Суперкупа: "Лудогорец" - "Локомотив" Пд FT: 3:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Суперкупа: "Лудогорец" - "Локомотив" Пд

Мнениеот D.Georgiev » 11 юли 2012 16:53

hijack1 написа:
D.Georgiev написа:Тази подготовка Костадинов беше един от играчите, който ми направиха най-добро впечатление (включително от титулярите). Момчето може отлично както да изпълнява дефанзивни функции, така и да се включва активно в изграждането на играта. Младежки национал, записа минути миналия сезон, отбеляза не малко голове като за неговия пост, напълно заслужава титулярното място днес! Деко не го виждам на тази позиция, просто той без да си използва скоростта и визията над играта ще е половин играч. Жалко, че мачът дори по телевизията няма да мога да го гледам, утре ще го изгледам на запис.

В повечето заведения на центъра ще го дават мача, аз даже си мисля да отскоча до Силвената :lol:

Не, не ми е това проблемът. Имам ангажимент, иначе щях да отида и на стадиона. Мерси все пак :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
DelijePlovdiv
Контакти:

Мнениеот DelijePlovdiv » 11 юли 2012 16:57

Muscarin написа:След днешните контроли съм убеден,че ще има голяма гавра за аграрните.

Не използвай вашето име срещу нас. :lol:

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 11 юли 2012 18:48

D.Georgiev написа:
bianchi написа:Победа за Домувчиев 1 2 гола разлика.

И на финала ли Домусчиев ви победи? Съдията ли беше виновен? Играчи ли ви бяхме хванали или вие просто бяхте във върховна форма? Поредния смешен фен на богопомазаните. Те евентуално биха могли да загубят единствено от "Реал" или "Барса", но само ако съдията подпре нещо противника. "Локото" честен мач не губи! Много бързо забравяте колко жалка продукция изнесохте на финала. Тогава бяхте по-ниски от тревата. Минаха два месеца и пак се започна...

Уважавах те, но с тези изказвания ми падаш все повече и повече в очите. Като фенове си отговаряме за нашите действия и представяния. Хореография като тази, която направихме може да ви послужи само за пример! ТИ знаеш ли какво е да заведеш 10 000 на 5 часа път от града им, бе? В работен ден, край на срок за учениците, насред сесия за студентите и пореден отпуск за мач в работен ден за работещите. Не си отворих устата след мача, защото бях засрамен от начина, по който футболистите ни играха, но ти не спираш да ни плюеш като публика. Спести си обясненията колко малък град сте, защото и ние сме 7 пъти по-малки от София, но не отстъпваме с нищо на "грандовете". Също така не почвай с щетите на стадиона, защото ние си платихме всичко до стотинка както всеки път правим. Относно съдията, това, което Узунов направи е съдииски трик добре му познат като топ арбитър на България. Предпочете да се застрахова и всеки да следи съдията, отколкото да ни заколи и после да ревем. Този съдия не веднъж е показал неадекватно ръководене на наши мачове. Пак ти казвам, имай малко съвест и чест. Не може така да плюеш отбор, с който едва-едва направихте равен в първия кръг ( всички знаем как ). А да плюеш феновете му след подвига, който направиха на финала е направо срамно. Да, 10 000 през 2012 е подвиг. 10 000 на 5 часа път от родния им град. 10 000 на възраст от 1 до 90 години.

Ще видим какво ще стане днеска, но мача няма да е със същия заряд, поне за нас локомотивци и все пак се надявам да бием.

Гответе се от другата година за поне 4 мача с пловдивчани!

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 11 юли 2012 19:44

Arto написа:
D.Georgiev написа:
bianchi написа:Победа за Домувчиев 1 2 гола разлика.

И на финала ли Домусчиев ви победи? Съдията ли беше виновен? Играчи ли ви бяхме хванали или вие просто бяхте във върховна форма? Поредния смешен фен на богопомазаните. Те евентуално биха могли да загубят единствено от "Реал" или "Барса", но само ако съдията подпре нещо противника. "Локото" честен мач не губи! Много бързо забравяте колко жалка продукция изнесохте на финала. Тогава бяхте по-ниски от тревата. Минаха два месеца и пак се започна...

Уважавах те, но с тези изказвания ми падаш все повече и повече в очите. Като фенове си отговаряме за нашите действия и представяния. Хореография като тази, която направихме може да ви послужи само за пример! ТИ знаеш ли какво е да заведеш 10 000 на 5 часа път от града им, бе? В работен ден, край на срок за учениците, насред сесия за студентите и пореден отпуск за мач в работен ден за работещите. Не си отворих устата след мача, защото бях засрамен от начина, по който футболистите ни играха, но ти не спираш да ни плюеш като публика. Спести си обясненията колко малък град сте, защото и ние сме 7 пъти по-малки от София, но не отстъпваме с нищо на "грандовете". Също така не почвай с щетите на стадиона, защото ние си платихме всичко до стотинка както всеки път правим. Относно съдията, това, което Узунов направи е съдииски трик добре му познат като топ арбитър на България. Предпочете да се застрахова и всеки да следи съдията, отколкото да ни заколи и после да ревем. Този съдия не веднъж е показал неадекватно ръководене на наши мачове. Пак ти казвам, имай малко съвест и чест. Не може така да плюеш отбор, с който едва-едва направихте равен в първия кръг ( всички знаем как ). А да плюеш феновете му след подвига, който направиха на финала е направо срамно. Да, 10 000 през 2012 е подвиг. 10 000 на 5 часа път от родния им град. 10 000 на възраст от 1 до 90 години.

Ще видим какво ще стане днеска, но мача няма да е със същия заряд, поне за нас локомотивци и все пак се надявам да бием.

Гответе се от другата година за поне 4 мача с пловдивчани!

Първо за мача - пожелавам успех на Лудогорец , според мен са по-стойностния отбор и ще спечелят суперкупата и съответно ще направят 1-вия си требъл !
Второ за вас - феновете от Пловдив ...... 1 до 90 години ? Ти личните им карти ли събира ? Така - ти да не си организирал пътешествието на тези 10 000 човека ,че се почуства толкова обиден ? Самочувствието ви е прекалено голямо и непокрито .... говоря за 2-та пловдивски отбора ..... Имате място в А група , но пък дразните с коментарите си и като цяло с държанието си ! Нито сте най-най-феновете в България , нито нищо ! Когато питаш даден човек навсякъде в България "За кой отбор си " - той ти отговаря "Левски" или "ЦСКА" .... това е в цяла България ! Ако питаш дори ето примерно темата е Лудогорец - Локо Пловдив .... ако питаш фен на разград дали освен отбора от техния град не е подкрепял преди или пък дори и сега някой от двата гранда .... мисля че ще имаш позитивен отговор ! И така ... малко се отдалечих от темата , но сякаш трябваше да ти го обясня това нещо ..... повтарям се - успех на Лудогорец в суперкупата и в Европа !

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 11 юли 2012 20:19

Томи Костадинов ли е титуляра във вашия отбор? Има някой Костадинов, ако е Томи, евала.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 11 юли 2012 20:24

До ПФК-то, в Пловдив можеш да срещнеш хора които никога не са били от ЦСКА или Левски, като цяло сам там е такова положението. Във всеки град има такива хора, но обществото е от ЦСКА / Левски.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 11 юли 2012 20:27

cvetan написа:Дайте линк

http://www.sportlemon.tv/wv-4/2/42/v-424366.html
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 11 юли 2012 20:31

Спря от тоя стрийм... дайте друг линк? :Х
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

fixxxsers
Контакти:

Мнениеот fixxxsers » 11 юли 2012 21:20

Мисля, че Лудогорец показват страхотна игра и това 2:1 на полувремето е най- малкото, което можеше да се случи! Наистина красива игра!
Изображение

Върни се в “Лудогорец”