Наистина ли ритника означава побутване с крак

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Наистина ли ритника означава побутване с крак

Мнениеот vaskonti » 14 ное 2012 20:04

rsk написа:
percival написа:
rsk написа:Е вие понеже играете много силен и красив футбол сте на 4 място с 9 точки зад първия :lol:
Думите ти между другото важат и в пълна сила за Бандаловски, който на дербито нито бе изгонен, нито после наказан :idea:

Чудно защо ли трябваше да бъде изгонен само във вашите очи ?

Нали обясняваш, че за удар без топка се дават 3 мача наказание. Удар без топка няма ли? Снимката не виждаш ли?
Ебати замъгления си явно...

Аз виждам хващане... знам ли, може би съм замъглен и аз :oops:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 14 ное 2012 20:05

Ти си замъглен по принцип. Хваща го и след това го бутна. За това не се ли дава картон бе, отворко?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 ное 2012 20:06

rsk написа:Ти си замъглен по принцип. Хваща го и след това го бутна. За това не се ли дава картон бе, отворко?

Последно - хваща го и го бута или го удря?
Отворко?
[/center]

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 14 ное 2012 20:08

vaskonti написа:
rsk написа:Ти си замъглен по принцип. Хваща го и след това го бутна. За това не се ли дава картон бе, отворко?

Отворко?

Хваща го, за да не падне като го бутне! :lol:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 14 ное 2012 20:50

от tzvetan_tee на 14 Ное 2012 13:06
След снимката с Бандата, затихнаха розовите... :) :) :) :) Типично по партийно :lol:

Сега са на конгрес,да си промият мозъците и да решат какво да говорят в синхрон.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 14 ное 2012 21:15

Какво се хванахте като удавници за сламка ? Автора ви е изброил няколко примера,аз ви добавих още няколко ,а насреща се хващате за един и то доста неясен !
Само да попитам ,въпреки създаденият ви медиен,финансов,Бфсарски и съдийски комфорт ,доволни ли сте от играта на отбора ви ? Доволни ли сте от футболистите ви ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 ное 2012 23:04

percival написа:Какво се хванахте като удавници за сламка ? Автора ви е изброил няколко примера,аз ви добавих още няколко ,а насреща се хващате за един и то доста неясен !
Само да попитам ,въпреки създаденият ви медиен,финансов,Бфсарски и съдийски комфорт ,доволни ли сте от играта на отбора ви ? Доволни ли сте от футболистите ви ?

Искам да попитам нашите сини "приятели" щеше ли да започне първенството по футбол ако лицето Кучев беше заявило на 3.08. че на отборът на Левски им е забранено да картотекират новите си 11 футболисти,защото един от новите футболисти който е картотекиран от БФС ,бил имал проблеми с картотеката си.Имам въпрос ,след като Анисе беше спорен,защо го картотекираха от БФС,за да могат да накажат 11 футболисти,които са дошли в ЦСКА да си вадят хляба ли.Нямаше ли да е по-интригуващ шампионата ако на всички отбори беше дадено право на равен старт.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 14 ное 2012 23:24

vaskonti написа:

Отворко?

Има ли значение? И в двата случая трябва да получи червен картон. Отворко си, понеже го раздаваш много знаещ, ама си въздух под налягане.
percival, преглътни факта, че сте четвърти и спри да пикаеш газ. Не си ли свикнал да не сте шампиони? Вече 5 години стават...
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 ное 2012 08:52

rsk написа:
vaskonti написа:

Отворко?

Има ли значение? И в двата случая трябва да получи червен картон. Отворко си, понеже го раздаваш много знаещ, ама си въздух под налягане.
percival, преглътни факта, че сте четвърти и спри да пикаеш газ. Не си ли свикнал да не сте шампиони? Вече 5 години стават...

Има значение защото нонстоп ни убеждаваш какъв страшен удар се виждало, сега пък било хващане и бутане. Само че хващане и бутане става нонстоп при всяко едно спречкване на терена, ама не се раздават червени картони за подобни неща! Червен картон се дава когато някой прекали и удари съперник! Но за бутане, дърпане и държане при обща разправия между играчите, аз не помня някой някога да е изгонен. Но не помня вероятно щото съм въздух под налягане и спомените ми се размиват и губят...
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 ное 2012 09:19

Лелеее, и на вас ви не е лесно. :roll:
Последна промяна от Tommi на 15 ное 2012 11:15, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “ЦСКА”