Турция - България - 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

cristely
Контакти:

Re: България - Турция: Ще продължи ли израстването?

Мнениеот cristely » 29 май 2012 15:12

A.C.A.B. написа:
danko_lud написа:По кой канал ще ги дават?

ТВ+.

Някой да знае дали могат да се гледат по някоя HDTV?

dean27
Контакти:

Мнениеот dean27 » 29 май 2012 15:24

A.C.A.B. написа:
danko_lud написа:По кой канал ще ги дават?

ТВ+.

Дано да затвърдим добрите впечатления от мача с Холандия.Линкове за мача http://livebg.info
http://sportlive.info-Футбол на живо

veles
Контакти:

Мнениеот veles » 29 май 2012 15:25

Нека да подкрепяме отбора, момчетата са млади, заслужават да получат шанс за изява...!!!
Любо е добър треньор и мисля, че може да му се даде шанс и на него...!!!
Има малко светлина в тунела и ще е хубаво ако тръгнем след нея!!!
Важното е те да си повярват и тогава може да стане чудото...!!!
Когато сме обединени в една кауза сме показали, че можем!!!

Българи юнаци!!!

dean27
Контакти:

Re: Турция - България | 29.05.2012г. | 21:00

Мнениеот dean27 » 29 май 2012 15:29

Дано да затвърдим добрите впечатления от мача с Холандия и да бием.
http://sportlive.info-Футбол на живо

koko.pl
Контакти:

Мнениеот koko.pl » 29 май 2012 15:39

ogrizko написа:искам да видя мицански титуляр :idea:

Абе и аз искам... и то много! Понякога се чудя какво трябва да направи, че да играе редовно :| Пича има около 45 мин. игрово време досега (15 срещу Русия, преди 2 години и завчера) Интересното е, че, когато играе редовно, вкарва почти във всеки мач :roll: Не вярвам, че съм единственият, който го е забелязал. Проблемът е, че в някои от отборите си досега изобщо не играе :roll: Преди няколко години беше играч на полския Lech Poznań; по онова време треньор беше сегашният полски селекционер- е, той тогава изобщо не го пускаше :| Бях говорил преди време с привърженик на Lech, който каза, че Мицански имал навика да придава фасони в съблекалнята, че иска да е на неговото... не знам дали това е вярно. Донякъде звучи правдоподобно, имайки предвид, че в Kaiserslautern, след чудесната подготовка (вкарваше във всеки мач), със започването на сезона, по неизвестни причини го забиха на пейката и не стана в следващите година и половина.... година и половина в най-добрата възраст :shock: Би било наистина жалко, ако някакви черти в характера дърпат надолу играч, който има всички качества да бъде сред известните нападатели в Европа. Помня как, преди два сезона спореше с Lewandowski за голмайстор на полската екстракласа; след края на сезона и двамата се прехвърлиха в Бундеслигата... къде е той сега, къде е Lewandowski :!:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 29 май 2012 15:42

Red Warrior написа:Единственото, което ме притеснява е непрекъснатото налагане на недоразумението Гаджев

Всичко друго ок, ама тук проговори фенщината у теб. По-точно анти-левскарщината. Жалко. Любо Пенев е човек със силен характер и няма да допусне някой да му нарежда кои футболисти да играят. Щом е преценил, че Гаджев е национал, значи има причина. Харесва ми работата на ЛП и му се доверявам в избора му на футболисти. Аз също не се радвам, че Бандата ще започне титуляр, защото Миневи се представиха много добре срещу Холандия, а Бандаловски е нервак, но треньорът решава.
Едно 3:1 за България ще ми дойде екстра.:)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 май 2012 15:54

Nuke написа:
Red Warrior написа:Единственото, което ме притеснява е непрекъснатото налагане на недоразумението Гаджев

Всичко друго ок, ама тук проговори фенщината у теб. По-точно анти-левскарщината. Жалко. Любо Пенев е човек със силен характер и няма да допусне някой да му нарежда кои футболисти да играят. Щом е преценил, че Гаджев е национал, значи има причина. Харесва ми работата на ЛП и му се доверявам в избора му на футболисти. Аз също не се радвам, че Бандата ще започне титуляр, защото Миневи се представиха много добре срещу Холандия, а Бандаловски е нервак, но треньорът решава.

Ако беше фенщина щях да питам защо нямаше нито един футболист на ЦСКА срещу Холандия, но аз съм реалист и си давам сметка, че в момента нямаме достатъчно класни футболисти за националния отбор. Между другото това е поредното доказателство колко добър треньор е Стойчо и с какъв материал за малко да стане шампион. Единствено Мораеш (който няма право) и Бандаловски (който така и не влезе във формата от първия полусезон), но изобщо не съм питал защо Галчев не е на мястото на Миланов, или Дяков например. Така че извинявай, но не е фенщина. Може би, ако ти свалиш сините очила ще се съгласиш, че Гаджев беше най-слабият на терена срещу Холандия. Да не се връщам, на един мач срещу Швейцария, че ще ми стане още по-тъпо.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
m_fuel
Контакти:

Мнениеот m_fuel » 29 май 2012 15:57

Red Warrior написа:
Nuke написа:

Ако беше фенщина щях да питам защо нямаше нито един футболист на ЦСКА срещу Холандия, но аз съм реалист и си давам сметка, че в момента нямаме достатъчно класни футболисти за националния отбор. Между другото това е поредното доказателство колко добър треньор е Стойчо и с какъв материал за малко да стане шампион. Единствено Мораеш (който няма право) и Бандаловски (който така и не влезе във формата от първия полусезон), но изобщо не съм питал защо Галчев не е на мястото на Миланов, или Дяков например. Така че извинявай, но не е фенщина. Може би, ако ти свалиш сините очила ще се съгласиш, че Гаджев беше най-слабият на терена срещу Холандия. Да не се връщам, на един мач срещу Швейцария, че ще ми стане още по-тъпо.

Е,какво имаш против Дяков добре си игра момчето ;)

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 29 май 2012 15:58

B3ATS написа:Холандците са ни пуснали мача от суеверие :mrgreen: Нали през 1988 г. сме ги били с 2:1 с гол на Любо Пенев и след това са станали европейски шампиони. Сега Любо Пенев е треньор на България и отново предстои Европейско първенство. Поканили са ни на контрола преди турнира с цел , всичко да се повтори отново и затова са ни пуснали мача с 1:2 :mrgreen:

След мача са казали, че ще ни поканят и през 2036 година, като се надяват Мицански да е треньор и пак да ги бием. :lol:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 май 2012 16:00

m_fuel написа:
Е,какво имаш против Дяков добре си игра момчето ;)

Не само, че нямам нищо против Дяков, а той заедно с Миланов и Манолев ни бяха най-добрите футболисти. Именно поради това давам пример, че ако изявявах фенщина, а не бях реалист щях да питам защо Галчев не е на тяхно място. Чат ли си? ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Национален отбор”