Локомотив Пд - жребий за Лига Европа
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- jia80
- Контакти:
Re: Локомотив Пловдив срещу Витес в Лига Европа!
аз смятам че можем да ги остраним и да започнем да трупаме коефицент.Все пак противника не е чак толкова непобедим
само локо пловдив
- Пловдив1926
- Контакти:
jia80 написа:аз смятам че можем да ги остраним и да започнем да трупаме коефицент.Все пак противника не е чак толкова непобедим
То и ние не сме чак толкова непобедими хаха
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Намирисва ми на следните резултати , на Герена: Локо - Витес 1:0 , в Холандия: Витес - Локо 0:0 

- Пловдив1926
- Контакти:
Оф дано 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Оф дано
Витес са средняшки отбор , да не говорим ,че предните години се бореше да не изпадне, така, че нямайте притеснения. Аз ако съм в София задължително ще дойда да ви подкрепя!

- DelijePlovdiv
- Контакти:
Повече се зарадвах на новината за Войводина, но и Холандците не са много добри
И аз също си мисля, че Бургас е по-добрият вариант, защото там е и по-хладно през лятото за разлика от София или Пловдив, но щом така са решили
Резултата е 1:0 за нас след реванша

И аз също си мисля, че Бургас е по-добрият вариант, защото там е и по-хладно през лятото за разлика от София или Пловдив, но щом така са решили

Резултата е 1:0 за нас след реванша

botkata написа:BRF написа:Що не играете в Бургас?Лято е,на морето е пълно с ваши хора,ще съберете поне 10 000 с бургазлии.Сега на Герена ще сте 2-3000 и 500 софиянци на гаден стадион!
хаха кое му е гадното тревната покривка ли? постройката трибуните ли? ти на херойн ли си или просто не си бил на Герена
Бил съм и на Герена и в Бургас.Ако и ти си бил на двата стадиона ще разбереш каква е разликата.Освен това лято е и е пълно с пловдивчани на морето.Ако смяташ,че в София ще има повече фенове отколкото в Бургас по това време на годината си е твой проблем.Това за хероина.....
ЛОКО-ВИТЕС 2-2
ВИТЕС-ЛОКО3-1
ВИТЕС-ЛОКО3-1
Пловдив1926 написа:Естествено, че се работи. Най-вероятно ще направим един голям чартър за 200 човека
Казвайте по от рано да си правим сметките !!! Все пак е сезона на дините моретата и балканите !!!
... защото за нас Локомотив е много повече от 11 човека на терена, Локомотив е онази любов, която бащите ни са предали, онази искра в очите, която блясва, когато стъпим на Лаута...
Не че нещо ама нямате никав шанс! Ама и два мача в ЛЕ са ви достатъчни 

ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!