Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Мнениеот Red_Girl » 05 юни 2013 21:03

валидол за теб написа:
Без име написа:Отново красноармейският отбор е обединен с друг! Честити нови 5 ЧЕСТНИ титли! Да им се кефите със здраве! А синовете и внуците ви да си ги признават като чисти красноармейски спечелени от самия ЦСКА, а не от друг отбор :)

Според мен изпускаш титлата на АС 23, която Гришата няма да остави в забвение :idea: Много скоро ще изпищят всички, най-вече Батков, за нашето основаване.

Да пищи, само тва може. Не знам как може да говориш за другите собственици, при положение, че твоя се изгаври с целия отбор.. на 99 годишнината им. :lol: :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 05 юни 2013 21:04

валидол за теб написа:
MainEventer написа:Самото създаване на ЦСКА е от сливане на отбори, така че те са майстори в това да закриват отбори.

Един ден, да сме живи и здрави, ще закрием и вас :) Дотогава само ще ви гаврим ;)

Дори нямаш смелост да сънуваш такова нещо.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 05 юни 2013 21:04

arni написа:
727150 написа:ЦСКА "Септемврийско знаме" вече се казва ЦСКА"Захарно петле" .

По добре ЦСКА"Захарно петле",от колкото ФК'КАЛЪВКА ' И ФК ' ДОНОСНИК' :) :) :) :) :)

Името е измислено когато тази новина беше изплувала почти същата преди няколко месеца. И то е ЛиСКА.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 05 юни 2013 21:05

Ще призова за спокойствие, разбирам бурната радост в някои наши фенове, но нека първо всичко стане факт и официално. После, всичко ще се нареди...
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 05 юни 2013 21:07

МУР_ТУЛУЗОВ написа:иначе новият им треньор не ме притеснява- Любо Пенев е хиляда класи над Естойков, но точно когато той им беше треньор взехме последната титла-2009 година.Притеснява ме единствено сателитната система която евентуално може да създадат, за това казвам че в предвид тежкото финансово състояние на Батков, по-разумно ще бъде да помогнем на Лудогорец или Ботев(ПД) за титлата, и да си чакаме вересиите от тях след падането на БСП от власт ;)

Мамин хубавец само така :mrgreen: Душицо баннаха ли те, че направи нов акаунт :mrgreen:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 05 юни 2013 21:07

Red_Girl написа:Докато не се обяви официално не е хубаво да се коментира. А, ако стане факт, то тогава сините ше страдат много...

Изображение

Няма нужда сините да страдат. Важното е ние, ЦСКА, да се развива като нормален клуб. Последните пет години протежетата на ББ се постараха да ни сринат до кота нула.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 05 юни 2013 21:08

Да ни е честито, армейци!
Доста страдахме, но за радост вече всичко е на път да свърши!
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 05 юни 2013 21:08

Hrabar написа:
Red_Girl написа:Докато не се обяви официално не е хубаво да се коментира. А, ако стане факт, то тогава сините ше страдат много...

Изображение

Няма нужда сините да страдат. Важното е ние, ЦСКА, да се развива като нормален клуб. Последните пет години протежетата на ББ се постараха да ни сринат до кота нула.

Всички у Израел, нали знаеш.. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 юни 2013 21:10

Айде нека ви е чистито :mrgreen:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 05 юни 2013 21:11

Както писах доста преди изборите просто трябва да свалим Тиквуня и нещата ще се оправят.Той и неговите креатури от Перник ни държаха умишлено на дъното.Добре, че е прост милиционер та не можа нищо свястно да направи за собствения си клуб.То милиционерите могат само да рушат не и да градят.

Все пак да не избързваме .Аз подучух, че има и други желаещи да влязат в клуба.Един от тях е Антон Божков,баща му може да му направи сватбен подарък :) .

Върни се в “ЦСКА”