P!nk fan написа:hijack1 написа:P!nk fan написа: И в този ред на мисли ще кажа, че след методите, благодарение на които Лудогорец спечели двете си титли, то просто няма начин да съм за тях, ако ще дори да играят със сборна формация на Галатасарай, Фенербахче и Бешикташ.
И кои са методите които използва Лудогорец? Защото и двете титли които спечели всъщност бяха загубени от самите ЦСКА и Левски. Цска водеше с 8 точки и сам загуби тази преднина, че даже и в директният мач загуби. Лудогорец загуби титлата в директен сблъсък на Герена през май, това че Везалов реши да върне купата в Разград не мисля, че е от "методите на Лудогорец".
Ако ще говориш за съдийски подпирания и т.н. си припомни кой използваше допинг в 2 дербита през сезон 2011/12 и на всичкото отгоре беше яко подпрян и кой отбор се скъсаха да го подпират през пролетта на сезон 2012/13.
Юношите на Миньор - Лудогорец 0:7;
60 мача без 11-метров наказателен удар срещу Лудогорец;
Стимулиране на трети отбори
Мисля, че това е напълно достатъчно да се каже за двата триумфа на Лудогорец.
Много лошо впечатление прави, че от сезон 2011/2012 се помни като нечестен мачът 0:7 в Перник, а други два мача, които завършиха 2:2 са забравени - ЦСКА-Лудогорец и Литекс-Миньор. Решението на собственикът на Миньор не е решение на Лудогорец. Приписвате го на Лудогорец, защото така ви се иска. Посочвате този мач, а не другите, защото за вас са важни не фактите, а изводът. И за пореден път тук ще отбележим, че Миньор не игра с юношите, а с футболисти родени в Перник. А последния мач Миньор-Лудогорец, него защо не го споменеш като скандален, щом си толкова комтентен?
ДВА нестправедливо отменени гола на Лудогорец и несвирена една или две дузпи в полза на Лудогорец.
Лудогорец не е първият шампион, който не е получил дузпа или е получил неестествено малко - 1 или 2. Защото дали ще получиш една, две или нула е въпрос на късмет. И какво му пречеше на Лудогорец да получи някоя дузпа в някой мач с изразителна победа през тези две години? Това нямаше да промени точките и титлите пак щяха да бъдат спечелени. Сигурно се сещаш кое. Не се дава дузпа за отбора когато той си играе в неговото си наказателно поле.
За стимулиране на други отбори за да побеждават, може и да е вярно. Но аз съм сигурен, че и отбори, които са играли срещу Лудогорец са били стимулирани. Например Локо Сф срещу Лудогорец на Армията през 2012 и Локо Пд срещу Лудогорец в Разград, където железничарите играха точно за 0:0 без това да им е жизнено необходимо. И да те попитам - Славия ако беше стимулирана, щеше ли да остави на "Левски" удоволствието да си вкара гол в собствената си врата? Поне щяха да натиснат.
Ако титлите на Лудогорец бяха толкова важни за собственика и той действаше с нечестни мерки, намаше да остави и двата решаващи мача на съдбата. Защо тогава ще е харчил пари преди това, като ЦСКА си удариха гредите в Разград, а "Левски" сам се би. Или и всичко това е било театър?