iliyan написа:По тази логика всеки собственик на отбор може да иска 20% да ми се осигурят от общината за ремонт на стадиона !
Всичко е въпрос на договори, а не, че някой така решил в последния момент, но явно ти е трудно да го разбереш.
Ти има апартамент, който ми даваш под наем, но в договора сме се разбрали, че като му почна ремонт, ти да инвестираш 20% в него. Аз почвам ремонта и ти трябва да дадеш твоята част по договор, но ти нямаш средства и по тази причина почваш да търсиш, щото все пак този апартамент е твой е редно да имаш участие в ремонтни дейности.
Това се случва и в Разград и общината се е обърнала към държавата, държавата ако не може да помогне, то общината може да се обърне към банка, частна организация, европари и т.н.
DrAvalanche написа:BadBoy написа: Следващия път извади Италия, щото там май само на Юве стадиона си е техен всичко останали са общински.
За което съответните клубове плащат наем. Достатъчно сериозен за да се поддържат стадионите. А Англия, Испания и Германия? Или те са "ненормални" държави?
Нашите клубове само ЦСКА плащаше наем и общината/държавата не вложи в армията и 1 лев, другите отбори минаваха между капките, явно облагодетелствани от общината, а сега подскачат