Mъка Made in Стойчо!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Mъка Made in Стойчо!

Мнениеот mistreated » 06 авг 2013 08:33

petko.h.markov написа:Ако не си разбрал-тук се коментират качествата на Стойчо като треньор.Какви школи каква звездна селекция.
Въпросът е-как с наличните да подреди правилно състава.Как да определи всеки на най-доброто му място.
Да поеме риск и да спре да мрънка.Пенев 2008г при подобна ситуация/да не кажа и по-тежка/ извади отбор
и виж какви резултати постигна тогава.Как завърши полусезона и на кое място.Това се коментира тук.

Ти или не четеш какво ти пиша, или не можеш да разбереш. Пак ми връщаш лентата за Пенев, а аз ти обяснявам, че през 2008 в отбора остана половината състав, който спечели титлата с 16 точки преднина. Отделно от това имахме РАБОТЕЩА школа. Естествено много по-лесно е за Пената да сглоби състав, който да играе що годе добре. Макар че си спомням също едни мъки в първите кръгове с едни измъчени победи срещу Беласица, хиксове в 90-тата минута с Пирин, Локо Мз и т.н. От къде да ти ги вземе в момента Стойчо играчите, че да ти ги нареди правилно? Айде дай пример с ПРАВИЛЕН състав. Вие не сте ли наясно, че да купиш български играч от български клуб излиза много по-скъпо, отколкото да вземеш свободен агент чужденец. Откъде да ги вземем тия пари, че да КУПИМ български играчи, та да не играят на Стойчо "ментетата"?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 06 авг 2013 09:58

mistreated написа:
petko.h.markov написа:Ако не си разбрал-тук се коментират качествата на Стойчо като треньор.Какви школи каква звездна селекция.
Въпросът е-как с наличните да подреди правилно състава.Как да определи всеки на най-доброто му място.
Да поеме риск и да спре да мрънка.Пенев 2008г при подобна ситуация/да не кажа и по-тежка/ извади отбор
и виж какви резултати постигна тогава.Как завърши полусезона и на кое място.Това се коментира тук.

Ти или не четеш какво ти пиша, или не можеш да разбереш. Пак ми връщаш лентата за Пенев, а аз ти обяснявам, че през 2008 в отбора остана половината състав, който спечели титлата с 16 точки преднина. Отделно от това имахме РАБОТЕЩА школа. Естествено много по-лесно е за Пената да сглоби състав, който да играе що годе добре. Макар че си спомням също едни мъки в първите кръгове с едни измъчени победи срещу Беласица, хиксове в 90-тата минута с Пирин, Локо Мз и т.н. От къде да ти ги вземе в момента Стойчо играчите, че да ти ги нареди правилно? Айде дай пример с ПРАВИЛЕН състав. Вие не сте ли наясно, че да купиш български играч от български клуб излиза много по-скъпо, отколкото да вземеш свободен агент чужденец. Откъде да ги вземем тия пари, че да КУПИМ български играчи, та да не играят на Стойчо "ментетата"?

Последен опит.Моето мнение за треньора Стойчо не е от днес.При всичките му години в ЦСКА футбола който той е
изповядвал на мен не ми харесва.Дори и през 2008г с много пари и футболисти пак беше мъка да го гледам.Затваряне
от зад и безкрайни центрирания към Ней.Сигурно ако погледнеш и статистиката от тогава ще видиш че няма изразителни победи.Това е от мен.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 авг 2013 11:28

petko.h.markov написа:Последен опит.Моето мнение за треньора Стойчо не е от днес.При всичките му години в ЦСКА футбола който той е
изповядвал на мен не ми харесва.Дори и през 2008г с много пари и футболисти пак беше мъка да го гледам.Затваряне
от зад и безкрайни центрирания към Ней.Сигурно ако погледнеш и статистиката от тогава ще видиш че няма изразителни победи.Това е от мен.

Това е нещо съвсем различно от тезата ти, която се опитваше да развиеш 3 страници. Досега твърдеше, че едва ли не Стойчо има играчите, но не знае какво да прави с тях. Сега казваш, че не ти харесва играта, която изповядва. Ами принципно и на мен не ми е харесвала, но в доста от случаите е печеливша. Един отбор започва да се гради от защитата и това е първото нещо, на което трябва да обърне внимание един треньор. Без защита е абсурдно да печелиш титли. Питай Левски, ако не вярваш. Фактът, че за 3 мача са ни вкарали само 1 гол, както и това, че аз лично мога да преброя на пръсти мачовете, в които Стойчо ни е бил треньор и са ни вкарали 2 гола в един мач, говори за отличната му работа по това звено от тима.
Ако не разбираш какво ти казвам, питай Любо Пенев за играта, която практикува националния отбор в момента. Той много добре разбира качествата на тима ни и това, че ние не можем да се надиграваме с голяма част от отборите. Затова избра компактността в защита и добрата преса, а напред каквото стане. Както виждаш нещата там взеха да се получават до някаква степен. За разлика от правилния футбол на Мъри или абсолютната неадекватност на Матеус.
Разберете най-сетне, че нямаме играчи, които да играят красив футбол.
Стойчо съм го критикувал много пъти и ще продължавам да го критикувам, когато има за какво. В момента трябва да се стиснат зъби и да се влезе в положение.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 06 авг 2013 11:53

Мнението ми за Стойчо няма нищо общо с подкрепата на отбора.За мен това са различни неща.Аз съм на стадиона и си подкрепям отбора.
На стадиона тези мой мнения не съществуват.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 авг 2013 22:51

Mistreated е абсолютно прав-без защита е смешно да градиш отбор. Но за Стойчо не е прав, той си е некадърник и толкоз. Митов постигна същото за два месеца, беше си и на практика шампион без футбол и виждане на играта. Това не ги прави треньори. БГ футболът е толкова сбъркан, че и Синчец може да стане треньор и шампион. А това е вече трагедия... ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 авг 2013 00:04

sin4ec написа:Mistreated е абсолютно прав-без защита е смешно да градиш отбор. Но за Стойчо не е прав, той си е некадърник и толкоз. Митов постигна същото за два месеца, беше си и на практика шампион без футбол и виждане на играта. Това не ги прави треньори. БГ футболът е толкова сбъркан, че и Синчец може да стане треньор и шампион. А това е вече трагедия... ;)

Синчец, айде недей сравнява Митов с Младенов, моля те. Паспарту е някаква абсолютна пародия на треньор, който съдбата даде всичко от себе си да направиш шампион, но той не можа да се възползва от това. Младенов има 3 шампионски титли с ЦСКА, а за Паспарту скоро никой няма да се сети, че някога е бил треньор на Левски и е донесъл едно от най-големите унижения на този клуб.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 авг 2013 13:04

Казвам, че на практика постигна същото, не ги сравнявам. Но пък и Младенов не е с много класи над Митов. За мен лично да ходиш на пресконференции по анцунг и джапанки, кво да кажа повече...
Виж, Йоканович е друга работа. На първата среща с журналистите беше като изваден от модно списание. Елементарно уважение към клуба, в който започваш работа и към хората срещу теб, с които ще комуникираш. Но това е до манталитет и възпитание, насила не става. Друг въпрос са качествата му като треньор, но за това е рано да се съди.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 авг 2013 14:11

sin4ec написа:Казвам, че на практика постигна същото, не ги сравнявам. Но пък и Младенов не е с много класи над Митов. За мен лично да ходиш на пресконференции по анцунг и джапанки, кво да кажа повече...
Виж, Йоканович е друга работа. На първата среща с журналистите беше като изваден от модно списание. Елементарно уважение към клуба, в който започваш работа и към хората срещу теб, с които ще комуникираш. Но това е до манталитет и възпитание, насила не става. Друг въпрос са качествата му като треньор, но за това е рано да се съди.

Е той и Гонзо е все костюмиран на мачовете, които води. Това не го прави добър треньор.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 авг 2013 16:13

Какво коментирате тъпата статия на Тодор Курбански от БТВ..... тоя откачен паразит!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 08 авг 2013 00:19

sin4ec написа:Казвам, че на практика постигна същото, не ги сравнявам. Но пък и Младенов не е с много класи над Митов. За мен лично да ходиш на пресконференции по анцунг и джапанки, кво да кажа повече...

Сравнението ти е силно манипулативно!Стойчо по джапанки не е ходил на пресконференции.Може да не емного над Митов, ама е бил треньор в три държави и не са го гонили с шутове и заради слаби резултати.Преди да ги поеме тези ЕНПИ бяха абсолютно посредствен отбор, а накрая ги докара до борбата за медалите.Купата на Персийския залив нещо да ти говори с Ал Ахли?

Йоканович според мен няма да презимува в България нещо ми напомня на Кратко Останич.И ще си тръгне по други причини не заради спортните резултати.

Върни се в “ЦСКА”