Левски София-Черноморец Бургас 11.08.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Левски София-Черноморец Бургас 11.08.2012

Мнениеот subzero » 12 авг 2012 00:03

ntodorov написа:
subzero написа:Нейчо,де се губиш,бре ??? :roll:

Почивах си Данка, ама не успях баш... :|

Поне си опитал. Някои и това не успяваме. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 12 авг 2012 00:44

Момци, споделете какво е станало със закъсалите. Надявам се всичко да е наред :? За мача прочетох набързо, доколкото разбрах сме имали по чистите положения. Ако някой го е гледал на живо или по Скат нека анализира доколкото може. Изядох си ноктите докато вляза в обхват и успея да разбера нещо. Много странна защитна формация :shock:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 авг 2012 00:45

Devian написа:Момци, споделете какво е станало със закъсалите. Надявам се всичко да е наред :? За мача прочетох набързо, доколкото разбрах сме имали по чистите положения. Ако някой го е гледал на живо или по Скат нека анализира доколкото може. Изядох си ноктите докато вляза в обхват и успея да разбера нещо. Много странна защитна формация :shock:

Ми що странна ?? То няма кой. Ники Николов вероятно е контузен,щото не е в групата.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 12 авг 2012 00:46

С две думи за мача - равностоен, с по три - четири положения за отбор. Левски вкараха едното, ние нямахме този късмет. Играта, която показаха момчетата ме прави оптимист за бъдещето на Черноморец!

п.п. За сетен път се убеждавам, че не заслужаваме отбора си :(

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 12 авг 2012 00:48

subzero написа:
Devian написа:Момци, споделете какво е станало със закъсалите. Надявам се всичко да е наред :? За мача прочетох набързо, доколкото разбрах сме имали по чистите положения. Ако някой го е гледал на живо или по Скат нека анализира доколкото може. Изядох си ноктите докато вляза в обхват и успея да разбера нещо. Много странна защитна формация :shock:

Ми що странна ?? То няма кой. Ники Николов вероятно е контузен,щото не е в групата.

Ники Николов беше при нас в "агитката".

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 авг 2012 00:49

petkan написа:
subzero написа:

Ники Николов беше при нас в "агитката".

Петьо на "Хепи" ли си ? Отбора с вас ли е ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 12 авг 2012 00:52

Тц, на Боровец.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 авг 2012 00:54

Тва Спиртала баси ташака. Пише "Отзиви след Левски-Черноморец" и кът цъкнеш.....Пелето и Де Карвальо(на английски). Все едно само те са играли. Ташааак!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 авг 2012 01:04

Някой знае ли, какво се случва с момчетата от автобуса и къде се намират сега. Не ми е удобно да звъня отново на Владо. Предполагам, че може да отмаря с чело на прозореца. :|
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 12 авг 2012 10:07

Странен ми се видя състава най-вече заради включването на Димов,който е бил предпочетен пред Венко :? Не знам защо,ама съм останал с впечатлението,че Пламен е накрая на опашката.Този трансферен период така и не привлякохме централен защитник и десен бек,дори и да си бяхме спестили десния бек,понеже Терзиев може да покрива тази позиция,то при един новопривлечен централен защитник Херо можеше да разчита на Траян и на поста ляв бек.Като цяло от това,което прочетох започваме по-добре сезона сравнение с предния,където също не играхме лошо в първия кръг,но нямахме чистите голови положения иначе резултата е един същ....
=======
Дотук с мача,да обърнем малко внимание и на феновете.Виждам доста разочаровани,но все пак поне според мен е рано за генерални изводи,а лично мое мнение е,че е по-важно колко ще са на последния мач,независимо от представянето и класирането отколкото на първия,пък било то и срещу Левски(на които не знам защо трябва да се обръща по специално внимание,просто един от 15-те отбора,които трябва да бием).Няма как толкова лесно да бъдат наваксани пропуснатите 18 години след изпадането на Черноморец през 94-та,определено ще отнеме доста време и усилия при това най-малко няколко години,още повече по начина,по който се опитва,а именно без показването на мускули и агресия.Факторите,които трябва да се преборят са доста и ако почна да ги изброявам предполагам,че ще изпусна някои от тях,но поне ще се опитам да изброя част от тях като се почне от разнообразните развлечения,мине се през недоимъка,миграцията,спадащия шовинизъм, телевизионното пресищане с футбол и т.н.Отделно видно е,че не само ние страдаме от това,така че според мен място за отчаяние няма,още повече у хората полагащи сезифовски усилия да бутат камъка нагоре по баира.
[offtopic]Не успях да видя пресконференцията след мача,но останах неприятно изненадан от това,което беше предадено в Топ-а,а именно думите на Чиликов:Играхме срещу Левски,трябваше да се съобразим :shock: Че какво има да се съобразяваш с Левски топката е еднакво кръгла и за двата отбора,ако може да цитирам един футболен специалист от немски произход.Вие нали затова сте там,за да учите отбора да не се съобразява с никой и да бие наред,ако не е така,не мисля,че някой има място в отбора,дори и Херо.Разбирам,че Чиликов се старае да бъде умерен,ама чак толкова :o Едно е да каже,опитахме се да постигнем това,с което очаквахме да надиграем Левски,но не се получи,ама да излезеш и да кажеш,ама то трябва да се събразяваме с този или онзи е като да започваш мача със свалени гащи :([/offtopic]
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Върни се в “Черноморец”