Тема за Данчо Лазаров и анкета "ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ГО ИЛИ НЕ?"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Одобрявате ли Данчо Лазаров като ръководител на волейбола ни или не?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

M_M
Контакти:

Re: Данчо Лазаров си остави вратичка да си тръгне

Мнениеот M_M » 13 юни 2012 19:45

M_M написа:
marmi52 написа:8-)

Никога обаче не стигнахме до голям финал, въпреки че поне на два пъти имахме отбор, който беше най-силен в света !

Кога нашия отбор е бил най - силен в света? Не се заяждам просто искам да знам.

За тези 16 години поне две качествени поколения български волейболисти преминаха през мъжкия отбор БЕЗ да бъде постигнато нещо значимо. Задоволявахме се с трети и пети места на големи форуми. Никога обаче не стигнахме до голям финал, въпреки че поне на два пъти имахме отбор, който беше най-силен в света !
През тези 16 години волейболът ни тъпчеше на едно място. Поредица от скандали съпътстваха, както мъжкия, така и женския национален отбор. Спомняме си за сексскандала с нежелания треньор на волейболистките ни. Не сме забравили и странното отзоваване на капитана ни Пламен Константинов лично от президента Данчо Лазаров от олимпийското село в Пекин. За него така и не сме получили още смислено обяснение ! :evil:
Тази година вътрешното ни първенство завърши със ... служебен шампион ! :o

Благодаря на damageplan за неговия отговор, но доколкото разбирам става въпрос за най- силен отбор в света по време на управлението на Д.Лазаров.

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 13 юни 2012 19:47

от elit на 13 Юни 2012 19:18

Много отдавна не бях взимал отношение по дискусиите, който се водят във форума. Но вчера и днес бях провокиран от разни разбирачи, които с пяна на уста защищават своите тези и
обвиняват другата страна в предателство. Именно към тези хора имам няколко въпроса:
1. Знаят ли кой е Борис Гюдеров и защо той е обявен за почетен гражданин на Париж?
2. Кой е първият български треньор европейски шампион по волейбол и говори ли им името на Владамир Прохоров?
3. Кои са Васил и Тодор Симови и какво са направили за световния волейбол и в по-тесен смисъл в Куба и Италия?
4. Кой от изброените състезатели са обявявани за № 1 в Италия и Франция - Любо Ганев, Борислав Кьосев, Димо Тонев,Владимир Николов?
5. Знае ли се кои са Димитър Каров, Димитър Златанов, Симеонов и къде на последните двама играят синовете им, волейбол?
6. Кои са родителите на Пламен Константинов и какво са дали и те на българския волейбол?

А Юрий Гагарин? Пий си хапчетата редовно и се радвай на Инженера. Аз лично няма да ида на мач докато тоя плазмодий е на власт. Бях на всички мачове до сега в армеец и последните 2 години във Варна. Както искате ме разбирайте! Да видим колко сте лазаролюбците-родолюбци :arrow:

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 13 юни 2012 19:48

elit написа:Много отдавна не бях взимал отношение по дискусиите, който се водят във форума. Но вчера и днес бях провокиран от разни разбирачи, които с пяна на уста защищават своите тези и
обвиняват другата страна в предателство. Именно към тези хора имам няколко въпроса:
1. Знаят ли кой е Борис Гюдеров и защо той е обявен за почетен гражданин на Париж?
2. Кой е първият български треньор европейски шампион по волейбол и говори ли им името на Владамир Прохоров?
3. Кои са Васил и Тодор Симови и какво са направили за световния волейбол и в по-тесен смисъл в Куба и Италия?
4. Кой от изброените състезатели са обявявани за № 1 в Италия и Франция - Любо Ганев, Борислав Кьосев, Димо Тонев,Владимир Николов?
5. Знае ли се кои са Димитър Каров, Димитър Златанов, Симеонов и къде на последните двама играят синовете им, волейбол?
6. Кои са родителите на Пламен Константинов и какво са дали и те на българския волейбол?
И когато отговорите на всичките тези въпроси компетентно, отговорете на още един - Кои от тях са живи и поради какви причини те всичките, в по-голяма или по-малка степен не одобряват
действията на Р. Стойчев.
Да не говорим за много-много други волейболисти които въпреки, че са върли критици на федерацията, също не застанаха зад действията на Стойчев.

8-)

Да ти кажа ли в прав текст защо не застанаха зад действията на Радо Стойчев ? Защото всичките тези, които си изброил никога НЕ СА ПОСТИГНАЛИ УСПЕХИТЕ на Стойчев !!!
ЗАВИСТ ! ЧИСТА БЪЛГАРСКА ЗАВИСТ ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

M_M
Контакти:

Мнениеот M_M » 13 юни 2012 19:55

elit написа:НО НЕ МОГА ДА СЕ СЪГЛАСЯ ТОЙ ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ С ИЗЯВЛЕНИЕ, С КОЕТО ДА ПРИКАНИ ВСИЧКИ СВОИ ПОДДРЪЖНИЦИ И НАЙ-ВЕЧЕ КАЗИЙСКИ ДА ОСТАНАТ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ И В ИМЕТО НА ТАЗИ ИЗСТРАДАЛА СТРАНА, ДА ДАДАТ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ ЗА ДОСТОЙНО ПРЕДСТАВЯНЕ В ЛОНДОН!!!

+1

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 13 юни 2012 19:56

M_M написа:

Никога обаче не стигнахме до голям финал, въпреки че поне на два пъти имахме отбор, който беше най-силен в света !

8-)

Отговарям ти веднага - на световното в Япония и на Олимпиадата в Китай.
Разбира се "най-силен" е трудно да се каже, но спокойно може да кажем "един от най-силните" !
Както вече казах така и не стигнахме до финал на голямо първенство през периода "Лазаров".
Самият факт, че двама българи - Радостин Стойчев и Матей Казийски са в основата на успехите на Тренто (три пъти европейски и три пъти световен клубен шампион !), а националния отбор така и няма голям финал, да не говорим за злато на голямо първенство, не те ли притеснява ?!?
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

M_M
Контакти:

Мнениеот M_M » 13 юни 2012 20:06

marmi52 написа:
M_M написа:

8-)

Отговарям ти веднага - на световното в Япония и на Олимпиадата в Китай.
Разбира се "най-силен" е трудно да се каже, но спокойно може да кажем "един от най-силните" !
Както вече казах така и не стигнахме до финал на голямо първенство през периода "Лазаров".
Самият факт, че двама българи - Радостин Стойчев и Матей Казийски са в основата на успехите на Тренто (три пъти европейски и три пъти световен клубен шампион !), а националния отбор така и няма голям финал, да не говорим за злато на голямо първенство, не те ли притеснява ?!?

За един от най - силните - съгласен. Освен Казийски на терена има още 5 играча. А самия факт че един от основните ни национали Цецо Соколов е твърда резерва на Ян Щокр в Тренто, не те ли притеснява?

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 13 юни 2012 20:11

За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.

arise
Контакти:

Мнениеот arise » 13 юни 2012 21:39

Изписа се доста по тази ужасно болна тема... от пълни глупости до супер точни и умни разсъждения. Действително не гледам на Стойчев като на толкова велик треньор, колкото им се иска на някои от вас (поне докато не се докаже и в България), но все пак мисля, че има качества да бъде най- добрата алтернатива за национален треньор. Аз лично му свалям шапка за мъжкото достойнство, за желанието не само да успее с мъжкия отбор, но да помогне и на българския волейбол като цяло. Шапка му свалям за разбирането му за спорт- когато наскоро победихме Германия на европейското, повечето от вас го упрекнаха, че бил слаб тактик, че трябвало да загубим тактически, а на следващия ден, когато поляците си оплетоха кошницата, същите тези критици се скъсаха да ги псуват, че си свалят гащите само и само да успеят тънките им сметчици... Радо е мъжкар и от това не мисля, че пострада отбора, напротив! Евала! А сега по същество: За мен акцента в темата не пада върху успехите, качествата или постъките на Стойчев, а върху нещо много по- важно, а именно: С Радо или без Радо, мършата във федерацията трябва да се измете незабавно и до основи!!! Мразя Лазаров от деня, в който изгони Константинов от Пекин и от отбора!!! За всички други скандали се изписа достатъчно. Напрежението се трупа от години преди идването на Радо... Спомням си едно предаване на Слави Трифонов от 2004 година, когато гости бяха Ники Иванов и Пламен. Момчетата още тогава разкриха тъжната реалност в бг волейбола... Е, чашата за мен преля! Лазаров, събирай си свитата и вън! Нека нови честни и способни хора започнат на чисто... Тъжно е, губя надежда, че такива все още съществуват в България...

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 14 юни 2012 11:21

marmi52 написа:
elit написа:Много отдавна не бях взимал отношение по дискусиите, който се водят във форума. Но вчера и днес бях провокиран от разни разбирачи, които с пяна на уста защищават своите тези и
И когато отговорите на всичките тези въпроси компетентно, отговорете на още един - Кои от тях са живи и поради какви причини те всичките, в по-голяма или по-малка степен не одобряват
действията на Р. Стойчев.
Да не говорим за много-много други волейболисти които въпреки, че са върли критици на федерацията, също не застанаха зад действията на Стойчев.

Айде отговори вече на въпросите щото ми станаха интересни отговорите:D

RUSE
Контакти:

Лазаров: "Не подавам оставка, Плачи е основният вариант"

Мнениеот RUSE » 14 юни 2012 15:07

По Канал 3 Лазаров казва, че няма намерение да си подава оставката, а новият треньор ще бъде решен в понеделник, като това дали Мартин Стоев ще поеме отбора, зависи от здравословното състояние и отговора на Камило Плачи.
Според Лазаров, имат намерение да му предложат договор за цял Олимпийски цикъл.

Върни се в “Волейбол”