ЕП:Германия - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: ЕП:Германия - България

Мнениеот daniel875 » 21 сеп 2013 19:13

Viktor4o_Rs написа:Искаше ми се да бием, но ... Не съм убеден, че в тайбрека се напрегнахме честно казано. Германците твърдо са първи в групата, така че от нашите си зависи дали ще играем за 2-ро или 3-то място. Ако сме 3-ти, ще играем с Франция и после с Германия. Ако сме 2-ри, първо с Турция, а после с Полша.

Нали не забравяш, че Германия се чувства като домакин на това първенство? Как ги правите тези сметки? Полша, Германия, Чехия - това са държави, които играят пред своя публика.
Ако сметките ти излязат, би било хубаво, но знай, че следващ мач срещу "швабите" ще е много по - тежък, а и те ще бъдат в още по - добра форма. Очевидно е, че нивото ни е слабо, но тези момчета направиха достатъчно в последните две години. Не е редно да ги обвиняваме, дори и да се провалят. На всеки се случва.
Последна промяна от daniel875 на 21 сеп 2013 19:14, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 21 сеп 2013 19:13

daniel875 написа:
siniq_fen написа:
daniel875 написа:Край с нашите шансове за медали! Не, че те бяха действителни, но ми харесваше самочувствието, с което говореха от отбора. Явно е било измамно всичко. В такава група не се играе лесно.
Толкова си можем. Не вярвам, че сме правили сметки. Не сме Бразилия или Русия, за да постигнем това, което искаме.

И как стигна до първото заключение :? При победа с какво щяхме да покажем, че са по-големи?

Не е реално малка държава като България, която няма нищо работещо като хората, да претендира за сериозни постижения.
Нищо нямаме, това забравихте ли го? Първенството ни в този спорт е трагично. Не става само с "легионерите", трябва и качество отвътре.
В най - тежкия поток сме, групата всички знаем каква е... Момчетата се стараят, не мисля, че трябва да бъдат упреквани за загубата днес. Или може би двамата Братоеви само, но другите направиха това, което можеха.
Никога не съм харесвал близнаците. Много са недисциплинирани, неуважителни към съперника. Това рано или късно се връща.

Все пак не разбрах дали до началото на мача си мислил, че имаме шанс за медал, защото звучеше сякаш днешната загуба е повлияла на мнението ти.
Само Левски!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 21 сеп 2013 19:16

siniq_fen написа:
daniel875 написа:
siniq_fen написа:
daniel875 написа:Край с нашите шансове за медали! Не, че те бяха действителни, но ми харесваше самочувствието, с което говореха от отбора. Явно е било измамно всичко. В такава група не се играе лесно.
Толкова си можем. Не вярвам, че сме правили сметки. Не сме Бразилия или Русия, за да постигнем това, което искаме.

И как стигна до първото заключение :? При победа с какво щяхме да покажем, че са по-големи?

Не е реално малка държава като България, която няма нищо работещо като хората, да претендира за сериозни постижения.
Нищо нямаме, това забравихте ли го? Първенството ни в този спорт е трагично. Не става само с "легионерите", трябва и качество отвътре.
В най - тежкия поток сме, групата всички знаем каква е... Момчетата се стараят, не мисля, че трябва да бъдат упреквани за загубата днес. Или може би двамата Братоеви само, но другите направиха това, което можеха.
Никога не съм харесвал близнаците. Много са недисциплинирани, неуважителни към съперника. Това рано или късно се връща.

Все пак не разбрах дали до началото на мача си мислил, че имаме шанс за медал, защото звучеше сякаш днешната загуба е повлияла на мнението ти.

Аз изобщо не съм мислил, че ще бъдем в тройката, така че ме учудваше оптимизма на доста хора от отбора. Може би им се иска, но във форума много добре коментираме, че шансовете за медал са минимални. Така е ;)
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 21 сеп 2013 19:17

daniel875 написа:
siniq_fen написа:
daniel875 написа:
siniq_fen написа:

Аз изобщо не съм мислил, че ще бъдем в тройката, така че ме учудваше оптимизма на доста хора от отбора. Може би им се иска, но във форума много добре коментираме, че шансовете за медал са минимални. Така е ;)

Ок ;)
Само Левски!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 21 сеп 2013 19:23

siniq_fen, стига прави сметки :) Ще видим след 2-3 дни какво е положението!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 21 сеп 2013 19:24

MuFc1878 написа:siniq_fen, стига прави сметки :) Ще видим след 2-3 дни какво е положението!

Спирам, прекалих :mrgreen: :)
Само Левски!

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 21 сеп 2013 19:37

MONK1TO написа:Aко щете вярвайте но казвам 3:2 за Германия

... Лошо
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
elloko
Контакти:

Мнениеот elloko » 21 сеп 2013 20:31

И още по-лошо може да стане ако контузията на Скримов се окаже сериозна. Днес на посрещане направи супер мач, а и атаката му тръгна в течение на мача. Да се надяваме, че ще се вдигне Тошко бързо на крака, иначе нищо добро не ни чака.
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 21 сеп 2013 20:44

Жалко за травмата на Скримов - след неговото излизане допуснахме спад и обрат. Повече ме е яд за контузията, отколкото за загубата честно казано. Всички тези сметки за трето място са много хубави, но трябва да се случат доста неща. Първо тази вечер Полша трябва да бият Франция, за да са почти сигурно първи. Утре Германия ще трябва да се напънат, защото ако останат втори, най-вероятно срещат Полша. Обаче най-трудното нещо реално ще е да паднем от Русия, защото и те няма да искат Полша за съперник, поради което общо взето може да се надлъгваме кой да загуби. На всичкото отгоре след това Полша имат мач и ако Русия станат втори в нашата група, поляците може нарочно да паднат от Словакия, за да избегнат Русия, с което ще ни го набият и нас, и на Германия. Естествено няма гаранция, че ще бъде за добро това, на което ние се надяваме - както може Франция да ни опукат, ако играем с тях, така и може да изненадаме поляците, ако играем с тях. Все пак силно ми се иска на 1/4-финал да си го върнем на Германия. :twisted:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

sandi74

Мнениеот sandi74 » 21 сеп 2013 21:08

Честита напълно заслужена победа на Германия.Излизането на нашия отбор от тази група си е истински успех.

Върни се в “Волейбол”