[offtopic]Много е забавно да гледам как се пенят "фенчетата" на Бойко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Гоце написа:Колкото и да си плямпате, Волен си свърши работата перфектно.Благодарение на него герберската мафия не успя да се докопа до властта.
А от това ще последва и разпадът на ГРОБ, тъй като властта е единствената сила, която може да държи единна подобна партия. И този процес в интерес на истината вече започна, като само за една седмица имаше разцепления във варненската и старозагорската организации на ГЕРБ.
![]()
[offtopic]Много е забавно да гледам как се пенят "фенчетата" на Бойко[/offtopic]
pas написа:Един журналист има смелост да нарича нещата с истинските им имена и този журналист е бременна жена! Срам за всички мижитурки и нагаждачи. Сидеров е един простак и лумпен, който всеки ден прави скандали, за да не отговаря на неудобни въпроси.
Тъжното и страшното е не поведението на селски бабаит /макар, че самият Сидеров е слаботелесен и разчита на антуража си/, а факта колко много хора се радват на подобно държание.
Аз се срамувам, че това е лицето на българската политика. Срамувам се, че този човек посяга на журналисти, полицаи и на всеки, който не му харесва. Срамувам се от мутрите му, които пазят пред Народното събрание. Срамувам се от езика му. Срамувам се от ретроградните му идеали. Срам ме, макар никога да не съм гласувал за него.
Само един въпрос към привържениците му: Наистина ли все още вярвате, че е националист, даже и след коалицията му с ДПС? Мислех си, че дори идиот ще се събуди след като ДПС е на власт с неговия глас.
Гоце написа:Колкото и да си плямпате, Волен си свърши работата перфектно.Благодарение на него герберската мафия не успя да се докопа отново до властта.
А от това ще последва и разпадът на ГРОБ, тъй като властта е единствената сила, която може да държи единна подобна партия. И този процес в интерес на истината вече започна, като само за една седмица имаше разцепления във варненската и старозагорската организации на ГЕРБ.
![]()
[offtopic]Много е забавно да гледам как се пенят "фенчетата" на Бойко[/offtopic]
pas написа:Един журналист има смелост да нарича нещата с истинските им имена и този журналист е бременна жена! Срам за всички мижитурки и нагаждачи. Сидеров е един простак и лумпен, който всеки ден прави скандали, за да не отговаря на неудобни въпроси.
Тъжното и страшното е не поведението на селски бабаит /макар, че самият Сидеров е слаботелесен и разчита на антуража си/, а факта колко много хора се радват на подобно държание.
Аз се срамувам, че това е лицето на българската политика. Срамувам се, че този човек посяга на журналисти, полицаи и на всеки, който не му харесва. Срамувам се от мутрите му, които пазят пред Народното събрание. Срамувам се от езика му. Срамувам се от ретроградните му идеали. Срам ме, макар никога да не съм гласувал за него.
Само един въпрос към привържениците му: Наистина ли все още вярвате, че е националист, даже и след коалицията му с ДПС? Мислех си, че дори идиот ще се събуди след като ДПС е на власт с неговия глас.
Гоце написа:dunavfc написа:Гоце написа:dunavfc написа:
БТВ,телевизия на ГЕРБ ? Слави Трифонов и той ли е кадър на ГЕРБ,предаването Лице в Лице също ли е герберско предаване ?
Така,хубаво,ама страшно хубаво запомни това си изречение "Затова предпочитам да ме управляват БСП и ДПС, но халидилникът да ми е пълен, отколокото да продължавам да губя статус при управлението на някакви идиоти, номинално представящи се за "десни"
Лошият Борисов и лошият Цветанов ги няма,нека да видим,дали сега хладилникът ти ще се напълниНека да видим,дали ще достигнеш жизненият ти стандарт от 2005 - 2009
След 4 год. пак ще си говорим
При вас липсва,всякакъв реализъм,ама всякакъв ! Само заблуден,ниско интелигентен и неук човек,може да си мисли,че в период на световна криза 2009 - .... може хладилникът му все още да е пълен и ако започне да се изпразва,това е вина на ГЕРБ и ББ. В Испания,Италия и Гърция и там ли ББ изпразни хладилниците на хората ?
Чакай бе, в Полша усетила ли се е световната криза? Или пък хорицата си имат стабилен икономически растеж? Но няма какво да се учудваме. Поляците все пакпредпочитат да си избират безлични политици като Доналд Туск, а не харизматични пожарникари и физкултурници, пред които благоговее Дунавеца.
Ти ми даваш за пример Полша,аз ти вадя на масата 10 държави,които опразниха хладилниците,кое тежи според теб повече ? Още повече,че говорим за страни,далеч по развити от Полша !?
И пак не ми отговори на някои въпроси...
Сега от 2013 до 2017,хладилникът ти ще се напълни ли ?
Можеш ли да сравниш икономически периодите между 2005-2009 и 2009 - 2013,след като са коренно различни с оглед на световната икономическа криза ?
Ако БСП бяха на власт 2009 - 2013,дали хладилникът ти отново щеше да е пълен ?
Отговори ми на тези 3 въпроса и ще съм ти благодарен за вниманието,даже няма да ти опонирам,просто ми отговори...
1. Още е твърде рано, за да ти отговоря на въпроса, тъй като от избора на новото правителство са минали само 10 дни, но съм УБЕДЕН, че при всичко положения то ще е по-добро от най-крадливото и некадърно управление - това на ГРОБ.
2. Кризата започна още през есента на 2008 г. и често казано първата година от нея, докато на власт беше все още БСП, тя не се забелязваше в България.
3. Навярно всички щяхме да сме по-добре между 2009 и 2013 г., ако на власт беше БСП, просто защото Орешарски е доста по-ерудиран и опитен финансист от недоразумението Дянков.
dunavfc написа:Много бъркашНямаш си представа,каква грешка направи Волен,след като даде живот на това правителство.Защото при нови избори,резултатите щяха да са подобни,докато сега,след катастрофалното управление,което ни предстои,ГЕРБ ще вдигнат доверието към себе си поне с 10 % и при нови избори догодина,ГЕРБ ще спечели отново мнозинство,докато боклука Волен Сидеров ще остане извън парламента за сметка на своите опоненти от НФСБ
А симпатизант на АТАКА да ми говори за разцепленията на другите партии е толкова двулично и смешно,че няма на къде...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 60 госта