Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_plovdlv
Контакти:

Re: Ботев - Левски

Мнениеот botev_plovdlv » 05 мар 2013 20:29

Captain Stottlemeyer написа:
Muscarin написа:Надявам се да победим. Вече не помня от кога не сме го правили точно срещу това отборче.....

Нормално е да не помниш, последната ви победа срещу това „отборче” е на 1 юни, 1997 г. Тогава може и да не си бил роден, или в най-добрия случай си стоял прав под масата и си питал: Мамо, това ли е небето!?... :lol: Иначе статистиката само от срещите за първенство е:
Победи за „Левски” – 63
Равни мачове – 18
Победи за „Ботев” – 33
Голова разлика – 216:133 (+83) за „Левски”
Нещо да кажеш още за "отборчето"!?...Помисли си добре, защото с такива недомислени епитети всъщност унижаваш твоя любим отбор. ;)

Може и малък да е бил но добре помни какво му е казала майка му а именно.Сине Моли се съдята рано рано да даде измислена дузпа за Левски та да има време да изравним.Така че и Бойко Борисов да вземете в нападение пак ще биете Споко.Ама си вярвайте че някога сте биле отбор

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 мар 2013 22:16

Бе полицията добре е предупредила сините, ама предупредила ли е и домакините! Да не премигват като препикани на стадиона, когато отсреща им веят жълти парцалки и викат: " Зйеха ми шала! Зйеха ми шала!". Така беше, май!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 05 мар 2013 22:26

sin4ec написа:Бе полицията добре е предупредила сините, ама предупредила ли е и домакините! Да не премигват като препикани на стадиона, когато отсреща им веят жълти парцалки и викат: " Зйеха ми шала! Зйеха ми шала!". Така беше, май!

ти все пак се вслушай кво казва полицията, тъп си но не чак толкова че да се правиш на голям в Пловдив. Иначе тука в форума може всичко.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 05 мар 2013 22:33

sin4ec написа:Бе полицията добре е предупредила сините, ама предупредила ли е и домакините! Да не премигват като препикани на стадиона, когато отсреща им веят жълти парцалки и викат: " Зйеха ми шала! Зйеха ми шала!". Така беше, май!

Ама е лесно зад монитора, а? Всички 20-22 годишни сте големи терминатори :)
В твой интерес е, да не се правиш на Аполон и да запазиш сили за стадиона. Ела, подкрепи своите, радвай се, не си разваляй лятната ваканция!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 06 мар 2013 07:35

botev_plovdlv написа:Добре хайде като си сигурен че съдията ще свири 50-50 слагам 20 лева ти ми даваш 10 коефициент за всяка дузпа която само съдята аджеба няма да види за Ботев.Съгласен ли си.Той Тити Папазов не може да научи баскетболистите си както Дриблират в защита гостите с ръце в наказателното поле.И той си го каза де.На Левски така ако свиреха щяха да имат по малко точки от Монтана.

Предполагам, че ти ще си "съдията" който ще решава имало ли е дузпа или не, а :) Мерси тогава, ама ще пропусна. Вие сте ясни вече. Оправданията са ви готови, а жалбата от съдийството в мача вече е на бюрото на Кривия и само чака да свърши мача.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 06 мар 2013 09:01

Нормален мач, не по-различен от мачовете с Черноморец и Монтана, въпреки превъзбудените левскарчета от Чирпан, Казанлък и Ноевци.
Надявам се играчите да подходят като за мач с Черноморец и Монтана. Няма нищо по-специално в мача с "Футболното посмешище на Европа".
А когато играе Левски София, съперникът винаги се притеснява от съдийството и то с основание. Този факт можем да го отдадем на тежкото комунистическо наследство в родния футбол, когато отборът на МВР и ДС се толерираше по всички начини.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 06 мар 2013 10:48

Добре дошли в ада!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GPbHZB7BCF0[/youtube]
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 06 мар 2013 12:02

Muscarin написа:Надявам се да победим. Вече не помня от кога не сме го правили точно срещу това отборче.....

Нормално е да не помниш, последната ви победа срещу това „отборче” е на 1 юни, 1997 г. Тогава може и да не си бил роден, или в най-добрия случай си стоял прав под масата и си питал: Мамо, това ли е небето!?... :lol: Иначе статистиката само от срещите за първенство е:
Победи за „Левски” – 63
Равни мачове – 18
Победи за „Ботев” – 33
Нещо да кажеш още за "отборчето"!?...Помисли си добре, защото с такива недомислени епитети всъщност унижаваш твоя любим отбор. ;)

Господин умнико. 97-ма завърших висшето си образование. Помня изключително много размазващи резултати срещу отборчето ви. И изборът ми как да наричам неприятните отборчета си е изцяло мой! Аре сега в дивия!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 06 мар 2013 13:11

Победи за „Левски” – 63
Равни мачове – 18
Победи за „Ботев” – 33

Щом си от помнещите , значи отлично знаеш че до преди ерата "селския" , единствения отбор срещу който имахте негативна статистика в гостуванията - беше нашия и то не с малка разлика в победите! Така че да ми я даваш тая статистика е смешно , както и сравненията че заряда на мача е като с Монтана :) Естествено че дербито ви е с по реномирания от вашия отбор в София :? Но пък мача ви с нас винаги е бил ключов за титлите ви и както в случая , от него зависи дали ще сте шампиони ! Иначе статистика та си я вей колкото искаш , ако ви бием няма да ти стане по леко като я гледаш ;)

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 06 мар 2013 14:32

Да, предупреди ни! Казаха ни буквално : Питайте к'ъв е маршрута на син4еца и избягвайте контакти с топ-ултраса!
Освен това, всички билбордове ще бъдат свалени в деня на мача, щото идва топ-ултрас групировката blue freedom billboard fighters. В този ден дори мартеници няма да носим, да не се окаже наказана някоя на стадиона. Моя съвет към син4еца и др. топ-ултраси е : Момци не слушайте к'ви ви ги говори полицията. Разхождайте се спокойно с артикули на любимия, на всички пловдивчани Левски. И ако нещо жълто ви хареса, просто го поискайте, всички са предупредени да ви оказват пълно съдействие.

Върни се в “Ботев”