Ивайло Петев (Фен тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ивайло Петев (Фен тема)
Ако Гулдан си е тръгнал заради това ще е изключително голяма загуба. Липсата му се усеща във всеки един момент..
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

fen-fen написа:В
Чета по горе, че отношението му към футболисти и персонал било доста грубо.
Чувал съм го от много места, и съм сигурен че е и истина....
Статията със Златковски преди време също е красноречива..
http://www.***.eu/news133958.html - заменете звездичките със ***
Не че Златковски е цвете, но за това съм склонен да му вярвам.
Изглежда някакъв отмъстителен Петев - така постъпи и с Миро Антонов, Димо Атанасов...да не говорим и за отношението към Бадема, който бе здрав, а не играеше...
За мен лично нито Димо Атанасов, нито Миро Антонов са по -слаби от един Бакалов, а те отдавна са аут а той даже и чат-пат и тутуляр го бара...
Гулдан е последният футболист, с когото Петев би се разделил, без да е принуден да го направи. Спомнете си колко разчиташе на него. Приписвате на Петев всичко лошо. Това е един цял екип. Предполагам, че има един курс на контролирано снижаване. Без това, Лудогорец щеше да е по-силен през пролетта и с Петев. Не отричам грешките му (главно поради неопитност и твърдогравие, непризнаване на грешките), но да не бъдем крайни. Гледал съм доста тренировки на Лудогорец и не съм видял лошо отношение на Петев към футболисти. По-скоро съм си мислел, че е нужно да е по-голям авторитет пред тях. В последните мачове наистина не си призна грешките, а посочи само техните.
[center]
[/center]

Ивайло Петев сменя Стойчо на Армията ?
http://www.***.eu/news197674.html
http://www.***.eu/news197674.html
Изповедта на Петев: Инцидентът беше планиран. Станах жертва, знаете на кого
Не съм престъпник или крадец, с какво заслужих това
Ивайло Петев даде пресконференция, на която обясни всичко от последните два дни. Както е известно, във вторник фенове го съблякоха гол до кръста, тъй като според тях той не е достоен да носи синята фланелка. По-рано днес стана ясно, че Петев няма да води „Левски“. Според треньора инцидентът е бил предварително планиран от фенове, които вероятно за първи път идват на стадиона. Петев не пожела да отговори дали е станал жертва на интриги между шефовете в клуба с думите: „Станах жертва, на кого, вие най-добре знаете.“
Ето цялото изказване на Ивайло Петев:
„Искам да благодаря на ръководството на „Левски“ за поканата, която беше отправена към мен. С най-добри чувства я приех, имах изключително големи амбиции, за да мога да дам своя принос за излизане от моментното състояние на „Левски“. Но това, което се случи вчера за мен, най-вероятно и за вас е изключително грозна ситуация и сцена, която се разигра. Дали е тенденциозно или не, аз имам мнение, но ще го запазя за себе си. Поради поредни такива за в бъдеще аз не бих желал да работя в такава обстановка в навечерието на клуб, който ще отпразнува 100-годишнината си. Това ми е мотивът, за да не съм треньор на „Левски“, започна Петев.
„Много неща премислих, все пак се съобразявам с мнението и на семейството ми, което не е маловажно. Не съм престъпник или крадец, а вчера се почувствах точно такъв. С какво съм заслужил това нещо?! Дойдох с най-добри чувства, исках да работя. Условията, за които се бяхме споразумели, бяха в дългосрочен план, за да мога да оставя във времето своя белег. Това нещо не се случи поради причини, които ви казах“, добави наставникът.
На въпрос, дали смята, че този случай е инсцениран от ръководен фактор в клуба, Петев отговори: „Не знам, но всичко беше планирано. Нямам идея кой има интерес. Аз съм най-малкият виновник в инцидента. Ощетен съм, не съм очаквал, че такова нещо може да се случи в 21 век. Аз станах жертва, но на кого и на какво, вие най-добре знаете. Аз дойдох с най-добри чувства да променя някои неща в „Левски“ и „Левски“ да изглежда така, както искат привържениците му.
На въпрос, давал ли е интервю, в което е казвал, че е фен на ЦСКА, Петев отговори: "Вчера на излизане от "Герена", може да го извадите, повтарям го и днес, не съм казвал такова нещо, не симпатизирам на друг столичен клуб."
"Не съм предупреждаван, че ще има провокации. Аз съм наясно при положение в последните две години какво се случи с предишния ми отбор, че ще има хора, които ще негодуват. Но начинът, по който стана това нещо вчера, е ненормален. Спах напълно спокоен. Сега, не мога да кажа дали е бил здравословен сънят ми. Но имаше изключително разочарование в семейството ми, което е едно от нещата да откажа това предизвикателство. А бях готов на всичко да помогна на „Левски“. Нарушават моите достойнства като човек, днес съм аз, утре може да е друг. Това е изключително грозна постъпка и не случайно е обиколила цял свят днес. Водих разговори с ръководството, но вече бях взел решение сутринта", добави Петев.
http://www.blitz.bg/sport/article/198133
[offtopic]Не съм му фен,но съм съпричастен[/offtopic]
Не съм престъпник или крадец, с какво заслужих това
Ивайло Петев даде пресконференция, на която обясни всичко от последните два дни. Както е известно, във вторник фенове го съблякоха гол до кръста, тъй като според тях той не е достоен да носи синята фланелка. По-рано днес стана ясно, че Петев няма да води „Левски“. Според треньора инцидентът е бил предварително планиран от фенове, които вероятно за първи път идват на стадиона. Петев не пожела да отговори дали е станал жертва на интриги между шефовете в клуба с думите: „Станах жертва, на кого, вие най-добре знаете.“
Ето цялото изказване на Ивайло Петев:
„Искам да благодаря на ръководството на „Левски“ за поканата, която беше отправена към мен. С най-добри чувства я приех, имах изключително големи амбиции, за да мога да дам своя принос за излизане от моментното състояние на „Левски“. Но това, което се случи вчера за мен, най-вероятно и за вас е изключително грозна ситуация и сцена, която се разигра. Дали е тенденциозно или не, аз имам мнение, но ще го запазя за себе си. Поради поредни такива за в бъдеще аз не бих желал да работя в такава обстановка в навечерието на клуб, който ще отпразнува 100-годишнината си. Това ми е мотивът, за да не съм треньор на „Левски“, започна Петев.
„Много неща премислих, все пак се съобразявам с мнението и на семейството ми, което не е маловажно. Не съм престъпник или крадец, а вчера се почувствах точно такъв. С какво съм заслужил това нещо?! Дойдох с най-добри чувства, исках да работя. Условията, за които се бяхме споразумели, бяха в дългосрочен план, за да мога да оставя във времето своя белег. Това нещо не се случи поради причини, които ви казах“, добави наставникът.
На въпрос, дали смята, че този случай е инсцениран от ръководен фактор в клуба, Петев отговори: „Не знам, но всичко беше планирано. Нямам идея кой има интерес. Аз съм най-малкият виновник в инцидента. Ощетен съм, не съм очаквал, че такова нещо може да се случи в 21 век. Аз станах жертва, но на кого и на какво, вие най-добре знаете. Аз дойдох с най-добри чувства да променя някои неща в „Левски“ и „Левски“ да изглежда така, както искат привържениците му.
На въпрос, давал ли е интервю, в което е казвал, че е фен на ЦСКА, Петев отговори: "Вчера на излизане от "Герена", може да го извадите, повтарям го и днес, не съм казвал такова нещо, не симпатизирам на друг столичен клуб."
"Не съм предупреждаван, че ще има провокации. Аз съм наясно при положение в последните две години какво се случи с предишния ми отбор, че ще има хора, които ще негодуват. Но начинът, по който стана това нещо вчера, е ненормален. Спах напълно спокоен. Сега, не мога да кажа дали е бил здравословен сънят ми. Но имаше изключително разочарование в семейството ми, което е едно от нещата да откажа това предизвикателство. А бях готов на всичко да помогна на „Левски“. Нарушават моите достойнства като човек, днес съм аз, утре може да е друг. Това е изключително грозна постъпка и не случайно е обиколила цял свят днес. Водих разговори с ръководството, но вече бях взел решение сутринта", добави Петев.
http://www.blitz.bg/sport/article/198133
[offtopic]Не съм му фен,но съм съпричастен[/offtopic]
-
- Контакти:
Не само ти. Не това беше начинът да бъде изгонен или пък да бъде даден урок на синьото ръководство.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Добре,че нямаше долнище на Левски,че ония примитивните и него щяха да събуят.Жалка картинка.
Добре направи, че се оттегли. В деня на инцидента не реагира прибързано. Като цяло се държа достойно в ситуацията.
Честно казано, беше ми малко смешна самодоволната му усмивка в началото на пресконференцията. Щеше да ми е интересно да видя какво ще направи в "Левски". Имаме тук една дискусия и ще ни е интересно на всички. Сега предполагам, че ще отиде или в Литекс или в чужбина.
Честно казано, беше ми малко смешна самодоволната му усмивка в началото на пресконференцията. Щеше да ми е интересно да видя какво ще направи в "Левски". Имаме тук една дискусия и ще ни е интересно на всички. Сега предполагам, че ще отиде или в Литекс или в чужбина.
[center]
[/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
Знаете, че не го харесвам, но няма как да оправдая случилото се. Донякъде съжалявам, че не стана треньор на "Левски", защото според мен с пълна сила щяха да се видят всичките му качества (и липса на такива). Петев го виждам като треньор на "ЦСКА". Това, че е техен привърженик го каза, няма какво да се оправдава, но това за мен не е причина за подобна реакция. Петев щеше да е пределно мотивиран да се представи добре. Друг е въпросът долколко щеше да му се отдаде.

Срамно беше това, което се случи на пресконференцията. Дано Петев превъзмогне това унижение, което той не заслужаваше. Бакиите са си техни, защо трябваше да въвличат и Петев. Радвам се, че не стана треньор на Левски, а също така и че прояви достойнство като отказа на следващия ден. Дано дойде ден, в който да натрие носовете на тези, които го унизиха. Мисля, че ще стане треньор в чужбина и то в най-скоро време.