k.dimitrov написа:nasko75 написа:[човече, съжалявам, че не съм гледал останалите три мача от този сезон...но повярвай ми, имам някаква идея за футбола
Венко е момче с лимитирани качества, но мачът в Пловдив не е заради нег...може би неговата грешка сте видели само...Мачът за купата в Пловдив заради кого го загубихме миналата година? Както и лагерът на Ботев в Поморие тази зима без да се плаща и двата отбора строени да играят контроли...ако загубим и пролетта в Бургас, а ВЕНКО не играе, вече ще ме разбереш ли?
относно съзряването - познавам някои юноши от т.нар Европейски шампиони (поради рпофесията ми и местожителството ми)...вероятно си наясно, че сме имали и доста солидна бройка 22-23-годишни юноши...а пък румънските юноши какви са били, не искам да коментирам...
надявам се, че всички са наясно, че футболът е различен. Когато някой не се развива или е в началото, БГ е равностойна, но после ония като запалят мотора...виждаш...последният пример е Станките - то по пирнцип е рпотивоестествено женска борба, ама нациите с човешки потенциал като се амбицираха и вече се срещат с истината някои хора...трябва да се работи, както смешно казва Любчо Пенев. Но тука хората идея си нямат от елементарни неща...като се видим на живо, повече
Наско, смятах да не ти отговарям, защото мога да предизвикам още един дълъг спор, но нещо ме гложди отвътре и отговарям. Според мен един футболист заслужава място в определен отбор не защото е израстнал в школата му, а защото има качества и ги доказва във всеки един мач. За мен Венко няма качествата, за да играе в А група. Закопавал е отбора не в един или два мача. Почти няма развитие в неговата игра, най-вече в защитна фаза, а това за него е основно. Изпада в смешни и глупави ситуации. За мача в Пловдив - отборът игра много силно и ако не бяха фрапантните грешки на Венко, резултатът сигурно би бил съвсем друг. За дългите години, в които гледам Черноморец, единствено един футболист е успял да се преобрази и то на поста бек, само че ляв - Иван Пазачев.
Беше същия като Венко когато започна в отбора - не умееше да се пласира, смешен в посрещането на противника - понякога с 2 ръце напред, рисков в единоборствата, по една случайност не го освободиха, но остана дълбока резерва и изведнъж, мисля на третата година се преобрази, за да стане титуляр и един от най-обичаните футболисти в Бургас. Единствената ми надежда за Венко е да го последва, иначе с тази рискова игра няма място в отбора.
Относно съзряването - не обичам да влизам в конспирациите, които ми предлагаш, може и да е имало и такива състезатели, но не съм сигурен. Ще те запитам друго, сигурно трябва да знаеш, ако не, не ти е проблем да се информираш - кога навлязоха в мъжкия отбор на Черноморец (Ботев), а и в националните гарнитури - Пейо Николов и Тотко Дремсизов, Георги Маджаров и Иван Притъргов, Валентин Делиминков и Руси Гочев, Иван Илчев и Иван Йовчев, Владимир Стоянов и още много други, които в момента пропускам. А да не забравяме и Гошо Терзиев - по начина, по който се развива и утвърждава в отбора, може да се предвиди скорошното му израстване като един от най-добрите български футболисти.
Голям великан си

или поне имал ли си контакти с хора от високото и успешно ниво във футбола - нямам предвид българи, имам предвид от световния футбол