Денят за отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Re: Денят за отбора

Мнениеот RENAULT » 27 ное 2010 14:23

Ей тази преса разду много тези Червени картони....Голямо нещо,голямо чудо....
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 27 ное 2010 21:42

[center]Кристиано: Глупост е да говорим за дуел между мен и Меси[/center]
Супернападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо чака с нетърпение, но не вманиячено сблъсъка с Барселона в понеделник. "Глупост е да говорим за дуел между мен и Меси", сподели CR7 на пресконференция днес на "Бернабеу".

"Не е ясно дали мачът ще е решаващ за титлата - ще видим. Играем за победата, срещата е много важна за нас", категоричен беше португалският флангови нападател.

"Аз съм просто един футболист от отбора. Нещата вървят добре както с мен, така и с отбора. Всички сме отговорни. Всеки иска да даде най-доброто от себе си", призна Кристиано. "Не съм обсебен от Барса. Нормално е да съм нахъсан, но не съм вманиячен", разкри още "седмицата" на столичани.
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 28 ное 2010 10:07

[center]
Кедира и Игуаин готови за Ел Класико

Германският халф Сами Кедира и аржентинският нападател на Реал Мадрид Гонсало Игуаин са възстановени от травмите, които ги измъчваха и ще могат да играят в предстоящото Ел Класико срещу Барселона.

Двамата футболисти пропуснаха последния мач на „белия балет” срещу Аякс от Шампионската лига, а също така отсъстваха и от последните занимания на отбора.

Все пак Кедира и Игуаин се натоварваха наравно със своите съотборници в последната тренировка на отбора.

Старши треньорът Жозе Моуриньо затвори за журналисти и фенове заниманията на отбора преди дербито с Барселона.
[/center]
Това е супер, но на мен ми се иска този път Бензема да започне като титуляр.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 28 ное 2010 10:09

Марсело: Да бием в Ел Класико няма да ни донесе титлата

Защитникът на Реал Мадрид Марсело заяви, че победа над Барселона в Ел Класико в понеделник няма да гарантира титлата в Примера дивисион на неговия отбор.

В момента „белият балет” има точка преднина пред своя конкурент. В последните 4 сблъсъка обаче неизменно победител бе Барселона, така че мачът няма да е никак лесен за отбора на Моуриньо.

Марсело все пак смята, че Реал ще успее да победи. „Ще бъде по-добро дерби от другите, които играхме и искаме да спечелим, защото това ще е голяма стъпка към Ла Лига”.

„Все пак, дори и да бием на Ноу Камп, това не означава, че ще спечелим лигата. Тези, които участват в първото си Ел Класико ще разберат за какво всъщност играят. Това е важен мач в техните кариери”.

„Не трябва да се приспособявам към стила на игра на Барселона. Трябва да се приспособя към този на Реал Мадрид. Нямаме причина да се страхуваме от никого. По време на мача ще видя, дали ще трябва да прекарам повече време атакувайки или защитавайки се.

И аз съм на същото мнение. Титлата този сезон няма да се реши само от двете издания на Ел Класико

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 28 ное 2010 10:12

Моуриньо: Напрежението е върху Барселона

Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо продължава психологическата война преди Ел Класико в понеделник. Според Специалния напрежението преди мача е изцяло в лагера на Барселона.

„Аз винаги съм се справял с напрежението, приемам го, така че защо нещо такова трябва да ме притеснява? Аз знам, как да играя срещу Барселона. Ако наложиш своя собствен стил върху тях, за тях ще стане трудно и половината битка е спечелена”, споделя португалецът.

„Ако искаш да играеш по начина, по който те го правят, ще загубиш, защото индивидуално и колективно те са най-добрите в това, което правят. Не може да им дадеш да те хванат в първата фаза на владеене на топката. Трябва да преминеш директно от отбраната към втората или третата фаза с дълги движения на топката, за да ги изненадаш”.

Относно очакваната с интерес битка между Кристиано Роналдо и Лео Меси, Моуриньо коментира: „Кристиано е в изключителна форма за Реал и ще покаже тази увереност в мача. Той е заплаха срещу всеки и Барселона почти сигурно ще обърне специално внимание върху него. Но ще бъде голям тест за него и за по-младите играчи в отбора”.

„Кога да кажа, че напрежението не е върху нас, а върху Барселона. Философията ми винаги е била същата. Печелим и губим като отбор. Барселона е много сработен отбор, работят дълго време заедно, докато ние сме заедно от няколко месеца”, завърши Специалния.

Психовойната продължава :roll:

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 28 ное 2010 10:47

UNBEATABLE написа:Това е супер, но на мен ми се иска този път Бензема да започне като титуляр.

И на мен така ми се иска, но е малко вероятно... :oops: :roll:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 28 ное 2010 10:59

Според мен, Моуриньо има право. Барселона влиза в този мач като фаворит, домакин, имат много по-сработен и опитен отбор.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 28 ное 2010 11:02

Madridist написа:Според мен, Моуриньо има право. Барселона влиза в този мач като фаворит, домакин, имат много по-сработен и опитен отбор.

Така си е. Нашия отбор е от едва няколко месеца, а каталунците играят с този състав от много време.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 ное 2010 15:03

[center]
УЕФА се очаква да наложи сериозна финансова глоба на Реал Мадрид
[/center]
Дисциплинарната комисия на УЕФА ще излезе утре с официално решение за червените картони, които си изкараха играчите на Реал Мадрид Серхио Рамос и Чаби Алонсо в последния мач на отбора в Шампионската лига срещу Аякс.
Очаква се Дисциплинарната комисия да наложи само сериозна финансова глоба на „белия балет”, тъй като по наредбите на УЕФА играчите не могат да бъдат наказани за повече от една среща.
Президентът на УЕФА Мишел Платини също би трябвало да присъства на заседанието на комисията.
В част от испанските медии се появи информация, че четиримата играчи участвали в заговора – Йежи Дудек, Икер Касияс, Серхио Рамос и Чаби Алонсо могат да бъдат наказани за по три срещи и да пропуснат двубоите от осминафиналите на Шампионската лига, но това най-вероятно няма да се случи.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 29 ное 2010 16:10

Madridist написа:[center]
УЕФА се очаква да наложи сериозна финансова глоба на Реал Мадрид
[/center]
Дисциплинарната комисия на УЕФА ще излезе утре с официално решение за червените картони, които си изкараха играчите на Реал Мадрид Серхио Рамос и Чаби Алонсо в последния мач на отбора в Шампионската лига срещу Аякс.
Очаква се Дисциплинарната комисия да наложи само сериозна финансова глоба на „белия балет”, тъй като по наредбите на УЕФА играчите не могат да бъдат наказани за повече от една среща.
Президентът на УЕФА Мишел Платини също би трябвало да присъства на заседанието на комисията.
В част от испанските медии се появи информация, че четиримата играчи участвали в заговора – Йежи Дудек, Икер Касияс, Серхио Рамос и Чаби Алонсо могат да бъдат наказани за по три срещи и да пропуснат двубоите от осминафиналите на Шампионската лига, но това най-вероятно няма да се случи.

Плашат куче със салам 8-) 8-) 8-)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Върни се в “Реал Мадрид”