Има ли шансове Русия за трофея ?

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Анкета: За кого освен за Русия ще викате на Европейското?

Мнениеот Синьо сърце » 09 юни 2012 00:59

acmilan написа:Не, аз не обиждам никого. Казал съм само факти. Има хора, които симпатизират на Русия заради една част от историята й, други я харесват заради друга част, отдавна отишла си във времето, за съжаление. Това не знам да е обида, ама карай. Наистина жалко, прав си. Само че не за мен. И това дали говоря глупости или не, едва ли ще определиш ти, колега, извини ме за което. Колкото до футбола - да, той не се развива в Италия така, както допреди години. Това също е абсолютен факт. Само че отново Италия е сред най - големите, там където й е мястото и там, където никога няма да бъде мястото на Русия. Чехите не взеха точка, нямаха футболни аргументи и го написах в темата за мача, напълно заслужено отнесоха разгром. Само че тия приказки за страдащия руски народ, преживял комунизма, ги кажи на някой чех. Той знае добре за какво става въпрос.

Имаш доблест да разговаряш( в което не съм се съмнявал) и имаш право на своето мнение. Относно глупостите си прав, няма за какво да се извиняваш. Колкото до чехите и поляците-те сами избраха да са на вереф и да се надат на палячовци да ги отърват, затова и не съществуваха 5-6 години, но стига с история и политика.
Сега за Италия. Много бих искал да съм оптимист като теб, но със свит стомах ще чакам първия мач. А той е скоро...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

bouscule
Контакти:

Мнениеот bouscule » 09 юни 2012 01:04

нека пребъде майка Русия, напред към титлата! След нея съм за Украйна и след това за Франция

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 09 юни 2012 01:06

Синьо сърце написа:
stg333 написа:
Синьо сърце написа: Предполагам ти се шегуваш, или си пълен идиот!

защо да се шегувам , харесващите руския футбол в България не са много , лично аз го харесвам но не го смятам за най великия

Руският футбол е добър, но не е велик, естествено. Хората вложиха там много пари и ще го правят още по-добър. Страхотно и истинско първенство, от което излязоха днешните национали и тепърва ще излизат още много. Но пропускаш факта, че много хора харесват Русия по други причини.

По същите причини много други не я харесват.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 09 юни 2012 01:08

Ще стискам палци за Германия.
Италия винаги са ми били най-антипатичния отбор. Ненавиждам ги тея жабари.

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 09 юни 2012 01:09

А вас тази параноя ви е обсебила многостолетно.......какви Русаци и Украинци ви гонят? Е нема такова животно!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 юни 2012 01:10

Синьо сърце написа:
acmilan написа:Не, аз не обиждам никого. Казал съм само факти. Има хора, които симпатизират на Русия заради една част от историята й, други я харесват заради друга част, отдавна отишла си във времето, за съжаление. Това не знам да е обида, ама карай. Наистина жалко, прав си. Само че не за мен. И това дали говоря глупости или не, едва ли ще определиш ти, колега, извини ме за което. Колкото до футбола - да, той не се развива в Италия така, както допреди години. Това също е абсолютен факт. Само че отново Италия е сред най - големите, там където й е мястото и там, където никога няма да бъде мястото на Русия. Чехите не взеха точка, нямаха футболни аргументи и го написах в темата за мача, напълно заслужено отнесоха разгром. Само че тия приказки за страдащия руски народ, преживял комунизма, ги кажи на някой чех. Той знае добре за какво става въпрос.

Имаш доблест да разговаряш( в което не съм се съмнявал) и имаш право на своето мнение. Относно глупостите си прав, няма за какво да се извиняваш. Колкото до чехите и поляците-те сами избраха да са на вереф и да се надат на палячовци да ги отърват, затова и не съществуваха 5-6 години, но стига с история и политика.
Сега за Италия. Много бих искал да съм оптимист като теб, но със свит стомах ще чакам първия мач. А той е скоро...

Аз, ако не искам да разговарям, няма да започвам изобщо. Не съм от хората, които подхвърлят нещо и бягат. Говоря и пиша, докато имам какво да кажа. Иначе за Италия чак голям оптимист не съм, но най - много обичам да ги подценяват, всички знаем какво става в такива случаи ;) А и едно първенство няма да ги направи нито по - малко, нито по - велики. Истина е, че със стадионите нещата не стоят добре, но ние по - добре да гледаме нашите в какво състояние са, италианците все ще се оправят ;) Сан Сиро е на около 90 години, а все още е величествен стадион. Говоря примерно. Ето, че Ювентус има нов стадион, Интер май ще строи, Берлускони очевидно трябва и той да направи нещо скоро, слуховете за катарците са по - скоро в тази посока, инвестиции в Сан Сиро, отколкото наливане на пари в трансфери. А и не бяха толкова далеч времената, когато първите 6 - 7 отбора в Италия властваха изцяло в европейските турнири, всички световни звезди играеха в Калчото, точно тогава, между другото, Италия не можа да спечели голямо първенство. Същото сега се случва и с Англия. Първенството им е силно, но заради парите и чужденците. Не е много коректен примера, защото те никога нищо не печелят, така или иначе :lol: Иначе се надявам в другото си мнение да не съм познал от кои хора си :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 09 юни 2012 01:15

Лаконично!
Изображение
Изображение
“Прост народ - слаба държава”

kanarche
Контакти:

Мнениеот kanarche » 09 юни 2012 01:27

Ужас, що за тема - паради, петолъчки, русофили- верно в България остана само шкарто!

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 09 юни 2012 01:30

Ще подкрепям отборите от Източна Европа / без Гърция / . А който мисли,че руснак и комуняга са синоними е Идиот ама абсолютен!!! Тия дето подкрепят англичани, холандци и тем подобни да се замислят какви арогантни и надменни са въпросните...

Reckless

Мнениеот Reckless » 09 юни 2012 01:52

Аз съм българин, от доста години съм извън България, посетил съм много страни, в някои от тях съм живял и никъде не са гледали на мен, като на човек 2-ра ръка.
Навсякъде, където съм бил имам много добри приятели, с които си комуникираме, ходим си на гости...
Какви са тези глупости, че гледали на нас, като на цигани !? Ако някой сам се приема за циганин, как да очаква, че други ще го приемат по друг начин.
И да ! Ако манталитета и поведението ти е, като на Митьо пищова примерно, няма да ти се възхищават.
По темата :
Аз съм за Германия !

Върни се в “Евро 2012”