Комунизмът по света

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

spirit17
Контакти:

Re: Комунизмът по света

Мнениеот spirit17 » 26 ное 2013 19:32

зърното от плявата не се оправя с аргументи а с работа ....и не робска работа в завод за оръжия!!!! ми що не превърнете земята в тенекия и да са биете в гърдите колко сте велики ..... докато си правите харакири ! плодете са кат зайци и са чудете що тревата става дефицит! аз аргоменти нямам нито знам точни дати но знам на къде върви света .....към скапана катастрофа и не заради тва или онова а заради човеци дето искат сичко днес за сметка на утре искате икономически разтеж и да консумирате ама не може да вадите от торбата без да са замисляте че ще видите дъното или болива щото дъното ще го видят идните поколения нали!" след мене и потоп"

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 26 ное 2013 19:37

spirit17 написа:зърното от плявата не се оправя с аргументи а с работа ....и не робска работа в завод за оръжия!!!! ми що не превърнете земята в тенекия и да са биете в гърдите колко сте велики ..... докато си правите харакири ! плодете са кат зайци и са чудете що тревата става дефицит! аз аргоменти нямам нито знам точни дати но знам на къде върви света .....към скапана катастрофа и не заради тва или онова а заради човеци дето искат сичко днес за сметка на утре искате икономически разтеж и да консумирате ама не може да вадите от торбата без да са замисляте че ще видите дъното или болива щото дъното ще го видят идните поколения нали!" след мене и потоп"

Василий Иванович (Чапаев) да се замисли над тези думи, преди да обърне поредната бутилка с разреден спирт. :twisted:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

spirit17
Контакти:

Мнениеот spirit17 » 26 ное 2013 19:51

е аз лично, нямам против спирта а човека зад чашата!!! :)

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 26 ное 2013 20:06

badboy95 написа:
spirit17 написа:зърното от плявата не се оправя с аргументи а с работа ....и не робска работа в завод за оръжия!!!! ми що не превърнете земята в тенекия и да са биете в гърдите колко сте велики ..... докато си правите харакири ! плодете са кат зайци и са чудете що тревата става дефицит! аз аргоменти нямам нито знам точни дати но знам на къде върви света .....към скапана катастрофа и не заради тва или онова а заради човеци дето искат сичко днес за сметка на утре искате икономически разтеж и да консумирате ама не може да вадите от торбата без да са замисляте че ще видите дъното или болива щото дъното ще го видят идните поколения нали!" след мене и потоп"

Василий Иванович (Чапаев) да се замисли над тези думи, преди да обърне поредната бутилка с разреден спирт. :twisted:

Убеден съм, че неслучайно ми даваш за пример едно от най-неграмотно написаните мнения! За пореден път ме караш да се отчайвам от народната младеж! Единият не може да пише, другият не може да чете...идилия!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

spirit17
Контакти:

Мнениеот spirit17 » 26 ное 2013 20:23

да брат трябваше да ме бият през ръцете и щях да се науча!!! Младеща. младеща не е ли ваш плод! В народното пише съединението прави силата а аз виждам не младежи а възрастни хора дето нищо не са разбрали от живота.....младеща пропуква матрицата и проглежда а вие се критикувате ли критикувате. аи са радваме на живота и да създадем така утопичния комунистически свят на Ботев , но както виждам нито ти си пораснал нито аз така, че си чакаме ли чакаме наздраве от мене> МИР .П.П а и да не го наричаме комунистически а няква друга дума щото и "любов" бива намразена щом е изградена от лъжи!!!!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 26 ное 2013 21:09

Комунизма прави всички хора еднакво бедни с изключение на малък кръг от хора преяли с власт. В днешно време поне по-кадърните и умни хора успяват да изплуват малко над другите. Сега много хора живеят бедно, но и не малко живеят добре. Няма как някой с почти никакво образование и квалификация да иска да бъде наравно с образованите и квалифицирани хора. Тези които са образовани и квалифицирани, но въпреки това не са успели да остигнат нищо просто са си шматки. Има и изключения от всичко това което казвам, но общо взето така стоят нещата.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 26 ное 2013 21:17

plamenst7 написа:Комунизма прави всички хора еднакво бедни с изключение на малък кръг от хора преяли с власт. .

Така е било винаги. Това за кадърните как успявали го обяснявайте на малките деца.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 26 ное 2013 22:59

viali69 написа:Ти, пък кой си, за да ми казваш къде ще пиша и къде не ? :roll:
Като не ви харесват темите пускани от колегите, пускайте си ваши теми.
Примерно пуснете тема: "Ах, как добре се живее в НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД !" :lol: :lol: :lol:

+1912:))))))))))))) ПРОСТО РАЙ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 26 ное 2013 23:48

spirit17 написа:да брат трябваше да ме бият през ръцете и щях да се науча!!! Младеща. младеща не е ли ваш плод! В народното пише съединението прави силата а аз виждам не младежи а възрастни хора дето нищо не са разбрали от живота.....младеща пропуква матрицата и проглежда а вие се критикувате ли критикувате. аи са радваме на живота и да създадем така утопичния комунистически свят на Ботев , но както виждам нито ти си пораснал нито аз така, че си чакаме ли чакаме наздраве от мене> МИР .П.П а и да не го наричаме комунистически а няква друга дума щото и "любов" бива намразена щом е изградена от лъжи!!!!

MладеЩа първо да се научи как се пише младежта и да се образова и тогава да говори за матрици и за работи които си няма понятие.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 27 ное 2013 01:11

Чапаев написа:
badboy95 написа:

Убеден съм, че неслучайно ми даваш за пример едно от най-неграмотно написаните мнения! За пореден път ме караш да се отчайвам от народната младеж! Единият не може да пише, другият не може да чете...идилия!

Писането и четенето се учат, докато ти няма как да се научиш да мислиш, особено след като си зависим от алкохола. :mrgreen:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Върни се в “Свободна зона”