Долу ръцете от Феро

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Феро вече не ст. треньор на Ботев Пловдив

Мнениеот tinko » 10 дек 2012 14:30

13:44 - Ферарио Спасов вече не е старши треньор на Ботев. Новината съобщи самият той . Преди минути Феро се появи сам на стадиона и съобщи, че промяната е факт. "Разделяме се като нормални хора. Не очаквах такова нещо да ми се случи отново (след ЦСКА). Не сме обсъждали със собственика да заема друг пост в клуба. Решението явно бе взето отдавна. Днес само ми бе съобщено." - бяха първите думи на Феро. "Няма да водя отбора срещу Славия. Тук съм още няколко дни. Не искам да коментирам позицията на феновете сега. Ще направя това на пресконференция." - завърши Феро. Феро потвърди, че Мъри Стоилов е новият старши треньор на Ботев.

Потребителски аватар
russia

Re: Феро вече не ст. треньор на Ботев Пловдив

Мнениеот russia » 10 дек 2012 14:41

Те ти булка Спасовден! :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

BRAT4EDA
Контакти:

Re: Долу ръцете от Феро

Мнениеот BRAT4EDA » 10 дек 2012 16:17

28 точки ако не са добра атестация за треньора здраве му кажи,при положение,че бяхте по другите групи..дано се класирате за Уеафа-успех :!:

Потребителски аватар
rang
Контакти:

Мнениеот rang » 12 дек 2012 00:37

За съжаление ще трябва да гледаме Мъри начело на любимия отбор.Много ми е неприятен и не го харесвам , освен това е много противоречив като тренер и само с Левски е направил нещо, може би заради Сираков.Навсякъде другаде се е осрал тотално. Пожелавам на Феро много успехи и здраве и съжалявам за него. Интересното е , че в 7 дни спорт четох една статия за Маришката дружинка , която се заформя в управата на Ботев и това беше преди 2,5 месеца , там се казваше , че Феро ще го уволнят при първа възможност , ето , че излезе вярно!!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 12 дек 2012 22:57

http://gong.bg/view_article.php?article_id=315911
:shock: Кривия, какво му става? Какво е това обръщане срещу Феро, с който само допреди дни бяха един екип. Като отборът е играл слабо с изключение на 4-5 мача, защо не го е казал тогава, а го прави сега, зад гърба му. Много грозна постъпка.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
botev_plovdlv
Контакти:

Мнениеот botev_plovdlv » 13 дек 2012 20:55

ehh написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=315911
:shock: Кривия, какво му става? Какво е това обръщане срещу Феро, с който само допреди дни бяха един екип. Като отборът е играл слабо с изключение на 4-5 мача, защо не го е казал тогава, а го прави сега, зад гърба му. Много грозна постъпка.

Не забравяй че Кривия винаги е Прав

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 дек 2012 04:37

rang написа:За съжаление ще трябва да гледаме Мъри начело на любимия отбор.Много ми е неприятен и не го харесвам , освен това е много противоречив като тренер и само с Левски е направил нещо, може би заради Сираков.Навсякъде другаде се е осрал тотално. Пожелавам на Феро много успехи и здраве и съжалявам за него. Интересното е , че в 7 дни спорт четох една статия за Маришката дружинка , която се заформя в управата на Ботев и това беше преди 2,5 месеца , там се казваше , че Феро ще го уволнят при първа възможност , ето , че излезе вярно!!

То щото Феро хич не е противиречив като треньор,де...
ПП.Когато се назначава треньор,не се избира по красота или харизматичност.Моуриньо да не е "Мистър Свят"?Или Фергюсън?

Върни се в “Ботев”