BTV преустанови излъчването си в мрежата на Булсатком

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Re: Скандалът с "Булсатком” се разраства, отряза ги и ТВ7

Мнениеот nikivarna » 22 дек 2012 14:37

Боли ме трибуквието под пъпа ,макар ,че и аз имам чиния на Булсатком. Зяпам си Алджазирите от 1 до 8 и се кефя на арабюхите някой като вкара гол как квичат. Ако искат направо да ги закрият ,тогава мога го преместя на другата страна :)
Изображение

100 години 100

Re: Абонатите на Bulsatcom остават без ШЛ и Лига Европа

Мнениеот 100 години 100 » 22 дек 2012 14:49

grasiani написа:
Muscarin написа:
grasiani написа:Не мога да разбера как може човек да е абонат на Булсатком,освен ако няма възможност за достъп до кабелни оператори или живее на недостъпни места,иначе няма логика нито цената нито качеството на картината нито на програмите които предлага 70-80 канала в зависимост дали имаш SD или HD приемник като конкуренцията предлага 160 -200 канала като поне 40-50 HD-формат, по добра цена, не плащаш за тях някакви допълнителни суми,изобщо който има други опции да не се хваща с тях.И друго когато си абонат на Булсатком като не си платиш да не би да не ти спират каналите,плащаш гледаш,какво толкова се нахвърляте на бтв,някой като не разбира от дума и се прави на тарикат така става лошото е за абонатите.До колкото разбирам те имат проблеми и с HBO и от нова година няма да излъчват канала така че нещата са май в некоректността или липса на финанси.

Я сега кажи кои са тези оператори, предлагащи безплатно 40-50 HD канала :mrgreen:

Има-има, зависи къде живееш,няма да правя реклама сега, а има някои оператори които са си пуснали каналите свободно и ако имаш телевизор с правилен вграден тунер, гледаш без допълнителни модули и устройства ама какво да ти обяснявам явно хал-хабер си нямаш има нет разрови се прочети и тогава питай подигравателно.

Ако имаш тва, ако имаш онова.Много акота станаха. Има дръжки! Безплатен обяд няма!
slabia_forever

sandi74

Мнениеот sandi74 » 22 дек 2012 14:53

grasiani написа:
Muscarin написа:
grasiani написа:Не мога да разбера как може човек да е абонат на Булсатком,освен ако няма възможност за достъп до кабелни оператори или живее на недостъпни места,иначе няма логика нито цената нито качеството на картината нито на програмите които предлага 70-80 канала в зависимост дали имаш SD или HD приемник като конкуренцията предлага 160 -200 канала като поне 40-50 HD-формат, по добра цена, не плащаш за тях някакви допълнителни суми,изобщо който има други опции да не се хваща с тях.И друго когато си абонат на Булсатком като не си платиш да не би да не ти спират каналите,плащаш гледаш,какво толкова се нахвърляте на бтв,някой като не разбира от дума и се прави на тарикат така става лошото е за абонатите.До колкото разбирам те имат проблеми и с HBO и от нова година няма да излъчват канала така че нещата са май в некоректността или липса на финанси.

Я сега кажи кои са тези оператори, предлагащи безплатно 40-50 HD канала :mrgreen:

Има-има, зависи къде живееш,няма да правя реклама сега, а има някои оператори които са си пуснали каналите свободно и ако имаш телевизор с правилен вграден тунер, гледаш без допълнителни модули и устройства ама какво да ти обяснявам явно хал-хабер си нямаш има нет разрови се прочети и тогава питай подигравателно.

Не им обръщай внимание на лаиците и непросветените. ;)

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 22 дек 2012 14:54

Прекъсването ще засегне близо 1 000 000 домакинства, които са абонирани за услугите на “Булсатком”. Излиза, че поне двойно повече българи няма да могат да следят предаванията на най-гледаната медия.

от в-к "Труд".

По-малко промиване на мозъци? :)

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 22 дек 2012 14:56

mironi88 написа:Булсатком-а биват разкрити ден след ден. Не плащат на телевизиите, крадат картина и за мачовете от Испания, карат те да преминеш на HD приемници, а не предлагат такива, оставят те без половината канали и вдигат цените. С най-голямо удоволствие ще си сваля чинията скоро и ще намеря алтернатива.

За това ли разтягат логото на тв+ надясно? ;)

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 22 дек 2012 14:57

100 години 100 написа:
grasiani написа:
Muscarin написа:

Ако имаш тва, ако имаш онова.Много акота станаха. Има дръжки! Безплатен обяд няма!

Много е зле да си некомпетентен и незнаещ и да пишеш кой ти говори за безплатен обяд ,прочети хубаво, казвам че не плащаш нищо допълнително за HD канали, е какво сега и телевизор ли да ви купя че да гледате.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 22 дек 2012 14:58

Ако имаш тва, ако имаш онова.Много акота станаха. Има дръжки! Безплатен обяд няма![/quote]
Много е зле да си некомпетентен и незнаещ и да пишеш, кой ти говори за безплатен обяд ,прочети хубаво, казвам че не плащаш нищо допълнително за HD канали, е какво сега и телевизор ли да ви купя че да гледате.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 22 дек 2012 15:05

Сега на ход са Нова,Нова спорт и Диемите. :mrgreen:

Потребителски аватар
Shn0rhelez
Контакти:

Мнениеот Shn0rhelez » 22 дек 2012 15:06

Пичове,аз исках да се включа към Булсатком заради ТВ+ и най-вече заради испанското първенство и мисля,че тогава даваха NHL.Отидох в офис и тия ми казаха,че трябва да изчакам 3 месеца,докато дойдат техници.Помислих си за никъде не бързам ще изчакам.Въпросните 3 месеца минаха,техниците дойдоха,обаче се оказа,че нямам необходимото изложение за да ми сложат антената(в офиса никой не ми беше споменал какво изложение ми трябва).Предложих им да се качат на покрива(живея е кооперация).Отказаха ми понеже било много студено :shock: :shock: :shock: Можете да си представите за какви тотални непрофесионалисти говорим!От тогава съм им е... м.....
7:2 7:1 5:0 Не грухтете,а помнете!!!

Потребителски аватар
Jamala
Контакти:

Мнениеот Jamala » 22 дек 2012 15:07

mironi88 написа:Булсатком-а биват разкрити ден след ден. Не плащат на телевизиите, крадат картина и за мачовете от Испания, карат те да преминеш на HD приемници, а не предлагат такива, оставят те без половината канали и вдигат цените. С най-голямо удоволствие ще си сваля чинията скоро и ще намеря алтернатива.

За какво дигане на цени говориш?Цените от 2 години не са вдигани а на против вървят на долу.Като не ви харесва минавайте на кабеларка и проблема е решен

Върни се в “Свободна зона”