22ри кръг Етър - ЦСКА 14април 17:00ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- shotgun blues
- Контакти:
Re: 22ри кръг Етър - ЦСКА 14април 17:00ч.
кво е станало бе
закво има ЧК ,изпуснах началото

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
ЧК е в 25-тата секунда за вратар, някой да разрови дали сме world first 

- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
mistreated написа:Ивайло Лудогорец написа:Kakво стана ? Пускам в 1:00 и гледам някви ЧК давали вече ....викам кво по дяволите ?!?! . Има ли съмнение нещо или ..
Като гледа повторението има ли според теб съмнение?
Не съм гледал точно това ..
mistreated написа:Ивайло Лудогорец написа:Kakво стана ? Пускам в 1:00 и гледам някви ЧК давали вече ....викам кво по дяволите ?!?! . Има ли съмнение нещо или ..
В първия момент имах огромни съмнения, щото не бях сигурен кои отбори играят и кои са с бели екипи, но като разбрах, че са цска спор няма - чист червен картон, титла и купа. Нито Делев, нито Камбуров създават по-добри голови положения от съдията. Съдията, съдията, съдията... титуляр!
...
- mistreated
- Контакти:
Нджонго ги мачка на крилото.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- 1Neutralen
- Контакти:
Какви си тия свирки бе? 

- mistreated
- Контакти:
Foreigner написа:mistreated написа:Ивайло Лудогорец написа:Kakво стана ? Пускам в 1:00 и гледам някви ЧК давали вече ....викам кво по дяволите ?!?! . Има ли съмнение нещо или ..
В първия момент имах огромни съмнения, щото не бях сигурен кои отбори играят и кои са с бели екипи, но като разбрах, че са цска спор няма - чист червен картон, титла и купа. Нито Делев, нито Камбуров създават по-добри голови положения от съдията. Съдията, съдията, съдията... титуляр!
Както се казва, смени дилъра. В една друга тема ви казах, че сте за жълти книжки. Ти просто затвърждаваш думите ми.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:Нджонго ги мачка на крилото.
ама вратата мачка него

RedeviL написа:we are the champions написа:nexus7910 написа:Пак подпират червените!!!!!
АХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА самата реакция на треньора на Етър и на футболистите казва всичко
Кво се занимваш да му обясняваш на този плиткоумник, дето сигурно даже не е гледал и ситуацията..
Ако ти отвърна подобаващо ще получа БАН ама сещай се какво бих ти отвърнал на определението плиткоумник..... А и невярвам че би се осмелил да ми го кажеш наживо, гледай си мача и стискаи палци да се класирате за ЕКТ
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....
Nexus боли ни к.ра за ЕКТ, целите пред ЦСКА са други