САФ се скъсахте преди всяко дерби да пишете не дали ще спечелите,а имахте и наглостта да пишете с колко.Но както се казва палачинката се обръща или колелото се върти и сега какво стана вече коментарите на другите стават неудобни.Като не ти харесва отивай във форума си и си плачете един на друг.Що се отнася наистина сме фаворити за този мач,но това не значи победа.Аз съм от феновете,които винаги са вярвали в отбора си за това:
ПОБЕДА ЗА ЧЕЛСИ!!!
Лек ден !!!

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 14 яну 2014 19:21

boabbb написа:
THE G.A.M.E написа:
manutd legeng написа:Ще ви гостува настоящия Шампион ...това ви е проблем!
Ние може да си критикуваме нашите хора,но това не променя факта,че сме ГОЛЯМА СЯНКА за всеки около нас!А при голяма сянка пилците бягат от двора.....следиш ли ми мисълта ?! :mrgreen: :geek: :mrgreen:

Можеби си малък на години, та не знаеш... Та да те светна нещо.

Челси е такъв Клуб/отбор, че поне аз от когато ги гледам ( 1993 г.) ... Никога не им е пукало, кой е на среща.
Ма Шампиони, ма носители на купи, ма титулувани отбори... "Сините" обикновено излизат, и си ги мажат, па ако ще и между-галактическия Шампион да е от среща.
От как се помня, Челси не са имали страх и респект от никой.
Също така, никой не може да е фаворит срещу Челси... Независимо Шампион ли е, какъв е.
Както посочих, дреме им на ТУРА на "Сините" от Лондон, кой е от среща.

Па ако някой не се е съобразявал с Челси, обикновено бива накаран със сила да го прави.
Т'ва е положението. ;)

Срещу вас е най-великия треньор за всички времена- Господ Бог Жозе Моуриньо- абсолютен шампион навсякъде! Плюс футболисти които с десет човека обръщат Барса насред Ноу Камп и бият могъщия Байерн насред Мюнхен на финал в ШЛ. Какви Юнайтед, какви рунита-маймунита, какъв Мойс. Това е ЧЕЛСИ беееее, това е Бог Жозе беее ааалооооууу!
Е-е-е-е, верно ли, бе :mrgreen: :lol: Това да не са тия, дето не им пука, че са шампион в ШЛ и на другата година отпадат в групите :lol: Или дето всеки мач срещу по свестен отбор се води в тяхната половина :mrgreen: Тия, дето нямат нищо общо с приятния за гледане Челси на Дзола и Виали. Май са тия, а :?

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 14 яну 2014 21:54

Да си пожелаем победа за Челси и доживотен договор за крал Жозе в най-добрия английски отбор!!!

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 15 яну 2014 01:03

0:4
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 яну 2014 11:09

Angel CFC написа:
falcao написа:0:4

:shock:

Иска му се на човека. :lol:

Явно някои са фенове на Челси, само когато в отбора играят играчи, които да се харесват на тях самите. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Chelsea94
Контакти:

Мнениеот Chelsea94 » 15 яну 2014 15:18

https://www.facebook.com/photo.php?v=10 ... =2&theater Начело с Съра нищо не направиха 2 червени и гол от засада а ги покри късмета 100 пъти

Върни се в “Челси”