"А"гр. 22 кр. Лудогорец (Разград) - Локомотив 1926 (Пловдив)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: "А"гр. 22 кр. Лудогорец (Разград) - Локомотив 1926 (Пловдив)

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 18 апр 2013 21:03

dzhambov написа:Ехее ти роди нещо ново "Ванко логиката" хаха,шофьора на буса дали е казал как ще свършат следващите мачове?

:lol: Грешка.Не шофьора на буса,а на автобуса. ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 19 апр 2013 09:30

Нито е шофьора на буса, нито на автобуса - това съм го казвал много пъти.
Човекът не е от Пловдив...близък е с човек от ръководството ни.
Та попитах аз защо този човек, след като не е фен на отбора присъства на всеки мач на отбора, включително и на подготвителните лагери у нас и в чужбина?! :roll:
С това не казвам, че всеки мач е заложен.Всички отбори у нас го правят...викам да не се правим на по-католици от папата, какво ще кажете?
Вярвайте си, че дерибеите на "Лаута" не си правят далаверките и разчитат само на заплатата от Маршки.
Човека няма да го кажа кой е!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 24 апр 2013 18:52

Не сте мръднали и сантиметър, 3 месеца не съм отварял тоя форум, влизам и гледам бат Ванко още се обяснява кой му е доверения източник на сто процентова информация от клуба. Евала Ванкааа големец си батенце :) Големец сред големците! А истината е толкова проста и тъжна за възприемане, докато Зума и Узуна са на тоя стадион като някакви отговорни фактори, бял ден няма да види тоя отбор. Айде, след 3 месеца пак :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 26 апр 2013 03:31

Еееее, Ицак ти благоволи да се вяснеш в тоя форум, ве човек.
Честно модераторът ме подкачи, иначе въобще нямах намерение да говоря на тая тема.
За Бонев и Узунов това е ясно на всеки.Бонев не е, като Мерито от Долни Воден, нито е като алкохолика Чико да го изгонеш с лека ръка.
За добро или зло Бонев е иконата на Локомотив Пловдив - всеки се оглежда в него.Много авторитетна фигура е, където и да отиде било у нас или в чужбина ще го приемат.
Кажи, колко отбора у нас имат такава жива легенда?За наше нещастие, обаче е кофти човек с авторитарен характер - "Лаута" си я има, като наследство и се има за по-голям от клуба.
Много горделив човек, интригант и интересчия...има навика да се облагодетелствува за сметка на клуба.Но кажи кой футболен ръководител не го прави?!
Такава ни е цялата държава и това рефлектира върху футбола ни.Затова нито държвата ще се оправи, нито футболът ни.
Само собственик, като Жоро Илиев може да се справи с него.Трябва ни нов собственик, който да има характер и да пипа със здрава ръка.
Аз друго спасение не виждам.Само бизнесмен от по-голям калибър с тежест може да постави тези двама дерибеи на място.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”