Да накажат ли Левски?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Да накажат ли Левски?

Мнениеот Кашчей » 08 окт 2013 19:48

Кировец написа:
Кашчей написа:Правилникът нищо не гласи за прояви извън времето на провеждане на футболна среща-малко преди и малко след нея. За хулиганско поведение има наказания, които се налагат от СГС или СРС.

Правилникът на БФС :!: . Интересно УЕФА какво мисли за публичното "изнасилване" на професионален треньор от фенове на даден отбор. :roll:

Нищо не мисли УЕФА по въпроса. Постъпката на псевдолевскарите е отвратителна и трябва да си понесат отговорността за хулиганството, но то не е свързано с провеждане на футболна среща. В противен случай и вие имате трески за дялане, но като не са вързани с мач няма правилник, който да ги наказва.
Надявам се, че прокуратурата няма да чака оплакване, а ще се самосезира, а полицията ще ги открие, въпреки маските (поне така разбрах, че са били с качулки).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Левски_с_дубъла
Контакти:

Мнениеот Левски_с_дубъла » 08 окт 2013 19:51

Според мен е абсолютно адекватна постъпка. Естествено безмозъчните фенове на свинарника не мислят така. Те са свикнали ,каквото им кажат това да правят. Сега са твърдо зад Лупи и господин Трите хикса ,но като дойдат новите Лицензгейт и Мура ще размислят :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2013 19:52

Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:Правилникът нищо не гласи за прояви извън времето на провеждане на футболна среща-малко преди и малко след нея. За хулиганско поведение има наказания, които се налагат от СГС или СРС.

Правилникът на БФС :!: . Интересно УЕФА какво мисли за публичното "изнасилване" на професионален треньор от фенове на даден отбор. :roll:

Нищо не мисли УЕФА по въпроса. Постъпката на псевдолевскарите е отвратителна и трябва да си понесат отговорността за хулиганството, но то не е свързано с провеждане на футболна среща. В противен случай и вие имате трески за дялане, но като не са вързани с мач няма правилник, който да ги наказва.
Надявам се, че прокуратурата няма да чака оплакване, а ще се самосезира, а полицията ще ги открие, въпреки маските (поне така разбрах, че са били с качулки).

Виж сега. Знам, че и цесекарите правят золуми. НО! Има една голяма, огромна разлика - тук говорим за ТРЕНЬОР, който е унизен публично - пред цялата общественост. Не дребни закачки и подмятания на реплики.
Аз за това говоря - опитвам се да придам дълбочина и ширина на проблема, който наистина е огромен.
Представи си как фенове на Челси отиват да събличат гол Бенитес-ливърпулеца пред камерите на британските медии.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 окт 2013 19:53

Левски_с_дубъла написа:Според мен е абсолютно адекватна постъпка. Естествено безмозъчните фенове на свинарника не мислят така. Те са свикнали ,каквото им кажат това да правят. Сега са твърдо зад Лупи и господин Трите хикса ,но като дойдат новите Лицензгейт и Мура ще размислят :lol: :lol: :lol:

Според мен си абсолютно неадекватен, но като останете извън първата седмица ще сте си заслужили съдбата!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 окт 2013 19:57

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:

Виж сега. Знам, че и цесекарите правят золуми. НО! Има една голяма, огромна разлика - тук говорим за ТРЕНЬОР, който е унизен публично - пред цялата общественост. Не дребни закачки и подмятания на реплики.
Аз за това говоря - опитвам се да придам дълбочина и ширина на проблема, който наистина е огромен.
Представи си как фенове на Челси отиват да събличат гол Бенитес-ливърпулеца пред камерите на британските медии.

Аз проблемът го разбирам и съм отвратен от станалото, по чисто човешки причини-пука ми, че са го направили псевдолевскари. Ти обаче задаваш въпрос за позицията на УЕФА, а и на БФС, а те не могат да са различни-не може да има наказание за отбора, защото деянието не е извършено в ден, в който има мач. Да, в района на стадиона е, но...няма мач. Треньорът е длъжностно лице само по време на мач, според правилниците.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 08 окт 2013 19:59

Кировец написа:[

Представи си как фенове на Челси отиват да събличат гол Бенитес-ливърпулеца пред камерите на британските медии.[/quote]

Алооооууу, я си спомни гара Мездра, където едни фенове нахлуха, прекратиха мач и ошамариха румънския треньор Андоне...по-спокойно моля, не сме открили ние топлата вода :mrgreen:

Георг
Контакти:

Мнениеот Георг » 08 окт 2013 20:00

Всички умуващи по "темата"задължително при психиатър или при анадолските манафи!!!!! :)

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 окт 2013 20:01

Udoji90 написа:Не виждам причина да накажат клуба. Най-много да арестуват тези, които са нападнали Петев. За другите няма причина да не си ходят на стадиона.

Именно. Би трябвало ако подобни деяния се извършат на стадиона пак да има арести и присъди. Фенове или не това си е закононарушение, къде пише, че ако става дума за фенове действията им не важат пред закона?!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Левски_с_дубъла
Контакти:

Мнениеот Левски_с_дубъла » 08 окт 2013 20:01

Кировец ,не ми е познато. Познати са ми някакви малки покемони ,фенове на харизмътъ - "Малките свине". И пак казвам ,че нищо ненормално не е станало. Съблекли са някакъв красноармеец ... голяма работа. И Кировеца като малък е бил събличан от баща си да играят "скрий салама" :lol: :lol:
Последна промяна от Левски_с_дубъла на 08 окт 2013 20:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2013 20:03

ОК, Кашчей, до скоро! :) ;)

Върни се в “Футбол - България”