XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- we are the champions
- Контакти:
Re: XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец, 28.11.12 / 14:30
какво трябва да стане да свирят дузпа срещу тоя отбор
Пхах, страничния съдия Трифонов определено удря здраво рамо на Лудогорец.

Разград кефите ли се?!?!? Такива титли купени...... и като гледам 12 човека фенове на Лудогорец подкрепят отбора си ......СМЕШНИ СТЕ, след чистата дузпа и чист гол на Ботев отмениха......

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
- we are the champions
- Контакти:
ТЕЗИ СЪДИИ ОТ ПЛОВДИВ НЯМА ДА СИ ТРЪГНАТ ЖИВИ 

- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Ооп абонатите нямат право да реват . Аре у лево. Казах че имаше дузпа ... Не съм аз съдия , кво да напрая че беше отзад и не видя !
- we are the champions
- Контакти:
Ивайло Лудогорец написа:Ооп абонатите нямат право да реват . Аре у лево. Казах че имаше дузпа ... Не съм аз съдия , кво да напрая че беше отзад и не видя !
дузпата е заеби ?! ... гола защо отмениха
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Заради засада... Миналата година да сте видели някой да р казал нещо на нас като не дадоха дузпа срещу ботев
-
- Контакти:
we are the champions написа:Ивайло Лудогорец написа:Ооп абонатите нямат право да реват . Аре у лево. Казах че имаше дузпа ... Не съм аз съдия , кво да напрая че беше отзад и не видя !
дузпата е заеби ?! ... гола защо отмениха
имаше двама отзад. Ако си съдия няма ли да вдигнеш флага. А ако си съдия няма ли да свириш. Грешка ама човешка. Признавам, че дори и в моите очи изглежда все едно че подпират Лудогорец.
Ивайло Лудогорец написа:Ооп абонатите нямат право да реват . Аре у лево. Казах че имаше дузпа ... Не съм аз съдия , кво да напрая че беше отзад и не видя !
Абонати?
Приятел, Лудогорец ще изживее своята слава, тя няма да е вечна, защото отбора е от твърде малък град с малка фенска маса и нисък обществен интерес. За нас ще е радост отбора ви да се превърне в нещо като Литекс, в аспект да произвежда добри играчи в хубавата база и малкият град, където няма изкушения и нощен живот.
НО... След няколко години и Левски и ЦСКА ще имат положителен баланс срещу вас, а вие ще се настанте удобно в местата около 3 до 6-7. Така че наглостта ти е неподплатена.
Идеята ми е, че отбора ви явно играе добре, но много ми прилича на онзи на Литекс от първенството 97-98 година. А именно получавате прекалено много помощ...
А истината днес е, че може да сте надиграли игрово Ботев, но Ботев имаха незачетен гол и дузпа. И реалният резултат би бил 1:1 или 2:1. Това е.
Последна промяна от RIR на 28 ное 2012 16:22, променено общо 1 път.
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Признавам че резонния резултат беше х . Такива победи не са толкова сладки . Но футбол ...навсякъде правят грешки ...