Ботев Вр - Черно Море,неделя,14:00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Ботев Вр - Черно Море,неделя,14:00ч.

Мнениеот greenpeak » 10 дек 2012 20:45

fraport, ЧЕСТНИЯТ - Маринчо защо не качи в регистъра тази година фин. отчетa за 2011г. и приложението към него бе :mrgreen: ???
Как до 2010г. ги публикуваха, а???

Нещата се разсмърдяха много, благодарение на форума. Каквото тук сме качили никой от журналята не си е позволил да пише.

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 10 дек 2012 22:18

greenpeak написа:fraport, ЧЕСТНИЯТ - Маринчо защо не качи в регистъра тази година фин. отчетa за 2011г. и приложението към него бе :mrgreen: ???

Нещата се разсмърдяха много, благодарение на форума. Каквото тук сме качили никой от журналята не си е позволил да пише.

Какво значение има фин.отчет на ТИМ ? И да го публикува теб какво те топли и всички нас .Нас ни интересува състоянието на Черно Море ,а не фин .отчети на групировката .

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 11 дек 2012 09:41

fraport написа:
Кролик написа:Нарочно не писах вчера. Гледах как се пънете и не мога да ви схвана.

ТИМ знаят как се става 3-ти. А питате ли се защо сега не сме в челото на таблицата ?!? Защото ТИМ не искат да са там :!: Сами виждате, че назначеният треньор не трябва да е доказан, дори напротив. Първо се назначаваха помощниците, а сега си имаме мега недоказан треньор да се упражнява. Селекцията през последните години се прави със свободни агенти, да ви примонмя имената на Будинов, Заков и т.н. Точно същите като Попов, Ангелов, Янев и сие. Т.е. политиката на ТИМ е да не сме в челото на таблицата. Това не е случайно, това е начин на поведение.
Въпроса е: какво като псувате треньора и играчите ?! Може само да ви олекне, ама нищо друго няма да промените. Това е все едно да псувате слона, че не става за парашутист. Нормално като си взел играчи и треньор за Б група, да не можеш да се бориш за медали в А група, нали ?
Да нормално е да сме недоволни, затова напълно одобрявам плаката издигнат срещу РЪКОВОДСТВОТО. Точно там е мястото на фен клуба. Като има проблеми да търси контакт с ръководството и играчите. Да се търси диалог и начин за решаване на проблема.

Абе хора ТИМ си имат толкова много работа ,че не им е до някакъв отбор !!! НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ НАЙ -НАКРАЯ !!! Ако за нас Черно Море е нещо много важно и смисъл на живот за тях не е !!! Хората имат активи за милиарди левове и ако не ги управляват както трябва пазара ще ги измете .А ВИЕ ТУК СТЕ МИ ПОЧНАЛИ ДА ПИШЕТЕ НЯКАКВИ ЛЕГЕНДИ ТИМ БИЛИ ПРАВИЛИ НАРОЧНО ,НЕ ИМ ПУКАЛО ,НЕ ИСКАЛИ .АБЕ ХОРА РАЗБЕРЕТЕ ако и вие на главата имате стотици фирми и 20 000 души които чакат от теб заплати и ти няма да се сещаш за Черно Море .Да не мислите че Марин Митев по цял ден е по кафетата .Той човека от работа няма време един мач да изгледа те седнали да ми пишат как бил кроял планове за посредствено представяне на отбора и т.н . ТОЗИ ЧОВЕК НЯМА ВРЕМЕ ЗА ТОВА !!!! ОТ НЕГО СЕ ИЗИСКВА ДА ДАДЕ ПАРИ ...И ГО ПРАВИ . СЛОЖИЛ Е ДОВЕРЕНИ ХОРА ДА НЕ КРАДАТ И ДА УРЕЖДАТ МАЧОВЕ ,НО ТЕЗИ ХОРА НЕ РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ !!!! ДРУГИЯТ ВАРИАНТ Е ЕДИН КАТО КРАСЕН КРАЛЕВ ,КОЙТО ПРОДАДЕ МАЧА НА СПАРТАК ВН ПРЕДИ 6 ГОД ! НЕ ГОВОРЕТЕ ПРОТИВ ТИМ ,А ПРОТИВ ШАБАН И МАРИНОВ !!!! РАЗБЕРЕТЕ ЕДНО МАРИН МИТЕВ НЯМА ВРЕМЕ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ФУТБОЛ .

Под ТИМ, приемай РЪКОВОДСТВОТО на Клуба. Ясно е, че не са като Абрамович да висят постоянно на стадиона, но все пак дават парите. Който дава пари упражнява и контрол, дори 1 път годишно на общо събрание. Ако не ги кефи, че Черно Море е 10-ти уволняват/санкционират Маринов и Шабан. Ако се радват на 10-тото място :arrow: тогава ние няма за какво повече да се напъваме.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 дек 2012 10:00

fraport написа:
greenpeak написа:fraport, ЧЕСТНИЯТ - Маринчо защо не качи в регистъра тази година фин. отчетa за 2011г. и приложението към него бе :mrgreen: ???

Какво значение има фин.отчет на ТИМ ? И да го публикува теб какво те топли и всички нас .Нас ни интересува състоянието на Черно Море ,а не фин .отчети на групировката .

Какъв ТИМ бе, за отчетите на отбора ти говоря!!!
Стига си им целувал зад..ците на мутрите, аман вече.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 11 дек 2012 14:11

Като цяло първото полувреме играехме по-добре , второто Ботев бяха по-добри от нас! В началото фрапантен пропуск направи Дончо! Като цяло мисля, че Зафиров не става за треньор , ама Гонзо хептен не става! Има един треньор в момента , който е свободен - Ферарио Спасов! Той също може да ни свърши добра работа! Събота ще играем безсмислен реванш с Левски , дори и 3:0 да бием кел файда - отпадаме! Трябва голяма чистка откъм ръководство , треньори и футболисти!

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 11 дек 2012 16:53

Грешиш за отчета на ПФК. Подаден е на 25 юли по Интернет. "Дело" + кликване на "Заявление Г2" и разглеждаш.

Според мен Кролик е напълно прав. Наивно е да се мисли, че на ТИМ не им е ясно как се класира футболен отбор на призово място. Наивно е да се мисли също, че от много работа не им е до отбора. ПФК е предприятие отвсякъде, на всичко отгоре губещо. Ако от много работа нямат време да мислят за губещите си предприятия, отдавна да са се затрили от пазара.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 дек 2012 17:11

Мерси Varnauser, скоро не бях влизал в регистъра, ще проверя.

П.с.: Да, качилги е, дори си издърпах документите.

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 11 дек 2012 19:30

Евала качили са фин .отчет да живее Черно Море :) .....И какво стана сега какво се промени ? .Абе вие въобще знаете ли какво е да се занимаваш с бизнес .Аз имам 2 магазина за чанти и ходя по изложения и нямам време да си видя детето .Представям си ако управлявах 3-4 милиарда .Хората са БИЗНЕСМЕНИ РАЗБЕРЕТЕ ГО НАЙ-НАКРАЯ . Нямат време да мислят много много кой как играе и кой трньор каква тактика е избрал за мача .Назначили са си хора ,ДА НЕКАДЪРНИ но техни доверени хора .Да не уреждат мачове и да крадат .Това е истината за Черно Море . Нямаме футболен човек в ръководството ,и няма да имаме ако някой не спечели доверието на Марин Митев и се самопредложи . Не защитавам ТИМ ,но като плюеш по нещо е хубаво да дадеш алтернатива .И на мен не ми харесва ,че карам 10 годишна кола и ми идва да я извхърля ,НО КАКВО ПРАВИМ ПОСЛЕ ИМАМ ЛИ ПАРИ ЗА ПО-НОВА ......НЕ ..........ЗАТОВА СИ СТОЯ С ТАЯ ,ХАРЕСВАМ НЕ ХАРСВАМ ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 дек 2012 19:43

fraport, моето мнение е, че тези не са БИЗНЕСМЕНИ.
Тези, за мен са най-долна измет.

И не бъди толкова сигурен, че: "Назначили са си хора ,ДА НЕКАДЪРНИ но техни доверени хора .Да не уреждат мачове и да крадат."

Върни се в “Черно море”